Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Ryzen 5 5600 cpb kapalı olduğunda daha iyi performans veriyor

arkadaşlar stok soğutucu kullandığımdan oyunlarda çok yüksek sıcaklıklara çıktığından (tlou part 1 85 88 derece, dying light 2 stay human 78 80 derece) soğutucu alıp almamak arasında çok arada kaldım ve bir test yaptım. Core performans boost ayarını kapalı moda getirdim sonra oyunlara girip...
  2. Özgürcan

Bios güncellerken garip yazı

Arkadaşlar asus prime a520m k anakartın bios güncelledim yeniden başlarken garip bir yazı çıktı nedir bu y tuşuna bastım pc açıldı ama ne oldu anlamadım
  3. Özgürcan

Ekran kartı kasama sığar mı?

Corsair spec delta kasaya sahibim internette baktığımda 330mm kadar ekran kartı desteklediği yazıyor. Ekran kartım ise epey sitesinde 335mm olduğu yazıyor sizce bu fark sorun yaratır mı takabilir miyim?
  4. Özgürcan

Kasa Fanlarım Port Olmadığı Için Durdu

Arkadaşlar sıvı soğutma aldım montaj ettim ama kasa fanı çıkarmak zorunda kaldım tek giriş vardı sıvı soğutma fanı çalıştı ama kasa fanı durdu foto da gözüküyor linkte verdiğim ürünü alsam sorunu düzeltirmiyim sizce ...
  5. Özgürcan

Csm vs uefi

Arasında ne gıbı farklar var csm kullandıgımı sımdı ogrendım bıosdan degıstırıp format atıyorum yenı nesılmıs ne gıbı seyler degısır fıkrınız varmı?
Top Bottom