Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Yardım Mesh sistem bağlantı kopması

Sorunu çözebildiniz mi?
  2. cr4ck

Öneri 5000 tl monitör önerisi

Her tür oyunu oynuyorum. min 144hz ve ips olursa iyi olur ama va panele de hayır demem.
  3. cr4ck

Öneri 5000 tl monitör önerisi

Fiyatı biraz aşabilirim.
  4. cr4ck

Gta 5 Anlık donma sorunu

Kaç fps aldığın okunmuyor ama fps sabitlemek yüksek ihtimalle sorununu çözecektir.
  5. cr4ck

Yardım Dualsense sinir bozucu titreşim sesi

r1 l1 tuşlarında titreşim olmuyor sanırım dikkat etmedim. Garantisi var ama her zaman yapmıyor bu sesi, uğraşmaya değer mi bilemedim.
  6. cr4ck

Yardım Dualsense sinir bozucu titreşim sesi

Temiz kullandım, herhangi bir zarar görme durumu olmadı. Hem ses hem titreşim olarak hissediliyor bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Toz olması durumundan şüpheleniyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
  7. cr4ck

Dualsense joystick problemi

Üretim kaynaklı olabilir belki, teknoloji şans işi hocam. Bende 5-6 ay önce almıştım tertemiz kullandım fakat bugün titreşimin biraz fazla tiz cızırdadığını fark ettim. O cızırtıyı hem duyabiliyorsun hem de hissediyorsun.
  8. cr4ck

GTA 5 Hikaye modu kasıyor

Belirli bir performansın üstünde fps almak oyunda drop sorununu ortaya çıkarıyor. Fps sabitleyip oynamayı dene sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.
  9. cr4ck

Yardım PC'yi açınca internet gidiyor.

Topraklamadan kaynaklanıyor olabilir mi? Ya da evin odanın içinde bulunan prize bağlı cihaz sayısında artış oldu mu? Yıllar önce laptopla benzer şeyler yaşıyordum.
  10. cr4ck

Sadece Far Cry 3 oynanır mı?

İlk 2 oyun hariç tüm seriyi oynadım bitirdim. Bence Far Cry 3 hikaye ve karakterleri iyi olduğu için övülüyor, gameplay olarak inanılmaz eskimiş halde. Yine de oynanır.
  11. cr4ck

Fortnite tayfası alırsam v papel ne zaman gelir?

Ustam ne zaman şöyle bir cümle duysam, görsem zam geliyor. Demeyin öyle şeyler.
  12. cr4ck

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

Ön yargılı olmak istemem ama zamanında bana da aynı şekilde ilişki istemiyorum lafı söylenmişti ve o günden tam 1 hafta sonra yeni sevgilisi olduğunu öğrendim.
  13. cr4ck

Arcane'in sonunu begendiniz mi

? 1732398897 Son sahnede Cait, Jinx'in düştüğü kulenin şemasına baktığını, kurtulup kurtulamayacağını çözdüğünü fakat Vi tekrar peşine düşmesin diye söylemediği teorisini yazmışlardı bir yerde. Yani Jinx yaşıyor olabilir. 1732399500
  14. cr4ck

CS2 DE farklı silah alamıyorum

Oyuna girmeden önce ana menü üzerinden silah yerlerini düzenlemeniz gerekiyor.
  15. cr4ck

Üzerinde Bağdaş Kurarak Oturabileceğim Koltuk Arıyorum

Şöyle bir şey işini görür sanırım. https://turkish.alibaba.com/product-detail/Beige-Leather-Adjustable-Wide-Seat-Mid-1601199433509.html
  16. cr4ck

A1 seviye ingilizce sorusu

Çoğul isimden (elmalar) bahsettiğimiz için "they" olacak, eğer apple (elma) tekil olsaydı "it" olurdu.
  17. cr4ck

Roblox Yazı Gönderememe Sorunu

Tuş takılı kalmış olabilir mi? Normalde shift + enter yapınca bir satır aşağıya iner.
  18. cr4ck

🔥İndirim (Prime Üyelerine Özel) Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Dijital Slim Sürüm 18.499,00TL

Satıcının yorumları kötü ona göre alın.
  19. cr4ck

Evdeki 2 smarttvde de youtube’a giremiyorum.

Normalde dediğin gibi olunca yapıyorum fakat tarih ayarları şu an doğru gözüküyor.
  20. cr4ck

Evdeki 2 smarttvde de youtube’a giremiyorum.

Hem LG hem de Samsung’ta youtube açılmıyor. Güncelleme kontrolü yaptım, modeme reset attım fakat düzelmedi.
Top Bottom