Arama sonuçları: *

1. Brave Tsukly

Yardım AOC Q27G2S vs Dell G2724D

İkisi arasından dell ama 300 tl fazla verip AOC Q27G4X alsan daha iyi olur.
  2. Brave Tsukly

8500 tl nasıl bir bilgisayar alınır

Satıldığını bilmiyordum hocam aceleniz yoksa 1-2 hafta bekleyin şuan ki sistemler pek fiyatını haketmiyor gibi ama aceleniz varsa attığınız linklerdeki 5. sistemi indirim yaptırıp alabilirsiniz.
  3. Brave Tsukly

Hocam kusura bakmayın bir işim çıktı geç döndüm. Biraz göz gezdirdim bu sistem iyi gibi yorumlarda da 7k ya düşmüş 7k veya bir tık altına alınabilir kalan parayla da monitör çekersiniz.
  4. Brave Tsukly

Attıklarınız arasından en iyisi 5. ama o fiyat bandında daha iyilerini bulursunuz izmir içindeki ilanlara bakıp önereyim bir kaç sistem.
  5. Brave Tsukly

2. Ele olumlu bakıyor musunuz?
  6. Brave Tsukly

3k'ya kadar gamepad önerisi

Hocam pc için diye belirtmeyi unutmuşum. Pc içinde msi gc 30v2'yi mi önerirsiniz?
  7. Brave Tsukly

GamingGen 7700XT sistem alınır mı

Sizin yerinizde olsam kingston beast alırdım. Zaten günümüz için 16 gb yeterli ilerde yetmezse aynısından alırsınız hem fps artışı sağlar hemde ram eksikliğiniz çözülür ama şuan için acele etmenize gerek yok. Fazladan 1k'nız varsa dediğim gibi kasayı değiştirebilirsin onun dışı parçalar iyi.
  8. Brave Tsukly

3k'ya kadar gamepad önerisi

Merhabalar 3000 tl bütçem var. Bu fiyata xbox 9. nesil önerildiğini biliyorum ama pil şarj aletim yok. Ondan dolayı pek olumlu bakmıyorum. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
  9. Brave Tsukly

GamingGen 7700XT sistem alınır mı

Alınır gibi ama rami değişmeni öneririm onun dışı bütçeyi aşmıyorsa kasa değiştirmeni tavsiye ederim.
Top Bottom