Arama sonuçları: *

1. Faustomeister

Yardım Disk%100 kullanımı (düşmüyor)

Çok fazla linux bilgim yok. Bazı arkadaşlarım Ubuntu yerine arc linux, mint, fedora vs kullanıyorlardı. İstersen onlarada bakabilirsin.
  2. Faustomeister

Linux çok sürümü var bazısı bomboş bazısı daha kullanıcı odaklı. İhtiyacına göre kurman daha iyi
  3. Faustomeister

Analiz merkezi mi ne vardı görev yönetisinin sağ üst 3 noktadan giriliyordu
  4. Faustomeister

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Dark Bluetooth dongle
  5. Faustomeister

Yardım MSI A520M-PRO BİOS HATASI

Bios güncellemeyi denedin mi? Arıza varsa daha uzun süre bekleme değişim talep et
  6. Faustomeister

Hangi uygulamalar kullanıyor baksana. Kullanım var mı
  7. Faustomeister

Sistem önerisi verebilecek

yakın zaman ne aldın kâr. yılbaşından sonra internet alışverişlerine vergi geliceği söyleniyor. doğrumu bilmiyorum ama bişeyler gelebilir.
  8. Faustomeister

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

tam hakim değilim
  9. Faustomeister

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

fatura adress ve süreci sade bir dilde ilettiniz mi? isterseniz direkt uğrayın sormayı deneyebilirsiniz.
  10. Faustomeister

Yardım 3060ti thermal ped tavsiyesi

gigabyte 3060ti vision rev2 ekran kartına sahibim termal pedleri özelliklerini yitirdi. ve gpu hotspot sıcaklıkları 99 100 e kadar çıkıyor. underclock yaptım ısıdan zarargörmesin diye. termal macun olarak mx6 var olur mu başka bişimi alayım? termal pad olarak nereden hangi marka tavsiye...
  11. Faustomeister

Ryzen9 5900x - Pny 3080 Oyunların akıcı olmaması ve Ekran titremesi

acaba güç kaynağı yetersiz vs geliyor beslemeden kesiyor olabilir mi? öyle bişi geldi aklıma 1734468769 corsairin bazı güç kaynaklarında problemler olabildiğini hatırlıyorum
  12. Faustomeister

MLD M500 Ultra m2 ssd alınır mı?

kullandığım ve memnun kaldığım için tekrarladım
  13. Faustomeister

Ryzen9 5900x - Pny 3080 Oyunların akıcı olmaması ve Ekran titremesi

temiz bir windowsta denedin mi?
  14. Faustomeister

Yardım Telefona direnç attırmak zarar verir mi?

hocam ne kadar kusursuz yapılsada sonuç olarak sıfır telefonun içi açılıyor belli yerinde işlem yapılıyor elektroniğine müdahale ediliyor. sonra kapatılıyor. hem yasal değil garantisi yok 1 ay sonra ortada da kalabilirsin
  15. Faustomeister

MLD M500 Ultra m2 ssd alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/kioxia-1tb-exceria-plus-g3-lsd10z001tg8-pcie-m-2-nvme-3d-5000mb-3900mb-sn-ssd-p-HBCV00005D55JR?magaza=Hepsiburada ben bundan aldım daha önce kullandığım marka diye
  16. Faustomeister

Yardım B550M PRO-VDH Ram seçimi yardım

duruma göre bekleyebilirim.
  17. Faustomeister

attığım linkteki ram ile aynı. bende bunu almayı düşünüyorum elinize ne zaman ulaşır test edersiniz. sizden geri dönüş olunca bende alayım 1734451808 2x16 alıp uzun süre kullanmayı planlıyorum. sanal pc vs kullanımım olucak ram benim için önemli. uyumlu olmasını isterim
  18. Faustomeister

32gb dual kit ram arıyorum Ddr4 msi https://www.msi.com/Motherboard/B550M-PRO-VDH/support#mem bu siteden bakıyorum çok random uyumlu gözüküyor. kafam iyice karıştı. fiyat performan 2x16 3600mhz olmassa 3200mhz bir ram bulamadım. en son...
  19. Faustomeister

Telefonumu değiştirme vakti geldi

Xiaomi beni bıktırdı ya 11t var güncelleme alıyor saçma sapan yazılımsal hatalar çıkıyor. Donanım olarak f/p olabilir de reklamından kendi uygulamalarına zorlamalarından. Galeri açık kalıp şarj bitirmesi. Şarj kablosu bulma zorluğu say say bitmez. Bu saatten sonra Samsung alır geçerim imkanım...
Top Bottom