Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Yardım Rx6600xt siyah ekran sorunu

Dostlar iyi geceler bugün sapphire pulse rx570 kartımla bir bilgisayarcıda yine sapphire pulse rx6600xt ile takas ettim Genel olarak alışveriş yaptığım bi esnaf olduğu için test istemedim aldım eve geldim ancak kart çalışmıyor driver yüklerken black screene düşüyor 10kere de bir açılıyorsa onda...
  2. AfniSoDeadly

Yardım gt730 driver yüklenmiyor

arkadaşımın monitöründe sağda sarı bir çizgi çıkıyordu boydan ram ve ekran kartı ile olabileceğini düşündüm driveri sildiğimde düzeldi ancak driver kuramadım tekrar uyumsuz gibi bir şey diyordu donanım kimliği bölümünden kodu alıp driverin içinde ki gerekli dosyaya yapıştırdım ancak yine olmadı...
  3. AfniSoDeadly

r7 370 gtx760 takası

eski bilgisayarımı satılığa koydum birisi gtx760 ile r7 370 takas sordu kabul etmeli miyim sizce? 1638891325 bende ki r7 370 sapphire nitro plus takas teklif edende ki twin frozr
  4. AfniSoDeadly

bu ekran kartı şaka mı

cidden bu şaka mı şaka bile olsa insanlar kendi ekran kartlarını yapabiliyorlar mı fake mi anlamadım gitti bu insanlar bunu yapabiliyorsa işleri büyütüp kendileri bir şeyler yapabilirler bana kalırsa 1636303907
  5. AfniSoDeadly

2.el Ekran karti oneri

Butce 600 Arkadasa alucaz ikinci el
  6. AfniSoDeadly

Yardım R7 370 kartım için hangi Windows 8.1 uyumlu sürücüyü kurmalıyım?

Win 8.1 kullanıyorum daha önceden win 7 driveri kurup düzgün performans almıştım ama şimdi ugrasmak istemiyorum win8.1 için catalyst mi yoksa ceimson mu kurmaliyim adrenalin ile arada ne kadar performans farkı olur
  7. AfniSoDeadly

700tlye alinabilecek ekran karti

Arkadasa sistemimi satmistim vx500plus ta psu aldik ekran kartı kaldi bir tek 700 liraya alabilecegi ekran kartlari var mi
  8. AfniSoDeadly

Öneri ekran kartı önerisi

4.35 ghz de overclocklu çoğu yerde r7 370i kısmen besleyebiliyor tam besleyebileceği bir ekran kartı arıyoruz cpu z puanı 782
  9. AfniSoDeadly

Yardım Mining ekran kartını modlamak

Arkadaşa anakartimi ve islemcimi sattım simdi psusunu da aldı benim ekran kartıni islemci ve anaksrt gelene kadar ödünç verdim kendisi mining sisteminden rx470 i soktu asus mining rx470 4gb led s tam modeli Bios modlamayi deneyecektim ama sistem çalışırken ekran kartının fanları dönmüyor ve...
  10. AfniSoDeadly

Yardım Ekran kartina hangi biosu flashlamaliyim

https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=Asus&model=RX+470&version=&interface=PCI-E&memType=GDDR5&memSize=4096&since= Bu sitede ki 2. Mining versiyonu kart var elimde bir süre sonra tekrar mininge takilma ihtimali var. Bu saufada ki hangi biosu nasıl flashlayabilirim
  11. AfniSoDeadly

Yardım Rx470 mining edition için driver

Ekran kartı için driver arıyorum normal rx470 driveri ile çalışır mı oyun vs icin pc de kullanılacak
  12. AfniSoDeadly

ekran kartının minumum gücünü ayarlamak

arkadaşlar işlemcinin ömin maks gücünü ayarlayabildiğimiz gibi ekran kartının min max gücünü ayarlayabiliyor muyuz
  13. AfniSoDeadly

R7 370 gta5 te %0 %55 arası kullanım

Fx4100 ile kullanıyorum ilk başta beslemiyor sanıp overclock ysptım bi fark olmadı ayarları 2gb dolduracak şekil de alabildiğim en yüksek ayarlara aldığım halde düşüte de yüksekte de aynı fps i veriyor
  14. AfniSoDeadly

R7 370 ile Need For Speed Underground 2 ''REDUX'' mod ile oynayabilir miyim

r7 370 ekran kartı aldım ama kullanmak nasip olmadı henüz çocukluğumdan beri oynadığım bi oyun eski sistem de normal bi mod yapıp oynamıştım ama redux modun grafikleri çok iyi olduğu için meraklıyım bu konuda
  15. AfniSoDeadly

onboarda bağlayınca aygıt yöneticisin de ekran kartı gözükür mü

arkadaşlar ekran kartı aldım ancak şuan elim de 6 pin dönüşütürücü yok kartı taktığım da aygıt yöneticisin de göremiyorum sanırım apu ya takınca harici kart hariciye takınca apu gözükmüyordu
  16. AfniSoDeadly

400tl civarı gt1030 benzeri kart

Ekran kartı arıyorum 2.el izmir ve istanbul kadıköy civarı, get ilanı vb atabilirsiniz teşekkür ederim
  17. AfniSoDeadly

Kondansatör arızalı ekran kartı alınır mı

Arkadaşlar malum durumlar pek iyi değil 400 gibi bi param var ekran ksrtı için 175 e gt1030 buldum kondansatör ve mosfet arızalı sizce alınır mı
  18. AfniSoDeadly

400w psu ile hangi ekran kartını almalıyım

Asus lx3 anakart Fx-4100 8gb ram 400w eski tip psu 500 tl ekran ksrtı bütcem var bu sisteme en iyi kart hangisi
  19. AfniSoDeadly

Bu ekran kartı gerçek mi? Alınır mı?

Facebookta kart ararken bu denk geldi 2gb ddr5 forza horizon 4 oynatır mı bu kart r7 430
  20. AfniSoDeadly

350 400 civarı rx460 gtx750ti benzeri arıyorum

350 400 civarı ikinci el ekran kartı arıyorum link bırakırsanız çok sevinirim
Top Bottom