Arama sonuçları: *

1. Trabzonlu

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

Hocam bu limit nasıl artıyor bende 55.000 şuan 1357 puan
  2. Trabzonlu

Yardım 70mai kameranın park modu sorunu

Sigortalarda korna ve teybe bağladım zaten 1735641755 Normal kayıt tamamen
  3. Trabzonlu

Yardım 70mai kameranın park modu sorunu

A500s pro plus modeli park modülünü aldım ve montajını yaptım sırayla şasi korna teyp girişlerine bağladım kabloları Ayarlardan park kısmı açıldı aktif hale getirdim bende ve timelaps modu açtım Ancak kamera hiç durmaksızın kayıt yapıyor. Ve hızlı mod falan değil normal hızda 24 saatlik kayıt...
  4. Trabzonlu

Kulaklık tavsiye lütfen

2 sene kullandım gayet memnun kaldım 7.1 den Sonrasında kulaklık derileri sökülmeye başlayınca değiştirdim. Alınabilir ama bu fiyata daha iyisi varmıdır bilemem
  5. Trabzonlu

Yardım Trendyol sehpa iade edemiyorum

Ürün linki varmı bakabilmem için Sandalye sipariş ettim rengini beğenmedim söküp iade ettim ben mesela
  6. Trabzonlu

Yardım Arabam fazlamı yakıyor ?

matematiğini yanlış yapmış olabilirim ancak bu araba 41lt mazotla 432 km gidiyo kral :D daha bu sabah fulledim tekrar (edit) yanlış yazmışım düzelttim 432km 1960tl olacak 1734005401 benim hesabım arabanın kendi verisi 12lt falan 1734005467 100km değil ya yanlış yazmışım oraya 432km 41lt yani...
  7. Trabzonlu

işyeri ev arası 5km araba full rolantide neredeyse hararet 80 falan anca oluyor çoğunlukla
  8. Trabzonlu

yakıt fişi ve km direk 1733984792 hiç baktırmadım DPF ye nasıl öğrenebilirim 1733984828 bende 1960tl 432km
  9. Trabzonlu

yok max 2 kişi biniyoruz zaten arabaya 1733984317 yani bu verilere göre fazla yakıyor değilmi
  10. Trabzonlu

öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum. vites atmalık bi durum çoğunlukla olmuyo zaten sabah işe gişderken akşam gelirken full trafikte olduğum için 1733983739 açıkçası ben sürüşümle alakalı bir durum olduğunu düsünmüyorum hiç. araçtan kaynaklı bir durum olsa nerede sorun olur tahmini enjektörleri mi
  11. Trabzonlu

tesekkur ederim
  12. Trabzonlu

Araç 2016 model 1.4 Dizel VW polo Yazılım cart curt yok hiçbir modifikasyonu Şuan ki piyasaya göre mazot 47₺/litre 432kmde 1960₺ yani 10.5lt yakıyor Kilometre başına 4.5₺ gibi bir fiyat SADECE ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİDİR ANKARA
  13. Trabzonlu

Öneri Monster Pusatdan iyi Webcam önerisi

Yayıncı olmadığımı söylemedim 😅
  14. Trabzonlu

Öneri Monster Pusatdan iyi Webcam önerisi

Monster pusatdan daha iyi bişi lazım pc de kullanıcam
  15. Trabzonlu

Bu sıcaklıklar normal mi ? RTX4070 gamingXtrio

teşekkürler gpu termal bakımını ben mi yapmalıyım yoksa servisemi göndermeliyim
  16. Trabzonlu

işlemcim 3d bi işlemci ve sıvı soğutma pek yetmiyo ona ondan dolayı yüksek sıcaklıkta çalışıyor GPU termal bakımı yapmadım 1 sene oluyor daha Arkada pubg(lobi) ve obs kaydı açık +dc ve google
  17. Trabzonlu

kasada 3 ön fan 1 egzoz fanı var sıvı soğutma hariç 1732466968 Normalde KASA CAMI TAKILI
  18. Trabzonlu

Çözüldü✓ Sıvı soğutmadan su sesi geliyo

teşekkürlerrr
  19. Trabzonlu

ilk defa gördüm markayı
  20. Trabzonlu

10k ya çıkabilirim
Top Bottom