Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Yardım Samsung Televizyon Değişim veya İade Seçenekleri

sıfırıyla değişim
  2. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ Kaspersky VPN delirtti

evet yaptım hepsi aynı
  3. Ö.F.Ö

ben şirkete çöp demedim param çöpe gitti dedim. Kaspersky Plus 30 günlük ücretsizi denediğimde çok memnun kalmıştım, satın aldıktan sonra aynı şekil çalışmamaya başladı. Zaten gerekte kalmadı DNS ayarlarını yaptım artık discord ve robloxa girebiliyorum. 1737384432 hocam ilk günler normal...
  4. Ö.F.Ö

iade gerçekleşti
  5. Ö.F.Ö

Yardım VENTO VG05F kasa için fan önerisi

Dostlar fanlar çok ses çıkarıyor diye motor yağı sürmek isterken fanların 1 tanesini kırdım, yeni fan almak istiyorum şu 4'lü set gözüme uygun geldi. Kalan fanları hem kasanın üst tarafına hem de egzoz tarafına yerleştiririm diye düşünüyorum. Bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz fan var...
  6. Ö.F.Ö

Temu Alt Limitsiz Alışveriş Taktiği

çalışıyorda alasım yok :D
  7. Ö.F.Ö

2 gündür maillere de cevap vermiyorlar 300 tl çöpe gitti resmen
  8. Ö.F.Ö

729 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

bakiyenden harcarsan bakiyene gelir, kartından harcarsan ister kartına ister bakiyene 1736534084 yapıyorum her şeyi de ya siyah ekran oluyor ya beyaz ya da win 7 penceresi açılıyor bi de yönetici olarak açayım
  9. Ö.F.Ö

kral bende işe yaramıyor çözümü var mı 1736533826 2 saati geçmediği sürece iade edebiliyorsun
  10. Ö.F.Ö

Ağustos ayında çalışıyordu bu program şuan çalışmıyor : 1736528307 ya beyaz ekran ya siyah ekran ya da win 7 penceresi çıkıyor niye böyle
  11. Ö.F.Ö

Kaspersky VPN Plus'u 30 günlük ücretsiz deneyimledim ve çok memnum kalmıştım, çok hızlıydı. Fakat satın aldıktan sonra uygulama bildiğin mala bağladı VPN'e bağlanmıyor, bağlanıyor gibi gösteriyor ama hiçbirşey açılmıyor. İade talep ettim az önce fakat yine de bi konu açayım belki çözümü vardır...
  12. Ö.F.Ö

Bedava 1 ay tod kodu

maç, dizi-film izlenen site, beinsports ile anlaşmalılar diye biliyorum 1735667151 şöyle daha iyi anlarsın
  13. Ö.F.Ö

Yardım Steamdan aldığım oyun kütüphaneme gelmedi ne yapacam ?

https://help.steampowered.com/tr/ buradan veya steam ana sayfasının sol üstünde yardıma tıklayıp ardından steam desteğe tıklarsanız aynı sayfayı açarsınız Steam'e direkt mail nasıl atılıyor bilmiyorum
  14. Ö.F.Ö

valla anlamadım hocam tekil fiyatta sadece 2 oyunun fiyatı toplanmış diğerlerini saymamış. Steam destek ile iletişime geçtiniz mi?
  15. Ö.F.Ö

paket linkini atar mısınız hocam
  16. Ö.F.Ö

Red Dead Redemption 2'nin oynanışı kötü 🤓

teşekkürler dostlar
  17. Ö.F.Ö

Red Dead Redemption 2'nin oynanışı kötü 🤓

spoiler var mı ona göre izlim :D
  18. Ö.F.Ö

🔥GIGABYTE G24F-2 4.499TL🔥

güzel monitör ama zamanında 3 tane ölü piksel çıktı diye iade etmiştim :D
  19. Ö.F.Ö

Hawk oyuncu koltuğu kargo süreci.