Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Arkadaşlar selam Photoshop ile ufak bir yazı düzenlemem lazım fakat Photoshop bilmiyorum ücreti mukabilinde bilen biri bana ulaşabilir mi Instagram: yavuzkayis_
  2. Yavuz KAYIŞ

Bot bulamıyorum Numara yok

Beyler ayaklarım 48 numara hiçbir yerde bot bulamıyorum varsa aynı durumda olan ya da tavsiyeniz varmı bütçe Max 450tl
  3. Yavuz KAYIŞ

bir sesi nasıl döngüye alabilirim

beyler kuşa konuşmayı öğretiyorum bir ses kaydı aldım 8 sn bunu nasıl 1 saate dönüştürebilirim cihazda tekrar tuşu yok
  4. Yavuz KAYIŞ

Almancadan Anlayan Varsa Bakabilir mi

Lieber Adolf ; Mein Name ist Yavuz KAYIŞ.İch bin schüler. Ich bin 15 Jahre alt. Wie alt bist du? Ich komme aus der Türkei und bin Türke. Wo kommen du ?. Ich lebe in Istanbul . Ich spreche Türkisch . Ich lerne Deutsch und Englisch. Welche Sprache sprichst du ? Du kannst mir auch schreiben ...
  5. Yavuz KAYIŞ

Dolar Daha Düşermi ya da Tl Değer Kazanır mı

arkadaşlar malum damat berat paşa istifa edince nedense dolar düşüşte bu devam eder mi yoksa yeni m bakanı berat ile kapışıcak mı sizce tahminleri alalım 1 ABD Doları eşittir 7,64 Türk Lirası 1 Euro eşittir 9,02 Türk Lirası 1 İngiliz Sterlini eşittir 10,03 Türk Lirası
  6. Yavuz KAYIŞ

valorantta bu kadar yüksek fps alıp cs de alamam

Arkadaşalar valorantta 60 fps oynarken dust 2 40 fps mirage ye giriyorum 80 fps dust 2 de mi sorun var benim pcde mi çözemedim birde bir çözüm yolu varmı
  7. Yavuz KAYIŞ

3 D yazıcı hizmeti yapan var mı

Arkadaşlar 3 d yazıcı ile bastırmam gereken şeyler var küçük parçalar var mı basan
  8. Yavuz KAYIŞ

bilin bakalım ne yapıyorum

direksiyon seti yapıyorum
  9. Yavuz KAYIŞ

Aşçılıktan anlayan varsa bakabilir mi

En büyük hobim yemek yapmak 6 yıldır yemek yapıyorum Sürmene bıçağım körleşti yeni bıçak almak istiyorum ayırdığım bütçe 600₺ amacım fleto yapmak esnek olması lazım önerilerinizi bekliyorum anlamayan yazmasın
  10. Yavuz KAYIŞ

Al-Sat nasıl yapılır karlı mı

Yaklaşık 1 aydır alım satım işi yapıyorum aldıklarım sattıklarım 2x 250 GB HDD Alış 60 TL satış 140TL kar 80 TL kâr Nvidia geforce 8400GS alış 30₺ satış 80₺ kâr 50₺ Nvdia geForce 8500gs alış 40₺ satış 70₺ kar30₺ Casper monitör 15 inç alış 70₺ satış 120₺ kâr 50₺ şuan araştırma yapıyorum...
  11. Yavuz KAYIŞ

Bu adam güvenilir mi sizce

Arkadaşlar YouTubede desparadoos diye bir dayı var fps yükseltme ping düşürme felan yapıyor sizce güvenli mi
  12. Yavuz KAYIŞ

Bu hata hakkında ne düşünüyorsunuz

İyi o zaman biz müsait bir zamanda gelelim
  13. Yavuz KAYIŞ

hayat felsefenizi tek cümle ile belirtin

evet arkadaşlar başlayın bakalım
  14. Yavuz KAYIŞ

Ebaya giremiyorum yükleniyorda kalıyor

Arkadaşlar eba da canlı dersim var giremiyorum yükleme ekranında kalıyor sorun benden kaynaklı mı
  15. Yavuz KAYIŞ

Huawei Mate 20 lite fotoğraf gizleme

Arkadaşlar Huawei mate 20 lite fotoğraf ve uygulama nasıl gizleyebilirim
  16. Yavuz KAYIŞ

Pubg mobil takım arkadaşı

Arkadaşlar pubg girecek olan varsa istek atsın bu akşam full oynarız İd 5893302533
  17. Yavuz KAYIŞ

Old vs New Rapçiler ( Anket )

Arkadaşlar böyle bir anket yapmak istedim forumda demek istediğim şu ki Old school Sagopa Kajmer , Ceza , norm Ender, Fuat vs New school Ezel, Ben fero , khontkar vs Seçiminizi yapın ve nedenini yorumlarda belirtin
  18. Yavuz KAYIŞ

Ön ekler neye göre çıkıyor

Arkadaşlar hergün ayrı bir ön ek çıkıyor dün çözüldü oldu bugün yardım neye göre belirleniyor
  19. Yavuz KAYIŞ

LGS'ye son 3 gün var, heyecanlıyım, ne yapabilirim?

Arkadaşlar LGS ye son 3 gün kaldı heycan tavan Ne yapmalıyım Genel ortalaması 87.9
  20. Yavuz KAYIŞ

robot değilim anla artık d.a

her sayfayı yenilediğimde robot kontrol uyarısı veriyor neden olabilir ? Vallahi robot değilim
Top Bottom