Arama sonuçları: *

1. S

Yeni ekran kartı aldım bilgisayarım deli gibi kasmaya başladı

kurdum ama siz yinede bi link atarsanız teyit edeyim 1736260904 hayır nasıl silebilirim
  2. S

Yeni ekran kartı aldım bilgisayarım deli gibi kasmaya başladı

yeni ekran kartı aldım takalı 10 dakika oluyor bilgisayarım deli gibi kasmaya başladı rx570 den 4060 a geçiş yaptım ana kartımın modeli duşuk diye mi böyle oldu ? driver guncelledim işlemci r5 5600 ana kart a320 s2h
  3. S

Monitör Kendiliğinden Açılıp Kapanıyor

3 hafta oncesine kadar hiçbir sıkıntı yoktu şuan monıtor rastgele aralıklarla kendini kapatıp yeniden açılıyor sizce neden olabılır ?
  4. S

Monitörüm durduk yere bozuldu

2 haftaya kadar hiçbirşey yoktu şuanda monıtor kendi kendine kapanıyor 5 10 saniye sonra tekrar açıyor bunu saat başı bi 30 40 kere tekrarlıyor 1734368386 bu arada aynı prize monıtorun guc kablosunu ve pc nin guc kablosunu takmaya çalıştıgım zaman ana kartın usb port kısmına guç gıtmıyor ve...
  5. S

artcis 1 nova mikrofon

kulaklgı alalı daha 1 gun oldu arkadaşlarım sesimin çok kötü geldigini ve cızırtı yaptıgını söylüyor bir önceki modeli olan artcis 1 de böyle bi sorun yoktu.
  6. S

pc çalışıyor ama klavye mouse monıtor calısmıyor

dün sıkıntısız çalışan pc bugun klavaye monıtor mouse elektrik gitmiyor bios pili ram ekran kartı çıkartıp taktım farklı bir işlemciylede denedım olmadı
  7. S

a320m s2h bios update

son sürümünü indirip flashım attım q flash bolumune gelince böyle bi hata veriyor biosu yuklemeye çalıştıgımda
  8. S

monitör klavye ve fareye görüntü gelmiyor

yapmadım nasıl yapıcam
  9. S

monitör klavye ve fareye görüntü gelmiyor

işlemcimi değiştirdikten sonra başıma geldi klavye mouse güç gitmiyor monitöre görüntü gelmiyor ryzen 5 2600 den ryzen 5 5600 e değiştridim ana kartım a320-h
  10. S

öneri istiyorum fps drop

ryzen 5 2600 işlemcim 16 gb ramim rx570 ekran kartım var lol csgo gibi oyunlarda inanılmaz fps droplar yiyorum hatta lolü 30 fps oynuyorum neredeyse gpu cpu kullanımları normal dereceler de normal, yardımcı olurmusunuz
  11. S

10 11 bin liraya laptop önerisi

film ders icin üzmeyecek laptop önerisi verirmisiniz(ekrandakini bi arkadaştan alıcam 10k istiyor 1 2 saat anca kullandı)
  12. S

youtube aşırı kasmaya başladı

çözüldü teşekkür ederim
  13. S

youtube aşırı kasmaya başladı

geçen haftaya kadar bir şey yoktu ama şuanda youtube deliler gibi kasıyor video bile açılmıyor durduk yere oldu yardımcı olablirmisiniz
  14. S

ekran kartı kullanımı boşta %75 kullanıyor

ayarlar kısmındaki format çözer mi hocam yoksa kökten mi format gerek 1704987092 deneyeyim hocam
  15. S

google spotify discord açık sadece
  16. S

1704986893 driveri silersem ekrandan goruntu gitmiyor mu
  17. S

şu son 2 3 gundur youtube deliler gibi kasıyor göre yonetıcısıne gırıyım dedım karşılaştıgım manzara bu sizce mining mi yapılıyor format atmalımıyım ?
  18. S

epic games fifa 24 çalışmıyor

paşa paşa indirtiyor hocam :D
Top Bottom