Arama sonuçları: *

1. Arda Gökay

Yardım Spiderman remastered memory leak sorunu

bilemedim hocam ya oyunu düzgün oynucaz diye modla falan ugrasasım yok eger sorun memory leakse ve çözemezsem silerim direkt valla sıkıldım artık 1730817344 ayarları en düşüğe aldımda sorun tekrar düzeldi ama bu seferde çamur ayarlarda oynamak zorundayım hic stutter olmuyor ama görüntü max...
  2. Arda Gökay

Yardım Spiderman remastered memory leak sorunu

arkadaşlar işlemci termal macunu yeniledim sıcaklık değerlerim normal seviyeye indi şimdide bu sorundan müzdaribim oyun ilk15-30 dk arası mukemmel calısıyor ne oluyorsa sonrasında stutter girmeye başlıyor nerdeyse her 10 saniyede 1 stutter giriyor araya internette belki 1000 kişi bu sorundan...
  3. Arda Gökay

Yardım Spiderman remastered fps drop stuttering

sağolun hocam da tam sorun düzeldi diye seviniyodum baya baya azaldı stutterlar ama şimdide 30 dk falan oynayınca yine başlıyor oyuna restart atıyorum düzeliyor tam 30 dk sonra tekrar başlıyor nette araştırdım biraz herkes memory leak sorunundan bahsetmiş ama nasıl düzeltirim onuda bulamıyorum...
  4. Arda Gökay

hocam benim termal resmen kurumuş 3 yıldır değiştirmiyodum 30 derece fark etti yuk altında 90 dan 63 lere kadar düştü şaka gibi saglam macunmus :d
  5. Arda Gökay

krynout tercih ettim hocam bakıcaz artık duruma sagol onerilerin için cansın
  6. Arda Gökay

dostum sagol yardımın için biraz geç gördüm mesajını sorunun işlemcide oldugunu düşünüyorum 30 dklik bi test yaptım ilk 15. dakıkaya kadar hic stutter yemedim fakat işlemci 80 derecelere ulastıgında oyuna girdikten 30 dk sonra stutterların başladığını farkettim ve giderek işlemci ısındıkca...
  7. Arda Gökay

gsync denetim masasında etkin monitörde etkin mi nerden bakılıyor bilmiyorum. ama etkin oldugunu dusunuyorrum anti aliasing modunu denetim masasından bi deniyim hocam hiç sanmıyorum ama denemekte fayda var sağolun 1730646072 hocam sorun bunlarla alakalı değil driverı ddu ile silip temiz kurdum...
  8. Arda Gökay

yaklasık 1 saat oynadım :/
  9. Arda Gökay

hocam girişinden itibaren sürekli stutterlıyor dlss açık kapalı oyunu her ayarda test ettim vsync cart curt
  10. Arda Gökay

yazmayı unutmusum hocam pardon ryzen 5 3600x 2060s 1730645398 cidden değişik hocam su stuttering kadar sinir bozucu bişey yok oyun oynamaya korkar oldum artık
  11. Arda Gökay

selam dostlar oyun içi özellikle şehirde cok fazla takılıyor oyun oyundan zevk alınmayacak şekilde çok önerilerinizi bekliyorum daha önce başka oyunlardada aynı problem gelmişti basıma ama onlar hdd ile alakalıymıs m2ssd ye geçince problemim çözülmüştü ve hiçbir oyunda yapmıyordu şimdi...
  12. Arda Gökay

Windows outlook oturumundan çıkış yapamıyorum

arkadaşlar windowsa bi outlook hesabı ekledim çıkarmaya çalışıyorum bi türlü olmuyor bilgisayara yapıştı resmen eski yerel oturuma dönüş nasıl yapacagım? yeni windows oturumu açtıgımda ise suanki ayarlarım gidiyor her şey ilk windows açılış arayüzüne dönüyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  13. Arda Gökay

Yardım Msi b450m-a pro max m2 ssd ne kadar hıza kadar destekliyor

arkadaşlar kingston kc3000 500 gb modeli elime geçicek ürün 7000 lere kadar okuma hızına çıkıyor fakat anakartım bana kaçına kadar destek verir bilen biri cevaplarsa sevinirim iyi forumlar
  14. Arda Gökay

Yardım dying light 2 stuttering ve fps drop

arkadaşlar sorunun dx12de oldugunu sanıyordum fakat dx11de stuttering oluyor sebebini bilen varmı sadece dying light 2 de bu sorun var diğer oyunlarda olmuyor ryzen 5 3600x ve rtx 2060 super kullanıyorum sıcaklık değerleri ve saat hızlarında hiçbir problem yok sadece ara ara stuttering oluyor
  15. Arda Gökay

Yardım directx 12 bazı oyunlarda stuttering sorunu

2060 super 1729436477 çözemedim bi türlü şu sorunu dx12 cogu oyunda duzgun çalışmıyor nedense
  16. Arda Gökay

Yardım directx 12 bazı oyunlarda stuttering sorunu

arkadaşlar dx11 te hiçbir sorun yok fakat bf5 dying light 2 gibi oyunlarda dx12 de optimize çalışmıyor ve ara ara stuttering oluyor bunun sebebi nedir sistemdeki bütün driverlar falan güncel sadece dx12 geçtiğimde oluyor dx 11 kusursuz çalışıyor önerlerinizi bekliyorum
  17. Arda Gökay

Yardım Laptop harddiski masaustu pc ye takılır mı?

dostlar laptop hddsini masaustu pc ye takabiliyor muyum takilabiliyorsa nasil bilen yardimci olursa sevinirim
  18. Arda Gökay

Yardım Galax rtx 3060 mı asus rog strix 2060S mi? Alınmalı

bottleneck oluyor mu dedim sadece niye gerginsin bu kadar kral
  19. Arda Gökay

Hocam 1080p oynayacagim benim islemciyle bottleneck olmuyor mu 4060
  20. Arda Gökay

Amd kartlardqn bahsediyorsaniz kalsin nvidia oneriniz varsa bu butcede beklerim 1728476669 600w psu tam ismini bilmiyorum anakart msi b450m-a pro max
Top Bottom