Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

şehir dışına çıkacağım sizce ekran kartını çıkarayım mı?

şehir dışına çıkacağım pcyi arabaya koymam gerek, pcyi kutusuna koyacağım ben pcyi aldığımda ekran kartı monte geldi sanırıım küçük diye bir şey olmaz diye düşünüldü sizce ben demonte mi götüreyim yoksa bir şey olmaz mı arada kaldım.
  2. AprnHaci

kasamın ışıkları yanmıyor

her şey sorunsuzdu belli bir süre kasanın ışıklarını kapatıp kullandım, bugün kasanın ışıklarını tekrar açmak istedim ama kasanın üstündeki düğmeye bastığımda ışıklar yanmadı basılı tuttum hiçbir şekilde yanmadı ne olmuş olabilir sorun nedir? (kasam ve herhangi donanımlarım hakkımda kısmında...
  3. AprnHaci

Çözüldü✓ windows 10 bluetooth yok

bluetooth açıp kapayamıyorum gözükmüyor. anakarttan kaynaklı mı yoksa çözümü var mı? Anakart: MSI H610M Bomber DDR4
  4. AprnHaci

bu pc ram takviyesi ile valorant açar mı?

AMD A9 9420 4gb 1066mhz ddr4 Radeon 530 500 gb ssd bu arkadaşımın laptopu markası lenovo, acaba 8 gb 1600 mhz ram taksa valorant oynayabilir mi?
  5. AprnHaci

harici ekran kartına nasıl geçebilirim?

arkadaşta lenovo bir laptop var özellikleri şu şekilde: AMD A9-9420 RADEON R5 4 GB Ram 500 GB HDD RADEON 530 harici olarak radeon 530 var ama pc işlemciden yiyor bunu nasıl r530a ayarlayabilir? 1674994428 yardım yokmu ya
  6. AprnHaci

bu pc valorant oynatır mı?

intel quad core q8400 işlemci AMD HD 4670 ekran kartı 500 gb hdd 4 gb ddr3 ram
  7. AprnHaci

RTX 2060 İle GTA 5'de 30 FPS Alıyorum

en yüksek ayarlar 30 fps alıyorum çok az değil mi? ekran kartı driverı güncel sorun ne anlayamadım. sistemim rtx 2060 i3 12100f 8x2 16 gb ram
  8. AprnHaci

Ethernet bağlı ama internet gelmiyor / kabloyu görmüyor

yeni ethernet kablosu aldım taktım bilgisayarın kasanın ethernet girişinde turuncu yanıyor modemde de ışık yanıyor ama internet gelmiyor ve aygıt yöneticisine baktığımda ise orda da gözükmemekte, neden böyle oluyor yardımcı olabilir misiniz?
  9. AprnHaci

Windows Kurmama Yardım Eder Misiniz?

arkadaşlar flasha attın windowsu eksiksiz yaptım pc'yi açtım bios açıldı direk şimdi nasıl kuracağım windowsu yardım lütfen.
  10. AprnHaci

Boot menüme hangi tuş ile girebilirim?

Anakartım MSI H610M bomber, windows 10 yükleyeceğim ama boot menüme hangi tuş ile gireceğimi bilmiyorum.
  11. AprnHaci

pc'imde vga girişi var mı?

yeni pc aldım vatan 9klik 2060li sistem kasa msi mag force m100r olmasi gerek vga girişi anakartta var ama ekran kartında yok, bu konulardan pek anlamam görüntü ekran kartından geldiği için vga girişinin ekran kartında olması gerekmiyor mu? ben şimdi vga girişli monitör çalıştırabilir miyim?
  12. AprnHaci

pc geldi ama ışık kumandası yok

ışık ayarlama kumandası yok alsatçı birinden aldım kumanda nereye konuluyor her kutuya baktım ama bulamadım
  13. AprnHaci

Laptop şarj aleti olmadan şarj etme

Laptopun şarj aletini köyde unutmuşum yanımda başka bir şarj aleti yok yarın da şehir dışına gidiyorum laptopu başka bir yöntemle şarj edebilir miyim?
  14. AprnHaci

İtopya çöktü ne zaman düzelir?

Ne zaman düzelir?
  15. AprnHaci

Darboğaz yapar mı acaba?

Rtx 3060 ve İ5 10400F darboğaz yapar mı?
  16. AprnHaci

Mini pc taşımak pratik mi kolay mî?

Alırsam tatile vs götürebilir miyim?
Top Bottom