Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Yardım Gamepad önerisi acil.

Replika ds4 alacaksan anunnaki marka al piyasada ki en kaliteli marka o.Ölü bölge falan orjinalinden farksız.
  2. Sirius Blackw

Kaliteli Eşofman Önerisi

Dünyayı kurtardı Mahmut.İnstada no362 var kışlık eşofmanları çok iyi pamuk açısından
  3. Sirius Blackw

JTI grubu sigaralara 8 TL zam geldi.

Allah belalarını versin
  4. Sirius Blackw

Okuldan cikista kacarken yakalandim ne yapicam

Dyk zorunlu değil kaçtın diye niye tutanak tutsun ki kaçmak da değil.Bunu söyleyen hoca tutanağı biyerine soksun.
  5. Sirius Blackw

Okuldan cikista kacarken yakalandim ne yapicam

hiç bir şey yapmazlar
  6. Sirius Blackw

Payday 3 almaya değer mi?

İndirimde şuan hiç payday oyunu oynamadım ama banka soygunu konseptine ilgim var ve seviyorum.Oyun sizce bu konuda beni tatmin eder mi ve değer mi 10 dolar gibi bir fiyata
  7. Sirius Blackw

Astım ve nefes darlığı spreyleri oruç bozar mı

Zorunluysa kullanman kullan bozmaz sonuçta niyetin önemli.Burdaki ergenler kabul etmeyecek orucunu.
  8. Sirius Blackw

Alisveris yerlerinde nasil ürün çalınır?

Konu para değil 5 lirada olsa uğraşılması lazım ama insanlar uğraştıklarıyla kaldığını bildiği için uğraşmıyor.Bir ceza almayacaklar çünkü
  9. Sirius Blackw

Alisveris yerlerinde nasil ürün çalınır?

Bir şey çıkmıyor çünkü en iyisi anasinı babasını arayip sıra dayağı çekeceksin.
  10. Sirius Blackw

Niye oruç tutmuyon kavgası ilk hangi şehirde başlar?

sigara içmesem 30/30 yaparım açlık susuzluk hiç koymuyor
  11. Sirius Blackw

Kısa boylu olmanın verdiği özgüvensizlik nasıl geçer

Kimse kusursuz değil bir eksiğini görüyorsan başka bir eksiğinle kapat.Kısaysan spor yap vücudun olsun unutma halterciler de kısa.
  12. Sirius Blackw

Hobi önerisi istiyorum

Şehir dışındayım eve dönünce atacağım hemen.
  13. Sirius Blackw

Hobi önerisi istiyorum

Star wars figür koleksiyonu yapıyorum.
  14. Sirius Blackw

Biranın tadı neden çok kötü?

fiyat bakımından öyle tabi eskiden para bulunca viski votka takılıyorduk şimdi bira içeceğiz.
  15. Sirius Blackw

Kırmızı tuborg içen gurme mi gördün alpercim
  16. Sirius Blackw

Git kumda oyna kardeşim yaşınız 15 i geçmez insanlara ve tercihlere salça olmayın.
  17. Sirius Blackw

Adam merak ettiği bir şeyi denemiş ve sevmediğini paylaşmış dalga geçilecek bir durum yok.
  18. Sirius Blackw

İçme hiç o zaman bira içmek medeniyet veya statü göstergesi değildir zaten kültürümüzde Amerika gibi bira kültürü yoktur.Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. 1740847211 Bilmiyomki ben seviyorum seni
  19. Sirius Blackw

Alkol bağımlılığı uzun vadede oluşur öyle 2 biraya olmaz.Tamamen ağız tadı meselesi tada alıştıkça normal geliyor hatta sıcakta canın bile çekiyor.Çok farklı olmaz ama bir nebze aromalı Carlsberg luna var.Limon kabuğu tadı gibi bir şey.
Top Bottom