Arama sonuçları: *

1. RiZZoN

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥64 GB USB BELLEK🔥🔥🔥99TL🔥KARGO BEDAVA

Üründe gen 2 yazmadığı taktirde usb 3.0-3.1-3.2 hepsi birbirinin aynısı. Hız için devamında gen 2 yazması şart
  2. RiZZoN

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥64 GB USB BELLEK🔥🔥🔥99TL🔥KARGO BEDAVA

Ürün gen 1 arkadaşlar, hızlı değil ama bu fiyata güzel tabii ki :)
  3. RiZZoN

🔥İndirim Lenovo R27QE 2K Monitor 🔥6.999 TL ( Premium Visa Özel)

4300 e almıştık bir kaç bin kişi. Sonra fiyat hatası dediler 😄 @lappelduvide
  4. RiZZoN

🔥İndirim Lenovo R27QE 2K Monitor 🔥6.999 TL ( Premium Visa Özel)

Thh'de bekleyen monitörüm :')
  5. RiZZoN

Yardım Colorful b650 anakart görüntü alamıyorum

Biosu güncelleyince yüksek ihtimalle düzelir. Biosu güncelleyin. İnternertte nasıl yapmanız gerektiği ile ilgili vidyolar mevcut.
  6. RiZZoN

Dediğiniz gibi hocam her şeyden sorun çıkabilir. Tesedüfen arkadaşla aynı sorunu yaşamışız, iyi forumlar dilerim.
  7. RiZZoN

Hocam sistem açılmayınca işlemcide mi sorun var diye soğutucuyu çıkarıp elimle dokunmuştum ısınıyor mu diye, elle hissedilecek kadar ısınıyordu daha fazlası değil. Üsttede belirttiğim gibi 5 saat uğraşınca insan her şeyi kurcalamaya vakit buluyor :D
  8. RiZZoN

Güzel hocam ilk aşamayı atlattık. Şimdi biosu kendi sitesinden güncellemeniz lazım. @_Emir gördüğünüz gibi açılmış hocam
  9. RiZZoN

arkadaşımın 7500lü sisteminde de dönmüyordu, işlemci minimal ısınıyordu elle dokununca anca anlıyordum.
  10. RiZZoN

amd sistem ilk açılışta geç açılabilir. tuşa bastıktan sonra 10 dk bekleyin. 7800x3d'li sistemim ayar değiştirdiğimde bazen 15 dk de boot'luyordu. Açılmazsa ve arkadaşınızdan ram ödünç alabilirseniz onu da denemenizi öneririm. Arkadaşımın sorununu bu şekilde çözmüştüm.
  11. RiZZoN

Arkadaşın anakartında rami değiştirmeden bios menüye bile girmedi. 5 saat uğraştıktan sonra ram aklıma geldi eve gittim ram aldım ve bios açıldı. biosu güncelleyince kendi raminide tanıdı ve açıldı. X sitesinden toplama bilgisayar almıştık. Sizin de başınıza gelmiş olabilir. Düzenleme...
  12. RiZZoN

🔥İndirim Honor Pad 9 Tablet + Kulaklık 8.799 TL

Bu tableten type c çıkışından çoklayıcı bağlayıp, hdmi çıkışı elde edip; elde ettiğimiz hdmi den projeksiyona görüntü yansıtabilir miyiz ? Düzenleme: MHL(Mobile High-Definiton Link) bulunmuyormuş yani hayır.
  13. RiZZoN

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Plus G3 1 TB 2.069TL - 2 TB 4.103TL

G3 de d ram var mıydı ?
  14. RiZZoN

🔥İndirim De facto 5li patik çorap pamuklu sepette 75 tl

Geçen aldığım bu marka çoraplar halıda gezerken topuğu ayağımın üstüne geliyor. Ayağımda dönüyor. Geçenki ucuzlar pamuklu gerçekten. % olarak tahminen en az 80dir
  15. RiZZoN

🔥İndirim Schafer Arıana Kek Kalıbı Seti 3'lü HB Premiuma Özel 379 Tl

en üstteki yorum baya beğeni almış, okumadan almayın.
  16. RiZZoN

🔥İndirim Piliç Izgara Tava İNDİRİM (Migros Hemen)

banvit var 300 gayme :'(
  17. RiZZoN

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 7800X3D BOX 11.898₺

Satıcının 1 tane bile yorumu yok. İhtiyacım olmasına rağmen uzak durdum. Bu işlemciler in sahtelerinin yapıldığını unutmayın lütfen. Alana hayırlı olması dileklerimle.
  18. RiZZoN

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

vesa bağlantısı varsa olur. monitörün arkasında 4 tane vida yeri olacak
Top Bottom