Arama sonuçları: *

1. L

35K bütçe Oyun için f/p sistem

ethernet kablosu ile evet ama router kalitesiz stabil değil onu yenilemem lazım yani bağlantı şöyle oluyo modem'den kablosuz şekilde router'a routerdan ethernet ile pcye bağlanıyorum oyun konusu sıkıntı değil ya indirim olduğunu bende biliyordum ama alamazdım zaten o dönemde kasaya gitti tüm...
  2. L

dün sons of the forest oyununda denedim bir saat kadar en yüksek ayarlarda oynadım kasma donma hiçbir şey yok 110-120 fps bandında fpsler dlss kalitede witcher 3 denedim bugünde benzer yine rt ultra ayarlarında sıcaklıklar yine benzer internet hızım kötü wifi için anakartta şey yokmuş kablolu...
  3. L

aynen ilerde belki sıvı soğutma alınabilir gibi geldi bana da ilerde anakartı değişip amd bir işlemciye geçme fikri var aklımda o zamana kadar idare eder gibi o yüzden sıvı soğutma gibi bi çözüm düşünmüyorum kısa zaman içinde bugün akşam oyunları bi yüklerim yarın testlerini yaparım 1736292163...
  4. L

şimdi occt üzerinden test yaptım cpu ve kasa fanlarımı maxta çalıştırdım biostan cpu testi %100 yükte çalıştı 15 dakika minimum sıcaklık 61 / ortalama 76 / max 81 derece oldu gpu testim de şu şekilde yine %100 yükte 15 dakika minimum sıcaklık 64 / ortalama 67 / max 69 derece oldu
  5. L

tamam o zaman 10 kalsın zamanla belki değişirim, değişeceğim zaman eski sürücülerin yerine windows 11 sürücüleri kurma işlemi nasıl olur
  6. L

çok teşekkür ederim, şimdi oyunlarda testlere geçmeden önce bios ve driver gibi şeyleri yapacaktım ama işletim sistemi Windows 10 mu kalmalı yoksa Windows 11'i mi kurmalıyım kararsız kaldım daha önce hiç kullanmadım Windows 11, kasada şuan Windows 10 Pro for Workstations 22H2 kurulu
  7. L

şimdi bitti kedimiz varda bi bırakmadı adam akıllı bırakmadı bi yapayım 😂 1736208588 eski kasayla bi kıyaslıyayım dedim de çok farklı dünyalarmış gerçekten
  8. L

önce ekran kartını mı takayım işlemci soğutucusunu mu değişeyim sanki işlemci soğutucusu daha mantıklı gibi geldi ama sorayım yine bide bi eldiven kullanıyolar genelde o şart mı
  9. L

hazır kasa aldım itopyadan şuan ekran kartı montajı ve işlemci soğutucusu stok onu değişeceğim ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum daha önce hiç yapmadım
  10. L

şuan bu parçalar önümde duruyor aldım kasayı geldi bugün öğlen INTEL Core i5 13400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart x2 GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüş Single Kit Ram ASUS GeForce...
  11. L

sıvı almadım zaten hava soğutucu
  12. L

Thermaltake ASTRIA 200 ARGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu bu demonte yerine intelin stok soğutucusu takılı 1736186493 sadece oyun için almıyorum eğer oyun için alsaydım amd daha uygun dediğin gibi onu alırdım render da yapıyorum bu siteden aralarındaki farka bakabilirsin...
  13. L

benim kasa geldi bugün stok işlemci takılı kasada onu değişip yerine diğer işlemci soğutucusunu takacağım bide ekran kartı dikkat etmem gereken bir şey var mı ve nasıl yapacağım işlemciyi
  14. L

Arkadaşımla warband oynamak istiyorum nasıl yapabilirim?

şu mod oynanır mı mesela https://www.moddb.com/mods/global-campaign
  15. L

Arkadaşımla warband oynamak istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhaba benim bannerlord kaldıracak bir bilgisayarım yok şuan arkadaşımla heves ettik warband oynayalım dedik bunu nasıl yapabiliriz online oynanabiliyor sanırım ama biz coop kendi krallıklarımızı kurup birbirimizle savaşabildiğimiz bi mod gibi bir şey arıyoruz varsa bilen biri yardımcı...
  16. L

teşekkürler umarım sağsalim ulaşır elime geldiği zaman tekrardan buraya yazarım bi montajında vs takılırsam
  17. L

son güncel hali bu oluyor 36.6k INTEL Core i5 13400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüş Single Kit Ram ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC EVO Edition 16GB...
  18. L

bu nasıl o bahsettiğin sistemle birlikte satın alınamıyor sanırım https://www.itopya.com/thermaltake-astria-200-argb-120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu_u26819
  19. L

anladım dün elektiriklerim kesildi geri yazamadım 😂 işlemci için soğutucu hava soğutucu yeterli mi yoksa sıvı soğutucu mu almalıyım bir arkadaşım işlemcinin ısınacağını sıvı soğutma alabilirsem daha iyi olacağını söyledi. sizce hangi sıvı soğutucuyu almalıyım?
  20. L

varsa bildiğin 4060ti 16gb bundan daha uyguna paylaşabilirsin ben bulamadım 1735332727 4070 sistemlere genel olarak bütçem yetmiyor 35'in üzerine çıkamıyorum pek 36 en fazla verebilirim 1735333467 bugün bi kasayı alcam gibi en son yukarda attığım mantıklı geldi bana onu alcam sanırım sen ne...
Top Bottom