Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Yardım Kulak içi kulaklik iade edilebilir mi

3 gun once jbl wave 300 aldim trendyoldan, elime dün ulasti takıp denedim ama beğenmedim kulağımı rahatsiz ediyor 1 saat bile kullanmadim jeletinleri geri yapistirdim satıcı mediamark iade alirlar mi 1680074360 @johan ?
  2. AfniSoDeadly

Trendyol neden calismiyor

Bir seyler siparis ettim bugun 12 civarindan beri giremiyorum bir hata olustu diyor silip yukledim duzelmedi baska bu sorunu yasayan var mi
  3. AfniSoDeadly

Flo outlet iade kabul etmiyormus

Dun aksam flo outletten nike ayakkabi aldim eve geldigimde bi kusuru yoktu ama icime sinmedi iade etmek icin gittim iade olmadigini degisim olduğunu söylediler tuketici haklarina sikayet ederim gibisinden bir sey soylemeden geri döndüm sikayet etmeli miyim?
  4. AfniSoDeadly

longines nacib k.zildjian constantinople piyasası

longines nacib k.zildjian constantinople saate sahibim bu saatin piyasasi hakkinda bilgisi olan var mi
  5. AfniSoDeadly

Bu monitör alınır mı

İkinci el de buldum kullanmadığı için satiyor 200 e anlaştık https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-236-e2462vw-genis-ekran-led-monitor.html
  6. AfniSoDeadly

Öneri 50k bütçe sistem tavsiyesi

Dedem tarlasinin birini satıp bir miktarını bana verdi yillarca kullanabileceğim her oyunu ultra da oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum işlemci amd ekran karti Nvidia düşünüyorum
  7. AfniSoDeadly

Öneri Sistemim ne kadar eder

Anakart: ASUS P7H55M-LX | Cpu: INTEL XEON X3440 | Gpu: SAPPHIRE NİTRO AMD R7 370 2GB | Ram: KİNGSTONGB (2X4GB) 1300Mhz DDR3 CL9 | Hdd: SEAGATE PIPELINE HD 500GB | Psu: AEROCOOL VX PLUS 400W | AIDATA 1440x900 22inc| RAMPAGE X-JAMMER R47 Masaüstü kullanıp oyun oynamaktan sıkıldım artık metin2...
  8. AfniSoDeadly

Yardım Dolap Uygulamasında Gelen İadeyi Reddedebilir miyim?

Anakart islemci ve ram satiyorum sorunu yok Daha oncesinde ram sattığım adam takamayip kırmış ve iade etmişti bir sey yapamamistim simdi ben anakarti sattigimda bozuk olmadığı icin iade kabul etmek istemiyorum iade teklif edildiğinde nasil bir yol izlemeliyim
  9. AfniSoDeadly

Xeon x3440 Sapphire nitro plus R7 370 Aerocool vx plus 400 Gigabyte ga h55 s2v 1.4 Gskill ripjawsX ddr3 1600mhz Seagate pipeline 2 500gb Ne kadar eder arkadaslar yaninda Adata 19inc monitör Rampage x jammer klavye mouse ve mouse pad Bilgisayar kullanmayi biraktigim icin satiyorum
  10. AfniSoDeadly

Öneri Sistemi satmali mıyım

Ga h55 s2v Xeon x3440 Gskill ripjawsX 1600mhz 2x4 Sapphire nitro plus r7 370 Seagate 500gb ssd sizce ne kadar eder
  11. AfniSoDeadly

Öneri Bostanlı pazarı nasıl bir yer

Uzun zamandir evlerdeyiz hergün spor yapiyorum ama bu dönem de çoğumuzun kıyafetleri artik uymuyor veya eskidi ya da tarzini değiştirmek istiyor, bunun için arkadaşlarla bostanlı pazarina gidip alışveriş yapmayı düşündük izledigim videolarda vans tshirtler vs 30 35 TL'ye satiliyor bunlar orjinal...
  12. AfniSoDeadly

Bu saticilar hakkinda ne dusunuyorsunuz

https://letgo.onelink.me/O2PG/82aa159a 1625427522 Ben deli oluyorum bunlara umarim ellerinde kaliyordur bunlarin
  13. AfniSoDeadly

Öneri Bu ramler ne kadar eder

Sahibinden de en düşük 400 gördüm
  14. AfniSoDeadly

Gigabyte ga h55 s2v Xeon x3440 Sapphire nitro+ R7 370 2g 8gb ram Seagate pipeline 2 500gb Oyunlardan eskisi gibi zevk alamıyorum tek yaptığım bilgisayari açıp bos bos ekrana bakmak tarzima uygun arkadasim yok bu yuzden yuzden satmaya karar verdim ne kadar eder sizce
  15. AfniSoDeadly

Öneri 2 dönümlük tarla kaç tl eder

Arkadaşlar tarlamizi satmayi dusunuyoruz 2 donumluk tarla ne kadar eder
  16. AfniSoDeadly

Yardım Hangi bedeni seçmeliyim

Arkadaşlar su tshirti almak istiyorum 1.73 boy 70 kilo dar istemiyorum bu arkadasta durduğu gibi oversize de istemiyorum normalden biraz daha bol istiyorum sizce m beden mi l beden mi
  17. AfniSoDeadly

Öneri DA Forum İkinci Elde Dolandırılır mıyım?

Ikinci el bölümünde gördüğüm bir islemciyi almak istiyorum, parayı ininalden gonderdin diyelim dolandırilma ihtimslim var mı
  18. AfniSoDeadly

Yardım Bu anakart alınır mı

"Gigabyte-h55-m-s2v model anakart var hiçbir sıkıntısı yok fakat windowstan kapattıktan sonra pc açık kalıyor kasanın üstündeki tuş ile kapanıyor 6-7 aydır bende 2. el almıştım tuş ile kapatma dışında sorunsuz onunda bir etkisi zararı vs. olmuyor" Bir arkadastsn anakart alacağım bunun için ne...
  19. AfniSoDeadly

bu anakart alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-tek-ram-slot-arizali-gigabyte-ga-h55m-s2v-vga-1156-pin-anakart-921715087/detay
  20. AfniSoDeadly

hangi anakart daha mantıklı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-ha-h55md2h-916849178/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-p7p55d-le-917847802/detay fx4100 ve m5a78lm lx v2 satıp bu anakartlardan birini ve xeon...
Top Bottom