Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

technopat sosyalde uyarı aldım?

arkadaşlar bir sorum vardı normalde tp sosyalde hiç takılmam ama orayada sorayım dedim neyse girdim işte yazdım falan bir baktım uyarı almışım baktım "RTX" yerine "rtx" yazdığım içinmiş :D 1 saat yetkim kısıtlandı. sizinle paylaşmak istedim :)
  2. AprnHaci

Lisenin ilk günü için yardım

Arkadaşlar yarın benim için lisenin ilk günü olacak ama çok stresliyim okulda kimseyi tanımıyorum ve utangaç bir yapım var arkadaş bulabilir miyim? ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ve öğleciyim ders 13.20 de başlıyor 19.25 de bitiyor dediğim gibi stresliyim biraz tavsiye verebilir misiniz?
  3. AprnHaci

Nerede çalışabilirim?

Pc almak istiyorum 14 yaşındayım basit parası fena olmayan nerede çalışabilirim?
  4. AprnHaci

Annemi masaüstü Almaya Nasıl İkna Ederim?

Masaüstü bilgisayar almak istiyorum fakat annem laptop almak istiyor üniversite için daha yeni liseye geçtim üniye geçince satarız laptop alırız diyorum yok çok ucuza gider falan diyor nasıl ikna edebilirim?
  5. AprnHaci

Yarın LGS var stresliyim

Arkadaşlar yarın LGS'ye gireceğim ve çok stres olmaya başladım, matematiği Hiç yapamıyorum 5 net yapsam havalara uçacağım O derece yani Ama diğer derslerim gayet iyi kurtarırsam zaten diğer derslerden kurtaracağım hedefim 380 ile 400 arası bir puan ama çok stresliyim sizce yapabilir miyim...
  6. AprnHaci

Lise için tavsiyeler

Bu yl liseye başlayacağım, tavsiyeleriniz var mı? 8'den farklı ne gibi şeylere dikkat etmem gerekli?
  7. AprnHaci

Obp'li liseler nasıl alım yapıyor?

Arkadaşlar sorum şu obp'li liseler 6 7 8'in toplam ortalamasını mı alıyor yoksa önce 8'e sonra 7'ye sonra 6'ya mı bakıyorlar hangisi yüksekse onu mı alıyorlar. Nasıl oluyor?
  8. AprnHaci

Fotoğrafınızı atın :D

Ucundan biraz boş konu ama olsun :D isteyen herkes bu konunun altına kendi fotoğrafını atsın :)
  9. AprnHaci

Çalışasım gelmiyor ne yapmalıyım

Tavsiye verebilir misiniz? LGS'ye çok az kaldı ve konu eksiklerim var özellikle matematik nasıl çalışmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum çok isteksizim yapamam gözüyle bakıyorum :(
  10. AprnHaci

Yazılıların ertelenmesi hakkında

Yazılılar ertelendi falan ama sadece neden liseler? Vakalar çok arttı ortaokullara virüs falan bulaşmıyor mu? Veya 12'lere veya ilkokul 4'lere Çok saçma geldi bence bütün öğrencilerin yazılıları iptal edilmesi gerekli
  11. AprnHaci

LGS'nin son günü neler yapmalı

Arkadaşlar bu sene LGS'ye gireceğim malum az kaldı son gün neler yaptınız? ne tavsiye edersiniz? Ders çalışmalı mı?
  12. AprnHaci

Babam 5 yıldır aynı kozu oynuyor

Şimdii bugün basit bişey istemiştim alalım dediler almadılar (ürün 10 lira) eve geldiklerinde istediğim hiç bir şey olmuyor boşuna yaşıyoruz dedim (sitemim uzun zamandır istediğim hiç bir şey alınmıyordu temel ihtiyaç dahil) babam her zaman ki gibi kozunu oynadı ve "istediğin ne olmuyor ps3 ün...
  13. AprnHaci

LGS'ye gireceğim ama..

Bu sene LGS'ye gireceğim ama çalışmayı çok saldım yeni nesil matematiği hiç yapamıyorum strese giriyorum çalışma isteği gelmiyor okul tatil olduğunda baya boşladım ipi kaçırdım.. öneri düşünce fikirlerinizi merak ediyorum.
  14. AprnHaci

Geri döndüm dostlar !

Foruma bayadır girmiyordum hepinizi özlemişim 😀.
  15. AprnHaci

Yiğenim kelimesini devam ettirin

Arkadaşlar komik olacağını düşündüm yiğenim kelimesini devam ettirelim. Ben başliyorum; yiğenim amerika bizi kıskaniyor
  16. AprnHaci

Moralim çok bozuldu

Arkadaşlar moralim gerçekten çok bozuk ben 8e geçtim ve bizim şube başka sınıflara dağıtıldı. Ve benim düştüğüm sınıfa hiçbir arkadaşım düşmedi Ben o yüzden yakın arkadaşımın olduğu sınıfa geçmeyi denedim ama malesef olmadı milli eğitim bakanlığı onay mı ne vermiş her ne b* ksa afedersiniz biraz...
  17. AprnHaci

En iyi türkçe rap diss'i

Sizce en iyi türkçe rap dissi ne Bence ezhel-koydular Mekanın sahibi diyeni tokatlarım
  18. AprnHaci

Harika bir forum..

Arkadaşlar forum gerçekten (bana göre) en iyi donanım forumu bu forumu şöyle keşfettim bir gün donanım arşivi izliyordum yorumlara baktım biri bir soru sormuş net hatırlamiyorum başka biride yanıt olarak D.A foruma gel sor demiş benimde aklıma takılan bir soru vardı o zamanlar rx 5700 mü rtx...
  19. AprnHaci

Yeni pp nasıl fikirlerinizi merak ettim

Yeni Eski
  20. AprnHaci

Hayaliniz nedir .

Hayaliniz nedir.Ben başlayayım Norveç'te yaşamak isterdim küçük bir kasabada ileride en az 20 bin TL maaşım olursa Norveç'te yaşamak isterim Çok güzel bir ülke ki Norveç'ten birkaç kare.
Top Bottom