Arama sonuçları: *

1. Vartex

Bu 3 Şeyi Aynı Anda Yapabilirmiyim?

Merhabalar. Direk soruma geçeyim: Şuan kick boks a gidiyorum(haftada 3 gün, günlük 1 saat) ayrıca haftanın 5 günü dersim var. Bu gün doğum günüm. İstersem yarın A1 motor ehliyetine başvurabilirim. Ama annem ve babam üçünü aynı anda yapamazsın dediler. (YORULCAĞIM İÇİN ÖYLE DEDİLER.) Sizce...
  2. Vartex

Bugün Olacak Toplantı Saat Kaçta Açıklanacak

Sorum yukarıda.
  3. Vartex

Sizce Ehliyet Almak mı Kick Boks'a Gitmek mi?

İkiside çok farklı şeyler fakat birini seçeceğim siz olsanız hangisini seçerdiniz? (EHLİYET:A1 motor ehliyeti.)
  4. Vartex

Zehirin Tarihi Geçerse Ne olur?

Bir zehirli ilacın son kullanma tarihi geçerse daha mı zehirli olur yoksa etkisi azalır mı?
  5. Vartex

Operada reklam çıkıyor?

reklam engelleme açık olmasına rağmen
  6. Vartex

Netflixten Film önerir misiniz??

Aksiyon/macera olursa iyi olur.
  7. Vartex

Amerika'da Polis Olmak

Hayalim Amerikada polis olmak en azından gidip bir denerim eğer olmazsa geri dönerim diye bir düşüncem var. Polis olmak için ne yapmam lazım ingilzcem A0 desem yalan olmaz birde green card lazımmış onu nasıl çıkartırız? Not: BU VİDEODAN SAÇMA SAÇMA BÖLÜMLER ATACAKSANIZ HİÇ ATMAYIN
  8. Vartex

Dislike ifadesi gelmiş (gitmiş)

Sizce nasıl?
  9. Vartex

Foruma gelen yeni özellik

Aşağı indikçe mesajınız uzun ise profil fotoğrafınız da aşağı iniyor Bakın.
  10. Vartex

bu site güvenilir mi?

http://anket.meb.gov.tr/Default.aspx site bu
  11. Vartex

Ne zaman Gold olurum

Bildiğim kadarıyla saat başı yenileniyor ama ben 23:40 ta felan 5k mesaja ulaştım ama daha gold olmadım ? Birde 5.002 mesaj felan oluyorum sayfayı yenileyince geri 5.001 e düşüyor.
  12. Vartex

Instagram sayfalarında moderatör varmı?

Facebook ta bazı sayfaların moderatörleri var acaba Instagramda da varmı?
  13. Vartex

Steam indirim tarihleri doğrumu ?

Steam Ay Takvimi İndirimleri: 20 - 24 Ocak 2021 Steam Bahar Temizliği İndirimleri: 20 - 28 Mayıs 2021 Steam Yaz İndirimleri: 24 Haziran - 8 Temmuz 2021 Steam Cadılar Bayramı İndirimleri: 27 - 31 Ekim 2021 Steam Black Friday (Sonbahar) İndirimleri: 24 - 30 Kasım 2021 Steam Kış İndirimleri: 21...
  14. Vartex

Flash Player'i sildim ama simgesi duruyor

Uygulamalarım ve özelliklerinde gözükmüyor fakat başlat a tıklayıp Flash Player yazınca simgesi çıkıyor nasıl düzelte bilirim?
  15. Vartex

Ücretsiz video montaj varmı {pc} için

ücretsiz video montaj uygulaması varmı ?
  16. Vartex

Alıcı Merkez Torbayı Açtı ne demek

Hepsiburada dan ptt aracılığı ile bana gelmesi lazımdı fakat başlıkta gördüğünüz yazı yazıyor Alıcı Merkez Torbayı Açtı şeklinde bu ne demek
  17. Vartex

Kendimi çizdim n(a)sıl olmuş

çizimimi beğendiğim için kendi pp yaptım
  18. Vartex

Ücretsiz video montaj uygulaması varmı?

soru yukarda 1603032636 bu arada soru seçeneği yok
  19. Vartex

Sürat Kargo takip te getir ne demek

yuvarlağın içindeki getir ne anlama geliyor
Top Bottom