Arama sonuçları: *

1. Azexxes

Amazon veya Disney'den Dizi Önerileri

amazon pirmeda the expanse(şiddetle tavsiye ederim bilim kurgu seviyorsanız) wheel of time (lotr tarzı filmleri seviyorsanız bunu da beğenirsiniz) reacher(aksiyon gerilim tarzı severseniz tavsiye ederim) invincible(animasyon olsun ama gerçekten kaliteli olsun derseniz beğendiğim animasyonalrdan...
  2. Azexxes

Dark Freezer X123 DUO anakarta takılmıyor

O yuvarlak parça intel anakartlar için sen o yandaki mandalları anakartinin islemci yuvasinin 2 tarafindaki siyah bloklara takacaksin. Önce büyük tarafi geçir sonra küçük tarafı
  3. Azexxes

Makine Mühendisiyim, düzenli not tutmak için İPAD önerisi

4 senedir aynı defteri kullanan ben 🫠
  4. Azexxes

Amazondaki fiyatlandırma hatası

evet daha 1 saat önce 13519du 1737409625 14ten sipariş verdim sabahleyin amazon müşteri hizmetlerine danışacağım
  5. Azexxes

Amazondaki fiyatlandırma hatası

bu monitörü sipariş vercektim şimdi sepette 13519 Tl yazıyor ama ödeyecekken 14000 gözüküyor. müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum. ne yapmalıyım
  6. Azexxes

AGON 27" AG275QXN 6600 TL

https://amzn.eu/d/0UNXYNF
  7. Azexxes

Windows 11 Lisansı İçin 7 Bin TL Vermeye Değer mi? yoksa bilgisayarcı mı kursun

Bu soruyu sormanız bile saçma bence ama freedos olarak alın. Kendiniz bile kurarsınız youtubdan 5dk video izleyip
  8. Azexxes

Darmoshark k8 Klavyede win + alt tuşları yer değiştirdi Edit: Çözümü fn+ctrl

Sol Alt + sol shift yapın düzelir
  9. Azexxes

Days Gone Pikselleşme sorunu

Lossless scaling kullanabilirsiniz
  10. Azexxes

Days Gone Pikselleşme sorunu

Görüş alanınını değiştirin ama fpsiniz önemli ölçüde düşecektir
  11. Azexxes

Çözüldü✓ MONİTÖRÜMDE SANIRIM ÖLÜ PİKSEL VAR

Ölü pixel hz ile ölçülmez. İnternete dead pixel test yazın tam ekrana alın siteyi ondan sonra renkleri sırasıyla inceleyin nokta şeklinde farklı renk varsa ölü pixel vardır. Sizin yazdığınız şey gayet normal 179.998 olması sorun teşkil etmez tabi gözünüz 0.002 hz görebilme kapasitesine sahip değilse
  12. Azexxes

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html Aynısının rgbli versiyonu var. şahsen bendeki rgbli versiyon ama rgbli kullanmıyorum gözümü alıyor sade siyah ve gri karışımı daha hoş duruyor diye düşünüyorum
  13. Azexxes

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Aynı işlemciyle https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-cpu-tl-c12c-fiyati,340209419.html Bu soğutucuyu kullanıyorum. Cinebench r23 testinde bile max 63 dereceyi gördüm. Oyunlarda 57 58 derecelerde takılıyor işlemci tavsiye ederim. Yanında gelen...
  14. Azexxes

3000 TL'ye 2. el GTX 1650 Super alınır mı?

geçen hafta arkadaşıma aldık 3850ye yalan söyleyecek halim yok buyur kanıt testlerini de yaptım termal macun değiştirdim mis gibi kart. rx 6600lerin fiyatı şiştiği için bunu aldırdım zaten kas gücü olarak rx 6600lerden çok daha önde 1736188751 he bide ilan istemişsiniz buyur...
  15. Azexxes

Yardım Ryzen 7 ve GTX 1650 Super için PSU Gereksinimi

direk giriş seviyeli ucuz olsun derseniz de şu var ama sizin attığınız daha iyi tabi https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b550m-hdv-amd-am4-ryzentm-future-amd-ryzentm-3-nesil-islemciler-fiyati,1037784325.html 1736187850...
  16. Azexxes

gayet güzel anakart 4 ram slotlu ve 2 tane m2ssd yuvası var fakat mossfet soğutucuları kısmından zayıf kalmış ama alınabilir .
  17. Azexxes

Gtx 1080 ti Alınır mı?

benim gördüğüm ilan satılmış iyi fiyattı çünkü furmark testlerini felan da koymuştu satıcı . şimdi 5k felan var temiz baktım da o fiyata değmez
  18. Azexxes

R5 5600 - Rx6500XT 4GB sistem 16k'ya alınır mı?

aşırı pahalı naptınız hocam 8-9kya toplanır o sistem. o fiyata rx 6700xt veya rx 6750xt sistem alırsınız veyahut 0 alacaksanız rx 7600lu sistemler var hazır olarak
  19. Azexxes

Gtx 1080 ti Alınır mı?

mantıklı bir fiyat değil zaten onu koyan ne yaşıyorsa artık 1736187413 tüm demeyelim de orta segmenti diyelim
  20. Azexxes

maalesef o yüzden b550 anakart önermiştim oc için min b550 bir anakarta ihtiyacınız var
Top Bottom