Arama sonuçları: *

1. Kursat9606

Gamepower Kyruse Driver

Merhaba arkadaşlar Gamepower Kyruse aldım fakat valorant oynarken silah sesleri vs aşırı yüksek geliyor ve adım seslerini duyamıyorum kısacası ses kasmamı vs engelliyor bunun için bir eq ayarı vs mevcut mu yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok sevinirim kanser oldum cidden
  2. Kursat9606

Corsair hs50 pro mikrofon

Merhaba arkadaşlar kulaklığımın mikrofonu ben askerdeyken kardeşim tarafından bozulmuş corsair hs50 pro ile aynı kalitede sadece mikrofonunu bulabileceğim bir yer var mı merak ettim yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. Kursat9606

Steelseries arc1 vs Cloud 2

Arkadaşlar merhaba Steelseries arctis 1 600tl ve Hyperx cloud 2 1200 tl aradaki farka değecek bir performans var mı merak ediyorum 1200 de açıkcası vermem beni bayağı bir zora sokabilir maddiyat olarak sizce hangisini almalıyım steelseries arctis 1 kullanılır mı?
  4. Kursat9606

Kulaklıktan ses çok az geliyor

Merhaba bugün Corsair hs50 pro kulaklığım geldi bundan önce gamepower tinker v2 kullanıyordum şuan ki corsair hs50 pro kulaklığım tek jak girişli kasanın önüne taktığımda ses geliyor fakat gamepower tinker v2 ye oranla yarısı kadar ses veriyor ses seviyesi fazlasıyla düşük yanında dönüştürücü...
  5. Kursat9606

300 TL Kulaklık önerir misiniz

Merhaba bütçem 300tl bandında rica etsem valorant gibi oyunlarda iyi performans veren bir kulaklık önerir misiniz aklımda corsair hs35 var
  6. Kursat9606

Bu Kulaklıklardan Hangisini Tercih Etmeliyim?

Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı (hepsiburada.com) Bloody G528C 7.1 RGB USB Gaming Kulaklık Fiyatı (hepsiburada.com) Bloody G520 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı (hepsiburada.com) Merhaba arkadaşlar, ben kulaklıklardan pek anlamadığım için foruma bir danışmak istedim...
Top Bottom