Arama sonuçları: *

1. M

12. Sınıf İçin Zorunlu Staj

hangi okulda okuyorsun dostum 1735672524 yok o durum sen bir yer bulamadığında geçerli
  2. M

Yardım Tam alıyordum bu rami anakart listesinde olmadığını farkettim acil bakın buraya

kanka alırken anakartının desteklediği frekans değerine ve slot tipine bakman yeterli hatta bazı durumlarda frekans bile önemsiz anakartın 6000 desteklese ramin 6400 olsa bile anakart o ram i 6000 de çalıştırıyor zaten
  3. M

Çözüldü✓ 4-5K Monitör Önerisi

2k için sistemin yeterli mi? ben bu monitörü kullanıyorum gayet memnunum ips panel tercih etmeye çalış piyasada bazı mimlenmiş modeller var onlardan uzak dur modelini ismini internete yazarak forumlardan araştırabilirsin geri kalan boyut, hz, ms gibi özellikleri isteğin ve butcen dahilinde...
  4. M

Discord İçin Ücretsiz Vpn Önerisi

cloudflare zero trust kullanıyorum gayet iyi araştırabilirsiniz
  5. M

Yardım Yeni ekran karti alinca pc görüntü vermiyor

o tip donusturuculerde ucuz bişey alırsan çalışmaz zaten yorumlara bakarak birazdaha kaliteli bişey al
  6. M

Yardım AMD Ryzen 5 9600X + Rx 7600 Darboğaz Yapar Mı?

bak adam 9600x ile 7900gre kullanıyo
  7. M

R5 7500F 65 watt çekmiyor

yarın testleri yap tekrar görüşelim. iyi geceler
  8. M

kanka sana şöyle diyim o ekran kartını ryzen 5 3600 bile besler
  9. M

700-1100 arası Mekanik Klavye önerisi

bende fizz kullanıyorum 1 seneyi geçti hiçbir sıkıntısı yok zaten sıkıntı olsa bile hot swap var değiştir devam
  10. M

Darboğazın "d"si olmaz diye yorumluyorum
  11. M

elinde olan daha güçlü ve işlemci kullanan bir oyunla dene farklı orada görürsün
  12. M

bu testlere göre ben bir sıkıntı göremedim 100w'lara kadar çıkmış
  13. M

zaten orda bişey varsa anlarsın diye düşünüyorum. Bişey göremezsen normalde default değerin 65 olması gerek varsa daha üstü bir al oralara dene tekrar varsa birazdaha araştırma gerekebilir. ama cinebench testinden sonra sorun varmı belli olur gibi
  14. M

birde rica etsem cinebench r23 testini single ve multi olarak yapabilirmisin tabi watt değerlerini ve sıcaklığı kontrol etmek için occt kullanmalısın
  15. M

kanka bios a giriyorsun "OC" kısmına giriyorsun ordan "Advanced CPU Configuration" diyosun "Config TDP" kısmından watt ayarlaması yapabilirsin.
  16. M

Çözüldü✓ 2k 180hz için 2.1 hdmi önerisi

kanka cidden kaliteli ve premium bir kablo istiyorsan ugreen ve baseus markalarına bakabilirsin
  17. M

aslında işlemcinin internetteki performanslardan pek bi farkı yoksa bu iyi bir durum bence. 7500f zaten ısınan bir işlemci 50 derece olması gayet iyi tabi bunda soğutmanda büyük rol oynuyor olabilir. Amd anakartlarındaki cpu eco mevzusu açık olabilir onuda bir kontrol etmekte fayda var ama ecoda...
  18. M

Bu sistem Marvel Rivals Oynatır mi

oynarsın zaten düsük ayarlarda oynuyoruz fps için
  19. M

Hepsiburada dualshock alınır mı?

bu üründen almıstım 1 sene önce ps ci bi arkadasım test etmisti gayet güzel demişti 400 liraya almıstım bulabilirsen bu üründen gayet güzel ve sarjlı ama windowsda ds4 ile kullanman gerek
  20. M

Öneri Monster Tulpar T7 V20.6 vs Tulpar T5 V23.4

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15aph8-82xt004ctx-ryzen-7-7840hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,328113866.html kanka bu ürüne bi göz at teknoraks sitesinde özelleştirme de yapabiliyorsun lenovo kalitesi derim 115w 4060 var +15w da dynamic boost var
Top Bottom