Arama sonuçları: *

1. cah7446

Arkadaşlar yeni pc aldım fakat görüntü gelmiyor

2. ve 4. slota takacaksın eğer 2 tane slot varsa 2isisnede tak 1737834854 hocam hdmi kablosu herzaman işine yarar keşke sorun kabloda mı veyatta monitörde mi olduğunu test etmek için televizyonda flan test etseydin
  2. cah7446

hocam kasanın elektiriğini kes kasayı aç ramleri çıkar tak yap sonra o haldeyken pc yi açmak için bastığın kasanın üstündeki tuşa 6-7 kere bas sonra psu ya kablosunu tak 1 konumuna getir pc yi aç ekran gelmesi lazım
  3. cah7446

BEYAZ SİSTEMLERİNİZİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

bendeki kırmızı renk beyazın içinde 5 siyah 1 beyaz gibi duruyo hoşuma gitmiyo 1737830914 heh işte benimde istediğim o eyvallah hocam
  4. cah7446

psu ile birlikte mi geldi
  5. cah7446

eğer zamanın varsa dene 1737830788 hocam psunun gücünü kapatacaksın sonra kasayı açtığın tuşa 6-7 kere bas ardıardına 1737830789 hocam psunun gücünü kapatacaksın sonra kasayı açtığın tuşa 6-7 kere bas ardıardına
  6. cah7446

pinlerde sorun yoksa korkma hocam
  7. cah7446

yediğin yemek gırtlağına gelmeden karnına nasıl gitsin direk ağzından
  8. cah7446

hocam kendini beslemneden hiç bir yere güç vermez
  9. cah7446

hocam bu psu kablosunu nerden buldun beyaz renkli ben bulamiyorum
  10. cah7446

hocam ramlere geçmiyo güç ramleri sök tak yapsan olay bitecek gibi 1737830470 hocam işlemciyi eline albak pinlere gözle görünür bir şey yoksa %90 bir şey yoktur 1737830540 bir de hocam psunun gücünü kpartıp 6-7 kere pcyi açma tuşuna bassanıza ard ardına
  11. cah7446

kısa devre yapiyomuş sistemdeki enerjiyi atmak için boş halde 2-3 kere on off tuşuna basınca elektiriği atmış o yüzden sonrasında çalışmış 1737829944 hocam soğutucuyu sökerken vidaları söktükten sonra bi sağ bi sola biraz çevirerek çıkarın termal macun işlemciyi tutuyo çünkü eğer pinlerde...
  12. cah7446

Yeni Topladığım Bilgisayar Açılmıyor

dediğim gibi ramlar büyük ihtimalle temassızdı onu oturtunca çalıştı
  13. cah7446

bunların hepsini yaptıktan sonra 1 kez daha yeniden başlat gelmesi lazım 1737811317 eğer gelmezse ramler tam oturmadığı için anakart rama geçmiyodur ondan dolayı da ekrana yansımıyodur kasayı açıp ramleri iyice oturttuğundan emin ol
  14. cah7446

hocam ekran kartına psudan gelen kabloyu taktın mı kontrol et ardından hdmi kablosunu tamtaktığına kon trol et ve monitöre takalı uyucunu ekran kartına ekran kartına taktığın ucu monitöre tak
  15. cah7446

ekran kartına psu dan gelen kabloyu taktın mı
  16. cah7446

monitör açık mı
  17. cah7446

uçlarını değiştir monitöre taktığını ekran kartına ekran kartına taktığını monitöre tak
  18. cah7446

psu yu açmasa kasanın fanları çalışmaz zaten kanki adam monitör diyo
  19. cah7446

hdmi kablosu veya vga flan her neyse onu ekran katına takmazsan görüntü gelmez
  20. cah7446

Yapay zekaya hareketli fotoğraf

hangi yapay zeka istediğim gibi bir fotoğraf çıkarabilir biraz animasyonlu hareketli istiyorum ama
Top Bottom