Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hayalinizdeki araba nedir?

f22 diyorum yaa 1737628809 Hocam ben bu adamı çok yakından takip ettim sürecinde. 1.5 yüklü olmayan aracında aşırı sorun yaşamış ancak son videosunda zaten arkadaşının 1.5 versiyon yüklü TOGG'unu kullanıyor ve onda eskiden yaşadığı sorunların hiçbiri yok. Yani aslında olan kuradan arabayı...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Standı

400₺'ye almıştım zamanında :(
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

DDR5 İş İçin Toplama Tavsiyesi

Hmm, en azından uzun ömürlü olur. Şuanki PC'ler biraz leş gibi bürodaki
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Biz de Zirve kullanıyoruz hocam, dediğiniz gibi ben de 32gb ram ve 7600 DDR5 klasmanında en f/p ve görüntü alabileceğim bir arabirim olduğu için tercih edeceğim. Bunun sayesinde DDR5 ram hızlarına çıkmış olacağım. Ben de bugün hesapladım. Kaliteli bir kasa ve psu dahi koysam 22-23k yapıyor...
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Örnek olarak bu anakart nasıldır sizce dostlar? Port olarak bunda hem HDMI hem de DP çıkışı mevcut. Bunda onboard olarak 7600 ile görüntüyü 2 monitöre aktarmam mümkün mü?
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Tamamdır, peki şunu sorsam. Şimdi örnek olarak bu anakartta sadece 1 adet HDMI portu var ve ben 7600 alıp onboard görüntü alırsam bunun üzerinden alacağım. Ancak 2. bir ekran takamacayacağım değil mi? Bunun için anakatın görüntü çıkışı olarak daha fazla bir şey tercih etsem sorunum çözülür mü...
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Başlıkta yazıyor hocam, iş amacıyla
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dostlar merhaba, İşyerinde kullanılmak üzere DDR5 bir sistem dizip kafamda bundan toplam 3 adet almak var. F/P uzun ömürlü olsun diye DDR4 kullanmak istemiyorum. Önerilerinize açığım, düzeltmeler olarak ne önerirsiniz? Kafamda kabaca 7500f + ARC B580 ikilisi üzerine kurulu bir sistem var. Yanına...
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Üniversitemi bitiremiyorum yardım lazim

Yapılacak bir şey yok ki, dönem olarak ne kadar ders alabilirsen hepsini alacaksın, bu bahar yarıyılında alttan ders bırakmamaya bak. Eğer ondan da kalırsan okul 1 yıl uzar, yarım dönem değil.
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

2 Milyon TL'ye araba önerisi

İoniq 5 bakabilirsin keskin hatlı güzel bir arabadır
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Forza Horizon 5'e Giremiyorum

bahse konu video bu sanırım ancak bu sorun benim sorunum değil. Benimki farklı bir sorun
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Masaüstü bilgisayar hocam, wi-fi yok anakartımda
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

olmadı hocam
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dostlar eskiden gayet oynayabiliyordum oyunu ancak artık girerken oyun verileri bulut verisiyle eşleşmiyor hatası veriyor. Eşitlemeyi durdur deyip oyuna tıklasam bile oyun içi bu hatayı alıyorum ve hiçbir şekilde giremiyorum. Xbox üzerinden oynuyorum. Oyunu silip baştan yükledim sorun aynı
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

İnceleme ♪ Razer Deathadder Essential İnceleme ♪

1000₺'ye kesinlikle değmez. Ben aldığımda 160₺'ye almıştım. Şuan yaşadığım tek sorun olarak bazen mousepad'de gıcırtı yapıyor. Ama bu sorun mousepadimin kirli olmasından da kaynaklı olabilir :D Şuana kadar hep memnun kalarak kullandım. Aktif olarak tüm tuşlarını kullanan biri olarak bir sorun...
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

7.000TL'ye Bu Monitör Alınır Mı?

Dostlar bütçeye uygun bu monitörü buldum, sizce nasıl? Bu fiyata önerebileceğiniz başka monitör var mıdır? https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Forza Horizon 5 50% $16.39 indirim

Ben zamanında game pass ile oynuyordum, oyunu bitirmeme rağmen satın aldım. Zevkli bir oyun sana kalmış. Oyunu bitirdikten sonra pek bir olayı kalmıyor, kendi arabamı modelledim onu sürüyorum sadece 1-2 saat yanlayıp çıkıyorum oyundan mesela.
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

B1 ingilizce öğrenmek için nasıl bir yol izlemeliyim

Üniversitelerin kursları oluyor. Öğrencisi olmadığın üniversitelerde bile gidebiliyorsun. Ben geçen dönem gitmiştim 4.000₺ ücreti vardı 80 saat bir ders veriyorlar. Haftasonu gitmiştim sadece mesela. Çok yararı dokundu bana. Birebir konuşarak ilerlemek çok faydalı oluyor ancak bu tarz uygulamalı...
  19. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim TCL Movetime Akıllı Çocuk Saati 3.773 tl

Hocam bana kaçırılma tehlikesi olabilecek yaşta olan bir çocuğun şu boyuttaki bir saati her gün nasıl takabileceğini biraz açıklar mısınız? Bakın fotoğraftaki 40 yaşındaki birinin eli: Akıllı saatin alametifarikası dediğiniz özelliklerin çoğu bir akıllı saat bünyesinde bulunuyor. 2MP...
  20. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim TCL Movetime Akıllı Çocuk Saati 3.773 tl

Haklısın, ufak çocuklara hediye olarak alınan saatler genelde her gün kullanılmıyor. Ben rastlayamadım daha.
Top Bottom