Arama sonuçları: *

1. G

Aşağıdaki Kulaklık-Windows Ses Ayarlarından Hangisinde Kullanmak Daha Doğru?

Rampage Drop Plus kulaklıkta : - Kulaklığın üzerindeki ses tekerleğinden sesi en yüksekte kullanıp Windows'tan sesi 10'da tutmak mı? - Kulaklıktaki ses tekerleğinden sesi az ayarlayıp Windows sesini 70'e çekmek mi? İkisinde de ses şiddeti aynı oluyor, ama ses kartı sesini yükseğe alınca...
  2. G

Rampage Drop Plus Driver'ı Nereden İndirebilirim?

soru başlıkta desteksegment.comda da site kaldırılmış falan diyo.
  3. G

Rampage Drop Plus Rakibi Yeni Kulaklık!!!!

Bence Drop Plus'tan gayet daha iyi, bakın derim https://www.incehesap.com/cougar-phontum-essential-cgr-p40nb-150-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-46007/?ref=akakce&v=1.70.8 Bi de inceleme bırakalım :
  4. G

Yardım Drop Plus Mikrofon Çalışmıyor

Arkadaşlar mikrofon çalışmıyor ne zmandır böyle bilmiyorum ama bugün fark ettim gitti mi tamamen düzeltmenin bir yolu yöntemi var mı????
  5. G

Drop Plus'ta Bugün Bulduğum Ve Bir İhtimal "Kronik" Olabilecek Sorun !!

Arkadaşlar bugün talihsiz bir şekilde canlı derste drop plusta bir ihtimal "kronik" olabileceğini düşündüğüm bir sorun buldum. Mikrofon tak-çıkar özelliğine sahip bildiğiniz üzere. Ve mikrofonu normalde takmadığınız zaman herhangi başka bir mikrofon yoksa ses almaması ve karşıya herhangi bir ses...
  6. G

Sizce Hangi Rengi Seçeyim

arkadaşlar asus cerberus v2 kulaklığı alacağım yakın bir vakitte. Ama renk konusunda kararsızım siz hangisini çoğunlukta söylerseniz o rengi alacağım kırmızı stok yok. mavi mi yeşil mi
  7. G

Mikrofon Önerisi Lütfen ??

arkadaşlar tek mic önerir misiniz bütçemi bilmiyorum çünkü iyi mic kaç para dandik kaç para bilmiyorum iyi dediğiniz en ucuzu atabilir misiniz
  8. G

HyperX Cloud Stinger vs. GamePower Mihawk

Arkadaşlar HyperX Cloud Stinger hala alınır mı gamepower modelin mikrofonu daha iyi gibime geldi ikisinin de incelemesini izledim ikişer üçer hangisini önerirsiniz @Furkan Aslan sen biliyosun hocam hangisi
  9. G

Fiyatını Hak Eden Kulaklık Öneri

arkadaşlar bütçem pek net değil ama 350 tl max diyim 400 e bi ihtimal çıkarım fiyatını aslanlar gibi hak eden bi kulaklık önerir misiniz mikrofonu iyi olan gerçi Hadron HDG59 kullandığım için ne önerseniz daha iyi gelecek bana bu çok terlettiği için değişitriyorum teşekküler önerileriniz için
  10. G

Hadron HDG59 Hakkında

Hocam bilmiyorum bu kulaklığa kaç defa baktınız ya da keç sefer adını duydunuz. İlk kulaklığımı (oyuncu kulaklığı manasında) alacağım için çok heyecanlıydım ve detaylı araştırma yapmadan gittim aldım bu kulaklığı. İlk baş daha önce hiç kulaküstü kullanmadığım için sesi muhteşem kesiyor gibi...
  11. G

Şu Kulaklığın Görünüşüne Ba-Yıl-Dım AMA mic yok :(

https://www.hepsiburada.com/thermaltake-tt-esports-dracco-signature-siyah-profesyonel-kulakustu-muzik-kulakligi-ht-drs007oebl-p-bd302034 https://www.hepsiburada.com/thermaltake-tt-esports-dracco-signature-beyaz-profesyonel-kulakustu-muzik-kulakligi-ht-drs007oewh-p-bd302036...
  12. G

En Beğendiğiniz Oyuncu Kulaklığı Markası

?? ve de genel olarak en beğendiğiniz çevre birimleri markası
  13. G

200₺ Geçmeyecek Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba eskiden hadron hdg59 kullanıyordum daha 1 yıl bile olmadı ama kontrolcüsündeki tuşlardan biri içine çöktü ve çıkmıyor o yüzden yazın ortalarında bir kulaklık daha almak istiyorum ama driver ile kontrol iyi olur benim için sağlam bir eleman olsun bir de mikrofonu kaliteli 7.1...
Top Bottom