Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Sistem upgrade hakkında

işlemcim 5600 alacağım işlemci 5700x3d ekran kartım 5600xt alacağım kart 4060ti anakartım b4d50mk modeli bu upgrade uyumsuz parçam var mı dostlar kalan parçalarla kardeşime pc çıkaracağım tek ekran kartı ve işlemci eksik benim mevcut işlemci ve ekran kartımı değiştirirsem onada çıkıyor sistem...
  2. Xpertronic

İmzadaki sisteme ekran kartı yükseltmesi

ne alabilirim 1080p için bundan daha iyi bi kart önerisi alabilir miyim ?
  3. Xpertronic

Ekran Kartı Güncelleme Hakkında

Arkadaşlar sistemim imzamda mevcut 3060 ti ekran kartı almayı düşünüyorum veya 4060ti de olabilir sistemimle darboğaz veya herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım birde öneri olarak hangi ekran kartını almalıyım marka olarak kasam thermaltake v200
  4. Xpertronic

Sisteme göre ekran kartı önerisi

sistem imzamda arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum 600w 80plus power var sistemde buna uygun kendi kullandığım ekran kartının üstü daha iyi bir kart önerir misiniz ?
  5. Xpertronic

gaming gecesi bu kart alınır mı ?

https://www.incehesap.com/afox-rtx-3070-8gb-gddr6-256bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-64901/ arkadaşlar 1080p oyun oynuyorum 5600xt ekran kartımı değişeceğim fiyat indirimi var mı alınır mı ?
  6. Xpertronic

Sisteme ekran kartı upgrade

arkadaşlar sistemime ekran kartı yükselteceğim yayın + oyun oynuyorum 3060ti düşünüyorum 1080p oynuyorum genelde önerebileceğiniz ekran kartı var mı veya şu olsa daha iyi olur diyeceğiniz sistemim imzamda mevcut bütçe 10 15 arası fazlasına çıkabilirim
  7. Xpertronic

Sorun ekran kartı ile alakalı mi videolu

Arkadaşlar ben depremzedeyim depremden sonra hiç bilgisayarı açmamıştım 5 gun sonra şehir dışına gittik ortalama 1 ay kapalıydı sistem sökülü halde bugün eve geldim ve çalıştırdım bu şekilde bir sorun var problem neyden kaynaklı anlayanlar bakabilir mi video linki ekledim Link:
  8. Xpertronic

AMD programı ile ekran kaydı hakkında

Selam arkadaşlar ekran kaydını alıyorum oyun sesleri vs. tamam geliyor kayıttan sonra ama mikrofon sesim gelmiyor bunun ayarını nasıl ayarlamam gerekiyor ?
  9. Xpertronic

Ekran kartından oyun performansı ayarlama hakkında

Yeni bir sürüme geçtim ve renk ayarı yaparken gördüm oyun performansı ayarla diyor sanırsam overclock yapıyor sizce yapsam sıkıntı çıkar mı ?
  10. Xpertronic

5600XT 20,4,2 Driverı bulamıyorum

arkadaşlar 20,4,2 drivera bakıyorum bakıyorum yok önceden buluyordum kendi sitesinde falan şu an bulamıyorum 20,9,1 driver'a geçiş yapacağım eğer beğenmezsem diye tekrar buna dönebilirim ama driverı bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  11. Xpertronic

5600xt için hangi driveri kullanmalıyım ?

Arkadaşlar 20,4,2 kullanıyorum başka driver kullanıp memnun olan var mı, yoksa bu driver ile kullanmaya devam mı edeyim başka driver denemedim hiç performans farkı olacak ise driver sürümünü değiştirmek istiyorum.
  12. Xpertronic

Ekran Kartımın displayport ile açılmaması Hakkında

Arkadaşlar 3 tane displayport portu var ekran kartımda ama sadece 1 tanesinde görüntü alabiliyorum diğer 2 sine taktığımda no signal hatası alıyorum ekran gelmiyor ekran kartında bir problem mi var acaba bilgisi olan var mı ?
  13. Xpertronic

AMD Radeon™ RX 5600 XT Güncel Driverı Kullananlar ?

Arkadaşlar 20,4,2 kullanıyorum sertifikalı olan şu an güncel Adrenalin 2020 Edition 20.8.1 Optional var bunu kullanan var mı kasma vs yapıyor mu güncellemek gerek mi acaba var mı kullanan ?
  14. Xpertronic

Ekran Kartı Kullanımı neden az ?

Arkadaşlar gta 5 oynuyorum ekran kartı kullanımı 50 60 70 arasında falan gidip geliyor bazen 80 oluyor acaba neden işlemci cpb kapalı bu arada ondan dolayımı oluyor veya başka bir sıkıntısımı var veya normal mi bu değerler anlamıyorum çok yüksek olması gerek değilmi ekran kartı kullanımının ? en...
  15. Xpertronic

Da2 sistem ekran kartı driver

Arkadaşlar ekran kartı driver kurdum güncel mi pek anlamıyorum bi bakar mısınız da2 kullanan kişiler veya anlayan kişiler teşekkürler simdi den birde chipset güncel olup olmadığını nereden anlarım? 1594372904 Up 1594373039 Up
  16. Xpertronic

Driver güncelligi ile alakali

Arkadaşlar driver kurdum ben birde mesela aygıtlar dan ekran kartımın yerine geldim sürücü den güncelle dedim çevrimiçi ara yaptım ordan da bir güncelleme yaptı sıkıntı olmaz dimi son güncel sürümü yüklemiş oldum mu acaba? 1594370132 Up 1594370979 Up
  17. Xpertronic

Da2 sistem ekran kartı driver hangisi yüklenmeli?

Arkadaslar bunun hangisini yüklemeli tavsiye ediyorsunuz kimi önceki sürüm kimi güncel sürüm yüklemiş hangisinde sıkıntısız performans alırım ?
Top Bottom