Arama sonuçları: *

1. Ahmet South

Yardım Laptop sürekli mavi ekran veriyor

Arkadaslar sorun baslikta oldugu gibi mavi ekran vermesi Uzun zamandir mavi ekran yemiyorken bi anda durduk yere arka arkaya mavi ekran yedim sinirim bozuldu kapattim pcyi ertesi gun actim yine ayni ondan sonraki gün yine ayni 1 hafta sonra actim yine ayni yani guncellemeleri kontrol ettim...
  2. Ahmet South

Yardım Laptop 20 dk'dır güncelleniyor

Win güncellemesi gelmiş yeniden başlat diyordu yeniden başlat dedim Hala yükleniyor gözüküyor bı açılmadı ne yapmam gerek
  3. Ahmet South

Laptop fanını ne ile silebilirim

Dışından tozlar vardi ıslak mendil ile biraz üstünden aldım bişey olur mu 1651690988 Sadece dışından gözüken fanlarda toz vardı aldım geçtim üstünden
  4. Ahmet South

Yardım Valorant fps düşüyor yükseliyor

Her zaman değil ama bazen fps 70 80 60 civarlarına düşüyor laptobu kapatıp açtığımda düzeliyor 144 fps civarına yükseliyor Sistem imzamda 1651512323 Sebebi ne olabilir
  5. Ahmet South

Çözüldü✓ Valorant açılmıyor yardımcı olur musunuz

Bi keresinde de steam de olmuştu silip yükleyince düzeldi Oyuna tıklıyorum sonra mouse da yükleme işareti geliyor sonra tekrar gidiyor nasıl düzelteceğim
  6. Ahmet South

Fan windows hariç fan ayarı var mı

başka nerden fan hızını ayarlıyacağım (windows hariç) 1647696592 @DerratiX hocam amd için fan ayarı var mı
  7. Ahmet South

Laptop valorant da 93 derece

Arkadaşlar bu sıcaklık ne zararı olur laptop açısından
  8. Ahmet South

Yardım Ekran kapandı ve Windows sorunu

Ekran kapandı tekrar açılırken Windows la ilgili hata verdi düzgün değil gibi bir şey yazıyordu sonra 2 seçenek sundu kişisel bilgisayarimi başlat öbürünü hatırlamıyorum hata ne olabilir
  9. Ahmet South

Çözüldü✓ 144hz ekranda fazla fps alırsak nolur

Valorant da fpsyi 144e sabitledim yüksek fps alsam bi zararı var mı ya da fps isterse 300 olsun fark ediyor mu 1647082986 Akıcılık anlamında
  10. Ahmet South

Valorant çok ciddi fps düşüşü

Neden kaynaklı bilmiyorum ama işlemci fps düşük yazıyor oyunda 30fps lere kadar düştü napmaam lazım
  11. Ahmet South

AMD Radeon software ekran kaydı alma

AMD Radeon software ekran kaydı nasıl alacam 2 saattir bakiyom bulamadım kısayol tuşu fln mı var 1646590429 Alt R mi yapacağım bir yerde gördüm
  12. Ahmet South

Hangi uygulama ile yüksek çözünürlüklü ekran kaydı alabilirim

Ryzen 7 4800h 16gb ram 3200mhz Rx5600m 6gb harici ekran kartı 500gb ssd
  13. Ahmet South

Office programlarını etkinleştirmezsek ne olur

Word Excel gibi uygulamaları etkinleştirmezsek ne olur?
  14. Ahmet South

Ekran bi anda gitti.

Word'e bakıyorken bi anda ekran gitti laptop kapanmış düğmeye basınca geri açıldı sıkıntı ne olabilir (prize takılı değildi) Arka planda 3 4 şey çalışıyordu
  15. Ahmet South

Valorant'da Aldığım FPS normal mi?

Valorant da orta ayarlarda 200 civarında fps alıyorum normal demi Cihaz: Dell g5 se
  16. Ahmet South

Windows 11 den Windows 10 a geçebilir miyim

Flash bellekle geçebilir miyim
  17. Ahmet South

Laptop da arada takılmalar oluyor

Oyunlarda bişey görmedim ama masaüstünde arda bi takılma oluyor hangi şeyleri sileceğim arkadaşım söylemişti
  18. Ahmet South

Ram mhz nasıl yükselteceğim

Konu başlıkta arkadaşlar 1646236722 Dell laptop var
  19. Ahmet South

Windows 11 yüklü geldi ama

Laptop da Windows 11 yüklü geldi ama etkin değil yazıyor ücretsiz deneme dersem sonrasında paralıya mı geçicem yoksa sürekli ücretsiz olarak mı devam edicegim
  20. Ahmet South

DA dell laptop için soru

Isınma problemi var biraz onu düşürmek için ne yapabilirim 1646197419 Overclock yapsam olur mu ısıda bi değişiklik
Top Bottom