Arama sonuçları: *

1. E

2 Ekran kartı Rx590 / Rx5500xt 8 Gb kendiliğinden kapatıyor

Elektrikciye kontrol mü ettirmem gerekir
  2. E

2 Ekran kartı Rx590 / Rx5500xt 8 Gb kendiliğinden kapatıyor

Merhaba arkadaşlar elimde başlıkda görmüş olduğunuz 2 ekran kartı modeli ile eth kazımı yapıyorum daha önceden bi sorun olmamasına rağme köydeki eviminde artık kullanıma hazır olmasından dolayı internet bağlatınca rigimi köye taşıdım daha soğuk serin çalışır diye fakat bir sorunla karşılaştım...
  3. E

gpu temperature 511 is unreal HATA

Shappire çift fanlı model 1623752260 Biraz önce kartı söktüm taktım bir yerlerinde sıkıntı var gibi durmuyo herşeyi normal anlamadım gitti
  4. E

Diğer rige taktım denedim yine aynı
  5. E

1623750757 Onuda denedim rig görmüyor hiç bi şekilde fanda çalışmıyo
  6. E

Deniyorum 1623747278 Diğer ekran kartın çalışıyor ama ramleri sildim taktım yine çalışmadı
  7. E

Hiç görüntü gelmiyor 1623746098
  8. E

Günlerdir etc kazıyorum bi sıkıntım yokdu arada blog hataları alıyodum ancak bu sabah rx570 kartım başlıkta gördüğünüz hatayı verdi ve rig artık bu kartı görmüyor. Fanlar çalışmadı ve normal windowsu açmak istediğimde ise ekrana görüntü vermiyo sorun ne sizce ?
  9. E

GPU failed 147 hatası

Merhaba arkadaşlar rx570 ekran kartım ile etc kazımı yapıyordum bir kaç gün çalıştı hiç bi sıkıntı yok sonra çözemediğim bi hata vermeye başladı Gpu failed 147 hatasını alıyorum ekranda Hiveos da ise - gpu 1 : detected dead Hatası alıyorum rizer değiştirdim Anakartın ekran kartı yuvasına...
  10. E

Ethermine çalışan işçi

Evet miner ve ve havuz aynı 1620333792 Konuyu çözdüm meğersem rig isimleri aynı olduğu için göstermiyormuş
  11. E

Ethermine çalışan işçi

Merhaba arkadaşlar bende 2 tane rig var 2 sininde ayrı hiveos hesabı var bugün itibari ile etc kazmaya başladım ancak Ethermine sitesinde sadece 1 tane rigim gözüküyo diğeri kazım yapıyo her şey sağlam çalışıyor ama burda göremiyorum
  12. E

Eth Mining Ekran Kartlarını Soğutmak

Merhaba arkadaşlar kendime ev tipi bir rig kurdum şuan için 3 tane ekran kartı çalıştırıyorum ve aldığım mh toplam 78.Haliyle ekran kartları zorlandığı için harici bir fan aldım 6.000 rpm devir hızı var :) biliyorum biraz fazla ama inanın buz gibi yapıyor ekran kartını ama aynı zamanda sesden...
  13. E

Hiveos Flash Bu Ekranda Takılı Kaldı

Arkadaşlar hiveosu flasha kurdum ancak bu ekranda takılı kalıyo, biçimlendirip kaç defa yeniden kurduk flasha ama yinede burda takılı kalıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Loading Linux 5.4.0 - hiveos ... Loading initial rundisk ...
  14. E

Hiveos Hata ( Connection to api server failed )

Arkadaşlar flasha hiveos programını kurdum, hiveosdan ethermine lolminer cüzdan herşeyi yaptım ancak şöyle bi hata alıyorum bi türlü başlamıyor bilen birileri yardım edebilir mi ?
  15. E

Mining için gerekli OC/UV yapmak istiyorum

Aynı ekran kartı bende var ama msi sanırım farketmez sonucunu benimle paylaşırmısın ss ile beraber olumlu olursa bende deneyeyim
  16. E

Mining için gerekli OC/UV yapmak istiyorum

Aynı modelin msi rx5500xt 8 gb ben kazarken yanlıs yapıyorum sanırım ayarları arada hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
  17. E

ETH KAZIMI SIRASINDA HATA

Merhaba arkadaşlar birkaç gün oldu eth kazıma başlayalı, bir başlıkdada belirtmiştim ama sanırım stabil ayarlarımı bulamadım . Öncelikle kartım rx5500xt8 gb stabil 24.5 mh alıyorum ancak biraz ekran kartı ile oynayarak 26 ya çıkarmıştım fakat bir kaç kere eve geldiğimde pc kapanmış yada uyku...
  18. E

ETHERMİNE.org Sorunu

Hesap kodunu yanlış tanıtmışsın galiba tekrar düzenle
  19. E

RX5500 XT 8 GB COİN KAZIM ÖNERİSİ

Bilmiyorum ama öğrenemezmiyim bir şekilde
  20. E

RX5500 XT 8 GB COİN KAZIM ÖNERİSİ

Peki kaldıracak kadar bi ayar yapamazmıyım ? Sonuçta şuan ortalama aylık 70 dolar kazandırıyo gözüküyor elektrik faturası düştüğü zaman ne kadar kalır bilmiyorum oc ile yarıyarıya kadar düşüyor diye donanım arşivinin youtube da attığı videoda bahsetmişti
Top Bottom