Arama sonuçları: *

1. Ozanugurrr

Klavye mouse önerisi olan var mı ?

Teşekkür ederim bakacağım kral 🫡
  2. Ozanugurrr

Kablolu tek renk rgb yeterli logitech bir set buldum sizce mantıklı mı ? https://www.hepsiburada.com/logitech-g213-klavye-g332-kulaklik-g102-mouse-oyuncu-set-p-HBCV00001DLJ6D?magaza=JetKlik#reviews
  3. Ozanugurrr

1000-1500 civarı bütçem var kardeşime klavye mouse yeterli olursa kulaklık alıcam tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı acaba
  4. Ozanugurrr

Çözüldü✓ BBL-KM Hazır sisten alınır mı ?

Sizin dediğiniz gibi ssd yi yükseltip satın aldım teşekkür ederim ilginiz için 🫡
  5. Ozanugurrr

Sizce nasıl bu önerdiğiniz bilgisayar bütçeme uygun alabilirim bunu
  6. Ozanugurrr

Merhaba arkadaşlar orta seviye bütçeme uygun masaüstü bir sistem arıyorum. İtopya sitesinde bu sistemi buldum sizce fiyat performans olarak alınabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim 🙃 https://www.itopya.com/bbl-km_h19824
  7. Ozanugurrr

Troya-booster her şey dahil hazır sistem alınır mı ?

Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için ☺️
  8. Ozanugurrr

Fiyat 1 hafta önce 5200 küsürdü stokta yine yoktu. Bugün baktığımda fiyat 5368 TL olmuş ama yine stokta yok. Güncel oyunları akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim mesela pubg tarzı oyunlardan tahminen ortalama kaç fps alabilirim bu sistem ile
  9. Ozanugurrr

Stok için yarın mesai saatleri içerisinde arayacağım eklenirse sizden fikir edinmek istiyorum..
  10. Ozanugurrr

Bilgisayardan pek anlamıyorum monitör, kulaklık, maus, klavye dahil olduğu için fiyat biraz uygun geldi... Benim için yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :) GameBooster 23.6 GB-2461CF 144Hz FHD Freesync Curved Gaming Monitör GameBooster G9 Blade Rainbow RGB Aluminyum Gaming Mekanik...
Top Bottom