Arama sonuçları: *

1. AmadoCarrillo

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 x için MSI Anakart Önerisi ?

Teşekkür ederim.
  2. AmadoCarrillo

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 x için MSI Anakart Önerisi ?

İyi forumlar arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi Ryzen 5 5600 x işlemcim için MSI anakart önerisi istiyorum.En iyi hangisi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. Bütçe : 5.000-6.000 k arası.
  3. AmadoCarrillo

10k ve 15k Arası Laptop Önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar.Başlıkta belirttiğim gibi 10k ve 15k arası bir laptop önerisi istiyorum.Oyun için değil ders için kullanılacak.Bu fiyat aralığında verdiğim paranın hakkı vericek bir cihaz istiyorum.Teşekkürler.
  4. AmadoCarrillo

Erdoğanın açıklamaları sonrası dolar 8.85 TL yi gördü!

Yakın bir süre içerisinde 3.kez aynı hataya düşüyor ne zaman çıkıp Merkez Bankası ve Faiz hakkında yorup yapsa dolar direk yükseliyor.Hala farkına varmıyor varmak mı istemiyor anlamak mümkün değil.
  5. AmadoCarrillo

Yardım Anakart OC desteklemiyor ne yapmalıyım ?

Açtığın konu içerisinde (800 mhz mi olur diye sordum) bir şey göremedim.Firma önerisinde de bulunmadım.
  6. AmadoCarrillo

işlemci ghz kendi kendine artıyor iniyor

Çıkmaz öyle çalışır zaten
  7. AmadoCarrillo

Oc desteklemiyor ne yapmalıyım diyon değiştir destekleyen al o zaman sende mantıken :D
  8. AmadoCarrillo

işlemci ghz kendi kendine artıyor iniyor

Normal yük bindikçe yükselip iner o
  9. AmadoCarrillo

Anakartı değiştirmelisin
  10. AmadoCarrillo

i5 10400F satın alınır mı?

Sonrada gördüm bende tarihi :D:D
  11. AmadoCarrillo

i5 10400F satın alınır mı?

i5 10400F kullanıyorum taş gibi.
  12. AmadoCarrillo

🔥İndirim Bime Rgb Ampül Geliyor! 12 Mart

65 Tl bir ampule verilir mi orası düşündürücü bıdık.
  13. AmadoCarrillo

EVE HIRSIZ GİRDİ - GÜLE GÜLE PC

Report.
  14. AmadoCarrillo

3 AYLIK MİNİNG DEN KAÇ TL KAZANDIM

Troll bu be hırsız girdi diyor sonra 3 ay mining yaptım diyor.Torbacının numarasını verir misin?
  15. AmadoCarrillo

İntel 10700k 2599 TL!

Yaşasın İntel.
  16. AmadoCarrillo

Forumda Konu İle Alakasız Ve Gereksiz Cevap Verenlere Uyarı Verilmeli

Millet mesaj kasmak için bilmese bile biliyormuş gibi boş boş cevap veriyorlar.
  17. AmadoCarrillo

Yardım Kasa Rgb Fanları İle Bütün Rgb Parçaları Nasıl Senkronize Edebilirim ?

Şuan 3 ön fan var 1 tanede egzoz fan alıcam.Ön 3 fanların bir ucu kontrolcüsünde takılı.Diğer uçlar system fanda takılı.Yani anakart yazılımından kontrolü olmuyor diyorsun.O zaman kendi yazılımdan kontrol edicem mecbur.
  18. AmadoCarrillo

Yardım Kasa Rgb Fanları İle Bütün Rgb Parçaları Nasıl Senkronize Edebilirim ?

Yani ben kasa fanlarımı aşağıda verdiğim linkte ki gibi RGB çoklayıcı ile bağlayıp Anakart üzerinden kontrol edilen RGB portuna bağlasam Msı Mystic Light ile kontrol edemiyormuyum. https://www.teknobiyotik.com/akasa-rgb-led-coklayici-kablo-ak-cbld02-10bk.html
  19. AmadoCarrillo

Arasında kaldığım monitörler

Kronik sorunlu demeye getirmiyorum.Sadece benim aldığım üründe olan sıkıntı ve daha bir çok almış olan arkadaşın yaşadığı sıkıntıyı söyledim.Sıkıntılı çıkan bir ürünüde başkasına öneri olarak sunamam maalesef.
Top Bottom