Arama sonuçları: *

1. mszeyrek

DA forum mobilde bildirim almak.

Mobil cihazıma bildirim gelmesini sağlayabilir miyim? Bir yolu var mı? Forumun mobil tarafına yeniyim. (Pcm gg)
  2. mszeyrek

Öneri isteyen (aslında istemeyen) insanlar

Forumda bazı insanlar var öneri istiyorlar AMA asla dinlemiyorlar kesinlikle kendi bildikleri doğru ve alacakları şeyi savunuyorlar . Kimseyi dinlemeyecekseniz forumda konu açmayın BİR DE şöyle insanlar Youtuber olarak mesela recep baltaş bunu dedi abdullah api bunu dedi modart bunu dedi...
  3. mszeyrek

En F/P ürün

Ben başlıyorum Üstüne daha f/pürün yoktur. Herkes bi f/p ürün bıraksın
  4. mszeyrek

2. EL BİLGİSAYARLARI NASIL PAHALIYA SATARSINIZ!!!

Aslında çok basit ama eski nesil i3 bir işlemciniz varsa olmaz şimdi öncelikle şöyle bir arama yapıyoruz 300 TL'ye bir şey alıyoruz Elimizde 2. nesil i7-i5 falan varsa başlık şöyle İntel KOR İ5-İ7 İŞLEMCİLİ OYUN CANAVARI kor u core diye de yazabilirsiniz Hatta gtx 600 serisi bir ekran...
  5. mszeyrek

FDKSÖ toplama sistemler

Bu sistemleri ben topladım ama niyeyse fdksö (forum destek kulübü öneri sistemi) ismini koydum çunkü neden olmasın. Bu sistemler fiyatlarının en iyisi olması için var sorunlu kalitesiz markalar kullanmaktan kaçınıldı şimdilik 6 tane var...
  6. mszeyrek

Forumda tekrarlanan mesajlar

Mesela bir mesajı 100 kişi yazacağına herkes ilk yazan kişinin mesajını beğense hem mesaj kirliliği olmaz hem de fikre katıldığınızı daha hızlı bir şekilde belirtmiş olursunuz. Örnek konu https://donanimarsivi.com/forum/konu/gtx-1080-ti-2-800-e-alinir-mi.62194/#post-525717
  7. mszeyrek

Fiyat/Performans Tabiri

Özellikle forumda çok fazla kişi ürün alırken bütçe belirtmek yerine fp olsun diyor. Ekstra olarak da her şeyin en ucuzunu atıp fp diyorlar. 1. F/P demek ucuz ürün demek değildir. 2. Ucuz ürünler genelde dandik ürün olabiliyor. Uzun lafın kısası bütçe belirtin. Ona buna da fepe fepe demeyin
  8. mszeyrek

Forumda gözlerim kanadı.

FORUMDA AYNEN YAZIYI BU ŞEKİLDE YAZANLAR BOŞLUK BIRAKMAYANLARFALAN VAR ÇOK RAHARTSIZ EDİYORLAR NOKTALAMAİŞARE Tİ FALANDA KULLANMIYORLAR DEDAKİ NASIL YAZILIR HİÇ BİR FİKİRLERİ YOK HİÇBİR KELİMESİNİ DE DÖĞRU YAZMADIM ASLINDA BU YAZININ AMACI BU ŞEKİLDE YAZANLARIN OJUYUP ÇEKTİĞİMİZZ ACIYI ANLAMASI
  9. mszeyrek

Chrome dan Opera gx e geçiş

An itibariyle chromemedan opera gx e geçtim daha hızlı ve yandaki çubuk kullanışlı tema rengini sarı olarak seçtim güzel görünüyor Ama bu konuyu açma sebebim chromedan operaya geçmenin ne kadar kolay olduğu tüm bilgileriniz chromemedan çekip alabiliyorsunuz tek sıkıntı sekme barının küçük olması...
  10. mszeyrek

Overpriced ürünler

Herkes bir overpriced (fiyatı verdiğine göre pahalı olan) bir ürün bıraksın. Ben başlıyorum...
  11. mszeyrek

İmzadaki kelimelere bağlantı ekleme

Normalde konu açarken ve yorum yaparken Ctrl+k ile bağlantı eklenebiliyor ama imzada ekleyemiyorum ekleyenler var nasıl yapılır?
Top Bottom