Temiz kullandım, herhangi bir zarar görme durumu olmadı. Hem ses hem titreşim olarak hissediliyor bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Toz olması durumundan şüpheleniyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Üretim kaynaklı olabilir belki, teknoloji şans işi hocam. Bende 5-6 ay önce almıştım tertemiz kullandım fakat bugün titreşimin biraz fazla tiz cızırdadığını fark ettim. O cızırtıyı hem duyabiliyorsun hem de hissediyorsun.
Topraklamadan kaynaklanıyor olabilir mi? Ya da evin odanın içinde bulunan prize bağlı cihaz sayısında artış oldu mu? Yıllar önce laptopla benzer şeyler yaşıyordum.
İlk 2 oyun hariç tüm seriyi oynadım bitirdim. Bence Far Cry 3 hikaye ve karakterleri iyi olduğu için övülüyor, gameplay olarak inanılmaz eskimiş halde. Yine de oynanır.
Ön yargılı olmak istemem ama zamanında bana da aynı şekilde ilişki istemiyorum lafı söylenmişti ve o günden tam 1 hafta sonra yeni sevgilisi olduğunu öğrendim.
?
1732398897
Son sahnede Cait, Jinx'in düştüğü kulenin şemasına baktığını, kurtulup kurtulamayacağını çözdüğünü fakat Vi tekrar peşine düşmesin diye söylemediği teorisini yazmışlardı bir yerde. Yani Jinx yaşıyor olabilir.
1732399500