Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum, minidump paylaştım.

https://drive.google.com/file/d/1lUsSNJLlrfRnOgHdzMzzP4RGge6EpItl/view?usp=sharing ************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : true AllowNugetExeUpdate : true...
  2. cr4ck

Nvidia 3070 ekran kartı kullanımı sabit %50

Son 3 gündür bu problemle karşılaşıyorum. Masaüstü dahil her yerde %50 gücünde çalışıyor. Oyunlarda doğal olarak yarı performans alıyorum, drop yaşıyorum. Gecikme de 50-60 ms'lerde geziyor, inanılmaz bir input lag hissettiriyor. Nedeni nedir? Sistem 3070, 5600x ! Görev yöneticisinde kullanım...
  3. cr4ck

Oyun oynarken mouse'un ikinci monitöre geçmesi

Kullandığınız program vs. ya da bir çözüm yolu var mıdır?
  4. cr4ck

Siteler sayfayı reset atana kadar sorun çıkarıyor

Her şey birbirine giriyor. Chrome kullanıyorum, ne yapmalıyım?
  5. cr4ck

Nadir yaşanan 1-2 saniyelik genel kasma sorunu

Bilgisayar son birkaç aydır haftada en az 1 kez kasıyor. Bu kasma dediğim olay 1-2 saniye sürdüğü ve nadiren yaşandığı için bir türlü kayıt alamadım. Kısacası ses-mouse her şey, oyunda ya da masaüstünde olmam fark etmeksizin kasıyor. 1-2 saniye süren bu durumun sonunda kasma tamamen geçiyor...
  6. cr4ck

Kasadan çıkan garip ses

Her zaman olmuyor, olsa bile 1-2 dakika sürüyor. Bunun ne sesi olduğuna dair bir fikriniz var mı?
  7. cr4ck

Cloud 2 Windows ses ayarını yapamıyorum

Şu gördüğünüz alandaki kulaklık mikrofon bölümü hiçbir şekilde artmıyor? Yardımcı olabilecek var mı?
  8. cr4ck

Anlık kasma ve fps drop yaşıyorum

-Palit Gamerock 3070 -Amd Ryzen 5 5600x -GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram -Msi B550M Pro VDH Wifi -Sandisk Ultra 500GB M2 SSD -2 TB 7200RPM WD HDD -THERMALTAKE Toughpower GF1 750W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU Her oyunda olmasa da birçok oyunda fps drop...
  9. cr4ck

Minecraft tam ekranda 60hz çalışıyor

Sodium kurdum oyunun fps'i 400-500'lerde fakat 60hz çalışıyor. Tam ekrandan çıkınca düzeliyor, bir bilgisi olan var mı?
  10. cr4ck

konudaki sistem apex legends'ten çıktıktan sonra donuyor

rx480 i5-6600 8x2 ram msi z710a gaming m5 Apex harici oyun oynamadığımız bu sistemde Apex'i kapattığımız anda donma yaşanıyor birkaç saniye sonra ekran kararıyor ve sinyal yok yazısı ortaya çıkıyor. Bazen oyunun ortasında da olabiliyor. Kart çok eski ve ısınan bir kart. Undervolt yapmayı...
  11. cr4ck

Neredeyse her oyunda fps drop

Uzun süre uğraştım fakat çözümünü bulamadım. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Örnek olarak The Forest, L4D2, Minecraft gibi oyunlar. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Windows 11 kullanıyorum.
  12. cr4ck

Yüksek sistemde fps drop yaşıyorum

İmzamda bulunan sistemde çoğu oyunda anlık takılmalar yaşıyorum. Mesela fps'i 150'ye sabitliyorum, oyun donunca fps göstergesine bakıyorum ve 130-140 civarına bir düşüş yaşandığını görüyorum fakat sonradan tekrar 150 fps devam ediyor. (200-300 fps aldığım oyunlarda da bu oluyor.) Örnek oyun...
  13. cr4ck

AMD rx480 ekran kartı hata verdi ardından oyunlarda fps düşüşü yaşattı

Bahsettiğim pc bir tanıdığımın olduğu için sadece hata verdiğini biliyorum, ne hatasını olduğunu maalesef göremedim (o da bakmamış). Fakat o hatadan sonra Apex Legends girmeye çalıştı oyun ciddi ciddi sabit 1 fps çalışıyordu. Masaüstüne sağ tıklayıp AMD ayarlarına girmeye çalıştığımda da AMD...
  14. cr4ck

Apex Legends fps drop

İmzamda gördüğünüz sistemde oynuyorum önceden hdden kaynaklanıyor sandım değiştirdim fakat hala drop yiyorum. 144 fps sabitken anlık 135 falan oluyor ama 1 saniyelik donma yaşatıyor. Bazen çok sık yapıyor ve bu durum ciddi anlamda sinir bozmaya başladı. Sorunun oyunda mı yoksa pcden kaynaklı mı...
  15. cr4ck

Nvidia Experience kayıt alıyorum fakat video gözükmüyor

Düne kadar sorun yoktu. Kayıt aldığım dosya konumu değiştirmeye çalıştım ama hiçbir şey değişmedi. Baya baya kaydettiğim hiçbir şey gözükmüyor. -Güncelleme: video gözükmeye başladı ama sadece ses var video siyah gözüküyor.
  16. cr4ck

Pc'yi ilk açtığımda ekranda anlık siyah kareler çıkıyor

İmzadaki sisteme sahibim. Birkaç gündür pc'yi ilk açtığımda bir şeylerin ekrana fırladığını görüyordum fakat o kadar hızlı yaşanıyor ki ne olduğunu bir türlü anlamıyordum. Pc'yi yeniden başlattığımda hiçbir şey olmuyor, o gün ilk açtığım zaman çıkıyordu sanırım. İşte bugün, tam şimdi görmeyi...
  17. cr4ck

Sistemdeki sorunu bir türlü bulamadım benchmark için önerdiğiniz program var mı?

-Yılbaşında aldığım pc zaman zaman fps drop yiyor uzun zamandır araştırma yapıyorum fakat sorunu bulamadım. Örnek oyun olarak Gta 5 HDD'im normalden daha yavaş çalışıyor donma ondandır diye SSD'ye atıp oyunu çalıştırdım fakat donma devam ediyordu. Donma yaşadığım diğer oyunlar Ark SE, Cs Go...
  18. cr4ck

Masaüstündeki dosya vb şeyleri taşıdıktan sonra masaüstünde kalmaya devam etmesi

Bu tam olarak bir sorun olmayabilir ama merakımdan dolayı sormak istedim. Masaüstüne bulunan kısayol vs. şeyleri taşıdığım zaman şu şekilde; gözüküyor, attığım klasörde normal gözüküyor. Pc'yi restartlayana kadar gitmiyor ayrıca silinmiyor da.
  19. cr4ck

Yüksek sistemde fps drop yaşıyorum.

Daha öncede böyle bir konu açmıştım fakat kimse bir çözüm bulamadı o yüzden tekrar açıyorum. Sistemim açıklama kısmında mevcut. Sistemi alalı 3 ay olacak. Birçok oyunda anlık fps drop yaşamaya başladım. Parçaların kontrolünü yaptım bir sorun gözükmüyor. Virüs taraması yaptım ayrıca korsan hiçbir...
  20. cr4ck

Afterburner için kullandığım Rivatuner hata veriyor

Rivatuner güncel sürüm. Afterburner açıldığı anda ekranda bu hata beliriyor.
Top Bottom