Arama sonuçları: *

1. A

Rx 5700 xt ile ne kadar etherium kazabilirim 1 ayda ?

peki hocam cidden 700 tl için 7k lık sistemi harcamaya değer mi ?
  2. A

Rx 5700 xt ile ne kadar etherium kazabilirim 1 ayda ?

Merhaba, adullah abinin videosunu gördükten sonra sınavlardan dolayı kullanmadığım bilgisayarda etherium kazmak istiyorum. Çok bi bilgim yok. kaç etherium kazabilirim 1 rx 5700xt ile 1 ayda ve kaç lira kar elde edebilirim şuanki kur ile ? çok teşekkür ederim :)
  3. A

Hard Disk BİOS ta gözüküyor ama pc açınca çıkmıyor ?

orda gözüküyor 1603272973 di disk yönetiminde yok fakat aygıt yöneticinde gözüküyor
  4. A

orda gözükmüyor işte fakat biosta gözüküyor
  5. A

ssd m var ve ona windows yüklü bide hard disk aldım yeni fakat windows o hardisski tanmıyor ama bios ta gözküyor. yardımcı olursanız çok mutlu olurum
  6. A

Gamepower rgb li fanları nasıl anakarta bağlıcam ? FANLAR ÇALIŞMIYOR YAPAMADIM.

hocam kumanda ile ederim sıkıntı değilde. Fanlar hiç çalışmadı analadım neden çalımadığını
  7. A

Gamepower rgb li fanları nasıl anakarta bağlıcam ? FANLAR ÇALIŞMIYOR YAPAMADIM.

1603211254 MERHABA yeni kasa ve anakart aldım ama gamepower rgbli fanlarını çalıştıramadım. anakart b460m-k
  8. A

Sistemi değerlendirebilirmisin acaba ? Çok teşekkür ederim :)

Bide rtx 3070 Alıcam rtx gelene kadarda gtx 960 ile idare edicem. ssd var zaten ondan eklemedim ryzen 3600 ler eskidiğin için intel seçtin sizce nasıl alınır mı ?
  9. A

SİPARİŞTEN ÖNCE SON DEĞERLENDİRME

kaç para bu sistem
  10. A

SİPARİŞTEN ÖNCE SON DEĞERLENDİRME

da epic alıyosun bildiğin ama bence rtx yönel daha iyi
  11. A

da epic alınır mı hala

merhaba 7k civarı sistem arıyorum sizce bu sisteem alınır ufak eklemeler ile kasası filan çok iyi duruyor https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-43889/
  12. A

7000 TL - Seçtiğim parçalar uygun mu? Toplanır mı?

kasayı beğenmişitm aslında mesh, kumandası filan da var altta da rgb var hoşuma gitmişti, bayağıda iyi yorum almış ne problem olur ki ?
  13. A

hocam ramler 3600 de en uygunu 16 gb bide 1597154783 ne gibi şeyler yaşabilirim veya önderiğiniz var mı ? 1597154855 ama işlemci daha iyi performans vermiş 3600 den videoda gördüğüm kadarıyla ?
  14. A

ssd ne sıkıntısı olabilirki bayağı iyi yoru ssd nasıl kötü olabilir ki bayağı iyi yorum almış bide psu da 80+ plus sertifa veriyo ne problem olabilirki ?
  15. A

hocam ama baktığım videolarda ryzen 3600x den fazla performans veriyodu.
  16. A

merhaba 7k civarı bütçem var böyle bir sistem almayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş ? öneri veya değiştirmem gereken parça var mı ? Lütfen yardım edin çünkü çok anlamıyorum ve hevesten kendim toplamak istiyorum...
Top Bottom