Arama sonuçları: *

1. E

🏠 KİRADA OTURANLARIN VAY HALİNE!

Asgari ücretlinin para gitti ne yiyecek içecek çadırdamı yaşayacak kendi insanlarımız. Hoş çadırdan bile vergi alırlar ama ne desek boş.
  2. E

🔥İndirim MONSTER LAPTOP 4060 29K

Ben aldım 2 senedir gayet fazlasıyla memnunum şans mı yoksa başka bişeymi bilmiyorum gayet stabil sorunsuz şuana kadar çoğu büyük oyunuda oynadım soğutmasıda gayet iyi macunu daha yenilemediğim halde şuan aktif oynadığım rdr 2 full ayarda 70 75 arası derece macun 2 senedir değiştirmedim o yüzden...
  3. E

Bu macun hem CPU hem GPU için uygunmudur

Uzun süredir araştırıyorum sanırım sıvı metalden sonra en kaliteli ve etkili olan bu gibi ama tam bir cevap bulamadım CPU ve GPU ya uygulanabiliyormu laptop için kullanacağım. https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-2gr-kryonaut-extreme-yuksek-kaliteli-termal-macun-tg-ke-002-r-pm-HBC00004TADSH
  4. E

🔥İndirim Temu Alınabilecek En Avantajlı Ürünler

Temuyu ilk defa duyuyorum bu indirimler diğer platformlar gibi senede bir olan indirimlermi yoksa normal fiyatlarmı ona göre acele edeceğim almakta.
  5. E

🔥İndirim Temu alınabilecek ürün listesi🔥 🔥

TEMUYU İLK DEFA DUYUYORUM BU İNDİRİMLER DİĞER PLATFORMLARDAKİ YILDA BİR OLAN İNDİRİM DÖNEMİMİ YOKSA NORMAL FİYATLARMI BU ONA GÖRE ALMAKTA ACELE EDECEĞİM
  6. E

🔥İndirim Aliexpress 20 si 1 Arada Elektronik Temizleme Seti 116TL 🔥

147 e aldım umarım iş görür ihtiyacım vardı
  7. E

İçinde çok fazla oyun olan Epic Hesabımı nerede satabilirim

Knk oyunların büyük bi kısmı benim takip ettiğim kadarıyla epic bedava dağıttı arada tekrar tekrar da veriyor bazı oyunları ne kadar eder bilmiyorum ama çok bi getirisi olcağını sanımıyorum.
  8. E

Öneri 🎥 The Boys 🎥 4.Sezon Bugünden İtibaren Yayında Beyler ! 🎥

1718284222 izledim bunuda kaçmaz bununda 2. sezon gelse güzel olurdu.
  9. E

Öneri 🎥 The Boys 🎥 4.Sezon Bugünden İtibaren Yayında Beyler ! 🎥

Eve geçince bitireyim bekliyordum iyi denk geldi.
  10. E

Gaming Kulaklık Önerisi

HyperX Cloud Core wireles DTS Kulaklık kullanıyorum ben 1500 civarına almıştım 1.5 seneyi geçti çok fazla kullanmama rağman pedleri bile en ufak aşınma göstermesi ses kalitesi olarak baya iyi uzun süre daha kullanacağım istersen değerlendirebilirsin.
  11. E

İstanbulun max 40 km çevresinde haftasonu kahvaltı için güzel Uygun bir mekan

Hafta sonları şehirden uzak güzel bir mekan varmı bildiğiniz ailecek veya sevgili ile kahvaltıya gitmek için. Doğa Köyü diye bir yer ben buldum ama çatalca da hem yorumları çok kötü hemde pahalı geldi 1 kişi serpme 1100 TL diyorlar ve açık büfe imiş servis yok bana mı pahalı geldi normal mi bu...
  12. E

₺50.000 - ₺55.000 arası 2024'te Alınabilecek en iyi sistem?

Klavye-Mouse ve Kulaklık için 12.000 üzeri bi bütçe çok bana göre tabi onlardan kısıp sisteme eklemeler yapabilirsin ben olsam öyle yapardım :)
  13. E

X box gamepad hangisini almalıyım ?

9.Nesil kullanıyorum pc de 8 le 1 tuş farkı var galiba ps koluda kullandım ama Xbox daha ergonomik kullanışlı geldi bana
  14. E

Asus K55LN laptop tamir gerekiyor istanbul içi önerilerinizi bekliyorum

Hali hazırda bi gamin pc var bu laptom dizi film için vs kullanıyordum bi gece kapattım ertesi gün açayım bi dedim basıyorum açılmıyoru sarja takıyorum açılmıyor biyere getirdim ama anakart sorunlu biz yapamayız dediler önerebilceğiniz biyer varmıdır Asus K55LN modeli.
  15. E

xbox çevirici ile usb kulaklık kullanılırmı

Bende merak ediyorum bunu. Ben kolu pcde kullanıyorumda bu kulaklık kısmı pcde aktif olara kkullanılıyormu yoksa xbox a özelmi
  16. E

Bitmeyen Monster Çilesi

Başına gelenler normal değil tabi ama her markada böyle sorunlar çıkabiliyor ihtimali oluyor yani Asus kullanan bir arkadaşım vardı o da fanları asla durduaramıyordu sıfır cihaz kaç kez servise gitti sonunda iade etmişti. Bende monster kullanıyorum markayı şahlandırmak gibi şeyim yok tabi neyse...
  17. E

Yardım RDR 2 En Ucuza Nasıl Alınır ?

Zamanında 97 tl ye almıştım steamde yaptığım güzel yatırımlardan birisi. Şuan fiyat olarak en mantıklısı Epic Games alacaksan başka yere bakma bence.
  18. E

Monster Laptop TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Teşekkürler
  19. E

Monster Laptop TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Bunu gördüm ama Thermal Grizzly yorumlara baktığımda çok daha iyi görünüyor bilmiyorum tabii ki kullanmadım ama. Teşekkürler tavsiye için.
Top Bottom