Arama sonuçları: *

1. Mertpk

Minecraft sunucusu açsak gelen olur mu?

Selam arkadaşlar aternos minecraft sunucusu açsak gelen olur mu uzun survival
  2. Mertpk

The Anything Gallery Tanıtımı

Selam arkadaşlar bugün The Anything Gallery oyununu tanıtacağım. Oyunun başında böyle bir yerde başlıyoruz ve ne görmek istediğimizi soruyor. Buraya ne görmek istediğimizi yazdıktan sonra arattığımız şeyin müzesini yapıyor. ve kapılar açılıyor Video bile izleyebiliyorsunuz oyun...
  3. Mertpk

GTA 3, GTA VC VE GTA SA REMASTERED GELİYORMUŞ

Selam arkadaşlar bu 3 oyunun remasteredi geliyormuş Easter Gamers ve Enis Kirazoğlu videosunu çekti bakabilirsiniz
  4. Mertpk

Oyun önerir misiniz?

Selam arkadaşlar hep csgo valorant oynarım oyun önerebilir misiniz rdr2 oynadım sıkıldım sildim gerçekten sıkmayacak oyun önerebilir misiniz csgo valo dışında oyun bulamıyorum :(
  5. Mertpk

CSGO Garip Bir Şey Oldu.

Merhaba arkadaşlar topluluk sunucusuna girdim böyle oldu oyundan çıkıp girmeyi denedim düzelmedi ne yapabilirim
  6. Mertpk

Gizlilik oyunu önerebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar gizlilik oyunlarını seviyorum hangi oyunları önerirsiniz ama gizlilik derken adam öldürmeli falan hitman gibi öneriniz var mı? gizlilik olmasa da güzel oyun varsa önerebilir misiniz?
  7. Mertpk

Red Dead Redemption 2 Fps Sorunu

Merhaba arkadaşlar rdr2 oynuyordum dün 60 fps altına düşmüyordu ama bugün 30-40 fps alıyorum sıcaklıklar da normal sorun ne olabilir r5 3600 5600xt 16gb
  8. Mertpk

26 TL'ye 12 Aylık XBOX game pass

https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-game-pass-ultimate-12-ay_pdp_578336182 Arkadaşlar 12 Aylık Xbox game pass 26 tl sizce alınır mı ? Şimdiden teşekkürler
Top Bottom