Arama sonuçları: *

1. V

Yardım Drop plus driverından hangisini seçmeliyim?

Desteksegmentten indirecektim biri direk ses kontrol programı diğeri 11/2020 çıkışlı ses kontrol programı yazıyor hangisini indirmeliyim?
  2. V

Pc çok nadirde olsa donuyor.

Tamam başka oyunda deneyeceğim ondada olursa nolacak?
  3. V

Ekran Kartına Nasıl Daha Az Yük Bindirebilirim

Grafik ve çözünürlük.
  4. V

Valla tek valorant oynuyorum ssd kingston a2000 m2 ssd 250gb.
  5. V

Yeni Monitöre Hangi Testler Yapılmalı?

İlk önce ölü piksel testi yap google yaz ordan yap bi bak sorun yoksa bi ghosting testi var hemen yanında onuda yap.
  6. V

Peki.3 kere oldu zaten 2 hafta arayla.2sn sürüyor geçiyor.
  7. V

Virüs yok nerdeyse hergün yaparım çok titizim virüs konusunda zaten yeni format atıldı.
  8. V

Zaten başka bir şey oynamıyorum xd 1614145721 3100 palit 1660 süper gp oc biostar b450mh 650w aigo psu crucial ballistix 8x2 ram kingston a 2000 m2 ssd 250 gb
  9. V

Pc nerdeyse tüm gün açık oyun felan oynarken 3 kere böyle birşeyler karşılaştım pc daha 2-3 aylık böyle oyun oynarken ping ve lag var gibi oluyor oyunun sesi bozulmuş radyo gibi geliyor 2 sn sonra geçiyor normalmi? 1614145550 Oyun valorant.
  10. V

COMODO Hijack Cleaner ile Zararlı Temizliği

Merhaba bende 2 tane chrome resimli dosya buldu sıkıntı yoktur umarım.
  11. V

Pc cihaz kurulumu bildirimi verdi?

Durduk yere verdi herkestemi veriyor? 1614108707 Bilen varmı?
  12. V

Yardım Valorant chatte missing string table entry hatası

garip neyse devam ediyorum ozaman.
  13. V

24 inç mi 27 inç mi ?

Dostum dediğim gibi senin zevkine bağlı herkesin zevki aynı değil sen karar ver.Burda insanlar sadece görüşlerini paylaşır sana ama sen kullanacaksın sonuçta.
  14. V

24 inç mi 27 inç mi ?

Bu sana bağlı yakından bakacaksan 24 uzaktan bakacaksan 27 ben yakından bakıyorum oyüzden 24.
  15. V

Yeni PC görüntü yok.

Bendede ilk alınca olmuştu artık görüntü kablonuz hangisiyse önce onu takın sonra pcyi çalıştırın olucakmı deneyin.
  16. V

chattenmi 1613814990 tam anlamadım
  17. V

Pcyi yeniden başlattım bir sorundan kaynaklı valorant açıktı geri geldim valorant önceki maça dahil etti beni chatte bu yazıyordu normalmi?
  18. V

Yardım Oyundayken yanlışıkla bir tuşa basma sonucu bir sıkıntı

nasıl ulaşabilirim oraya yeniden başlatınca gitmezmiki 1613766063 evet yeni masaüstü açmışım masaüstünden 2 tane var 1613766258 kapadım masaüstünü 1613766264 sağol
Top Bottom