Arama sonuçları: *

1. i3-1115G4

Beni seviyor sandım ama hayal kırıklığı

Merhaba arkadaşlar bı kız var iş yerinden bana habire bana yaz yaz diyip duruyordu neyse yazdık konusuyoruz attığım storyleri felan beğenio bende onunkini. Beğeniyordum. çok samimi davranıyor benden hoşlaniyor zannediyordum ama taa ki.baskasiyla story attiktan sonra başimdan assaği kaynar sular...
  2. i3-1115G4

Bu aralar sizinde canınız sıkkınmı

Merhaba arkadaşlar sizin de bu aralar canınız sıkkınmı? Açıkçası benim çok sıkkın okul stresimi dersin sınav stresimi ev içi sorunlar mı dersin ekonomik sorunlar mı dersin insan büyüyünce anlıo herşeyi aslında küçükken hiç de öyle değildi hep mutluyduk ne dert var ne tasa güllük gülistanlık...
  3. i3-1115G4

Karantinam Bitmedi Ne zaman Bitecek?

Arkadaşlar bugün 17 ocak bitmesi gereken karantina bitmedi yoksa 17. günün sonundami bitecek
  4. i3-1115G4

Bu günlerde dişardaki sinekler

Her dışarıda yürüdüğümde okulda kucuk üstü sarı renkli bi sinek gibi bisi var ısırıyor sizin oralarda da varmi
  5. i3-1115G4

Kaliteli Kaykay Önerisi?

1.70 boy 80 kilo 16 yaş 500 tl altı kaykay tavsiye edebilecek varmı?
  6. i3-1115G4

Köpek dişiyle bacağimi kucuk nokta çizdi

Bizim köydeki köpek le oynarken ısırmadi ama dişiyle çizdi kuduz aşısı olmalimiyim
  7. i3-1115G4

Fitness yemek programı seçimi

Bugün fitness a gittigimde hoca bana böyle program vardı ama tavuk yumurta muz badem hariç gerisini kafama göre yiyebilirmiyim mesela fasulye yarısi gibi her gün makarna pilav bulgur yemektense
  8. i3-1115G4

Kilo Vermek Için Kaç gündür gitmeliyim?

Yarın spor a başlayacağım sizce haftada kaç gün gitmeliyim kilo vermek için
  9. i3-1115G4

Spor Salonuna Gitmeye Utanıyorum

Bugün spor salonuna gideceğim ama çok utanıyorum ne yapmam lazım?
  10. i3-1115G4

Sahibinden param güvende

Böyle bir hizmet varmış bu hizmeti kullanarak ekran kartı almak mantıklımı
  11. i3-1115G4

100 metre okula gidince ve gelince bacagim cok agriyor

arkadaşlar yürüdüğüm zaman baldır bölgesi çok ağrıyor eve gelince yatınca biraz hafiflio akşam yine biraz hafif ağrıyor sizce nedeni nedir
  12. i3-1115G4

Annem konsoluma dantel koydu

Bugün eve bi geldim xbox a gircem konsolda dantel var alıyorum annem kızıo ne yapicam simdi
  13. i3-1115G4

5500 tl ile ne alınır

Bilgisayar hariç neler alınabilir
  14. i3-1115G4

Kedi kucuk cizik atti

Bugün beni bizim koyun kedisi tırmaladı kedi normal kedide.bisi yok hep yemek yiyo bugün bana küçük tırmık attı elime ama küçük büyük değil kuduz olmusmuyumdur
  15. i3-1115G4

Check in ne demek?

Arkadaşlar bizim ucuşumuz var check in dio ne demek ben soyle bilmiom zamandan tasarruf biz 2 kişiyiz bize yan yana bilet kesermi
  16. i3-1115G4

İnternet cafe acikmi

Internet kafe gitcem de açıkmi
  17. i3-1115G4

Arkadaşlar boynum tutuldu ne yapmam lazım

sol boynum çok ağrıyor ne yapmalıyım
  18. i3-1115G4

Kamil koçta çalışıp yada kamil koç ile arasi yoğun olan varmı

istanbul ümraniye dudullu ordu 20. 45 ten sonraki seferlerde 2+1 40 kişilik dio mercedes bemz tourismonun kaçıncı yıl modelidir bilen varmı?
  19. i3-1115G4

Dilimde aft cikti ne yapmam lazim cok aciyor

Dilimin ucunda aft çıktı çok açıyor acil çözüm
  20. i3-1115G4

Yardım Babama denuzyonel bozukluk tanısi konuldu ne yapmam lazım

Kendi kendine bisiler hayel edio soyluo doktorada gittik bu tanıyı koydu ne yapmam lazım bilen varmi
Top Bottom