Arama sonuçları: *

1. denizbulut

Yardım KONUYA YARDIM >>>ASUS TUF GAMİNG 3070 Lhr v2 oc edition Ne kadara almalıyım

Sabitten kastın nedir hocam ? % kaç fanla kaç dereceye kaç dakikada çıkıyor ? 9k 3070 için çünkü tavan fiyat gibi. Bu parayı verirken temiz olmasına dikkat et özellikle. Aldıtkan sonra bir de termal bakım masrafın çıkmasın
  2. denizbulut

Yardım KONUYA YARDIM >>>ASUS TUF GAMİNG 3070 Lhr v2 oc edition Ne kadara almalıyım

Sıcaklık testlerine baktın mı ?
  3. denizbulut

8 * 9 arası piyasası var. 11i hangi kafayla yazmış acaba o arkadaş. Kutu fatura garanti durumu nedir ? Daha önce açılmış mı ? Fumark testleri ne durumda bunlara baktın mı
  4. denizbulut

Yardım Piyasanın en şık fanları hangisi ?

Lcd olanlara gerek yok bence şuan fiyatlar çok yüksek lcdlerde. Gerçi bunlarda yüksekte yine eski seriye kıyasla fiyatları yeni olmalarına rağmen tatmin edici. TL Serisi bildiğim kadarıyla SLden daha iyi performans olarak. Zaten aynalı yapısıyla da ön plana çıkıyor. Ben olsam TL Serisini tercih...
  5. denizbulut

Aynalı yapı istiyorsan eğer , Düz Link Reverse Link. Aynasız istiyorsan yanlarını Düz Link Reverse Link Tabii bütçe artınca TL LCDler devreye giriyor.
  6. denizbulut

Şuanda stokta olmamasının tek sebebi wireless versiyonunun çıkması. Normal Link Reverse Link
  7. denizbulut

Çözüldü✓ GT 1030 ve Ryzen 3 1200 Yükseltme Tavsiyesi

Fansız al zaten 5*6 ay sonra o fan yetersiz kalacak yine bi soğutucu almak zorunda kalacaksın. Şimdiden almışken tek seferde al...
  8. denizbulut

İşlemciyi elden çıkarıyorsun , yerine r5 5600 alıyorsun keyfine bakıyorsun. Uzun süre gt1030 ve 5600 ikilisini kullandım. Dediğiniz şeyler için kullanıyordum bende fazlasıyla yeterli geliyordu. Al sat için ise Facebook sayfaları var buradan ismini vermem doğru olmaz. İhtiyacın olursa özelden yaz...
  9. denizbulut

Ryzen 7 5700x3D sistemin 2. el fiyatları nedir?

Anakart : 2.5 3K Power : 750 1000 Ryzen 7 5700x3D : 5750 6000 Ryzen 5 5600X : 3500 3750 RTX 3060 : 6000 7000 Corsair : 1000
  10. denizbulut

A Anakart ve ram ne durumda
  11. denizbulut

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Monitörünün vesa desteği olup olmadığına bak hocam. Genelde çoğu modelde oluyor.
  12. denizbulut

Bende şuan olanlar Strimer Plus V2 24 Pin Anakart için Link + Ekran Kartı İçin Olan 3x8 Pin Link. Bunlar şuan üretimde yok diye biliyorum. Bunların yeni versiyonları Lianli Strimer Wireless olarak geçiyor.
  13. denizbulut

Monitör tutucu ile Link Mouse logitech superlight 2 Link 1736970514 Evet hocam kablosuz , Corsair Void Elite Link
  14. denizbulut

Video yükleme şansım olsa video yüklerdim foto ile anca böyle
  15. denizbulut

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

revers modelleri gelmedi sanırım araştırdım da bulamadım. Var mı bildiğiniz satan bir yer. Ona göre alacağım
  16. denizbulut

Yardım Corsair Void Elite Yapılacak ayarlar

Uygulamayı indirdikten sonra Windows ayarlarından Windows sonic for headphones seçip kullan. 10larca defa ekolayzır ayarı denedim bir işe yaramıyor. En güzel sonucu bununla aldım
  17. denizbulut

IKEA markus alınır mı

Öncelikle naparsan yap bel desteği yerinde durmuyor. Çapraz takıyorum ara ara düzeliyor ama yine de sürekli aşağya doğru koltuğun boşluğuna kayıyor. Boyun desteğinin nereyi desteklediğini hala çözebilmiş değilim çok saçma bir konumu var. Maksimum ağırlık desteğinin 120 kg olduğu belirtilmiş...
  18. denizbulut

110K Taksitle Motor Önerisi

Bütçe arttırıp 250 SR satın aldım hocam. Ama satın almadan önce çok araştırdım RTR200 tam fp ürünü. Zaten tvs ve cfmoto bayileri aynıydı. Gittiğimde de bayiye konuşma fırsatı buldum. RTR200 kullanıpta memnun olmayan görmediklerini söylediler. En çok sattıkları modellerden birisiydi
  19. denizbulut

Yardım X870 ASRock alınır mı

böyle yüksek bir üründe şahsen asrock tercih etmezdim.
  20. denizbulut

10K Bütçe ile Kask Önerisi

Hocam 2. Elden Ls2 Thunder Plus Carbon kask buldum. Çok az kullanılmış sıfır ayarında ürün. Sizce 7000e alınır mı ?
Top Bottom