Arama sonuçları: *

1. G

Minidump Dosyama Bakabilir Misiniz?

Selamlar, başlıkta da yazdığım üzere bir minidump dosyam var. Ancak mavi ekran hatası almadım. Son zamanlarda birkaç yazılımdan hata bildirimi alıyordum ve Windows biraz kafayı yemişti .d Minidump klasörümü kontrol ettiğimde bir .dmp dosyası buldum, yardımcı olursanız sevinirim...
  2. G

Bilgisayarı Telefon Üzerinden Boot larsam Nolur :D

Arkadaşlar geçen telefonu pc ye bağladığımda boot seçeneklerinde normalde sadece ssd olurdu bu sefer telefon da vardı :D PC'yi onun üzerinden boot edersem n'olur? ( PC Android olur diye korkuyorum xd)
  3. G

Sistemime Format Atmak İstiyorum Nasıl Atılabilir?

Evet hala işlemciminsıcaklık mevzusuna kafa patlatıyorum. Bi gün 85 iken ertesi gün 100 olması normal değil bi iş var. Bütün varı yoğu yok etmek için nasıl format atmalıyım? Uzun süren bir iş midir? @FightForHonor @Treyarch
  4. G

Silinemeyen Bazı Dosyalar Var, Silmenin Bir Yolu Var Mı??

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, ama bazı dosyalar falan var hala açık olduğundan silinemiyor diyo ama görev yöneticisinde de bulamıyorum, onları silmenin bir yolu var mı? 1603456146 @FightForHonor hocam bir bilgin var mı? buna benzer konularda yardımcı olmuştun da belki...
Top Bottom