Arama sonuçları: *

1. bysalihidriscan

Çözüldü✓ 5k bütçe ile 27" monitör tavsiyesi

5k ile 27" monitör tavsiyesi :
  2. bysalihidriscan

ATK Blazing Sky F1 alınır mı?

X1 serisi varken Darmoshark almak mantıksız ama shape ve renk olarak almak istersen o farkli ben sade renklerden sıkıldığım için Gri olan Darmoshark m3s aldım çok memnunum.
  3. bysalihidriscan

🔥İndirim Clear Men 600 ml 3 Adet 270₺.

Boykot malı olmasa kesinlikle alınır çok severek kullanıyordum artık Boykot ediyorum
  4. bysalihidriscan

ATK Blazing Sky F1 alınır mı?

X1 almanı öneririm 2k hz de sorun yaşamazsın Darmorshark M3s 2k hz kullanıyorum gayet memnunum 2khz sonrasını çok kolay kolay hissedeceğini düşünmüyorum zaten 2k hz=180hz monitör 180hz üstü veya 2k 240hz gibi monitörün varsa 4k hz beya 8khz düşünebilirsin altı varsa dediğim gibi 2khz gayet...
  5. bysalihidriscan

🔥İndirim Samsung 970 Evo Plus 500GB 1621₺🔥😱

Heatsink uyguladım 50 derece geçmiyor heatsink olmadan max 60 -65 derece idi ısınsada performans ve hız kaybı olmuyor samsung Ssdler iyidir.
  6. bysalihidriscan

Çözüldü✓ Zen3 mimarili işlemcilerin silikon kalitesi nasıl öğrenilir?

Sorunun cevabı öğrenemezsin öyle kolay kolay Silikon kalitesi demiş olduğu şey işlemcinin nekadar ısıya dayandığıdır her işlemci farklı oluyor mesela benim R5 5600 stok fanla max 70 derece çalışıyor du arkadaşın R5 5600 ü stok fanla 80 85 lerde geziyor du böyle işlemciyi izleyerek öğrenirsin...
  7. bysalihidriscan

🔥İndirim 🔥ThermalRight Pearless Assasins 120 1299 TL🔥

Bende Aorus kartları seviyorum Hali hazırda Xfx kartım var 3 fanlı Rx6700 karttan çok memnunum çoğu Tepe modelden daha iyi soğutması var Henüz 65 dereceyi görmedim.
  8. bysalihidriscan

🔥İndirim 🔥ThermalRight Pearless Assasins 120 1299 TL🔥

Ekran kartın güzelmiş Marka model nedir Aorus ekran kartları çok hoşuma gidiyor soğutması vs nasıl?
  9. bysalihidriscan

Arkadaşlar PC tavsiye

23k ya Rx 7600 mü bukadar kötü öneri görmedim
  10. bysalihidriscan

🔥İndirim Aliexpress ten alınacak ürün önerilerim

Şu coolmoon Rgb kontroller alınır mı? acaba bende Gamepower 6 pinli argb kontrolcü var modları aynımıdır diye düşünüyorum eğer aynıysa almaya hiç gerek yok gibi
  11. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! İ3 12100f 1899Tl İndirim İhtiyacı Olan Kaçırmasın

Stok bitmiş hocam zaten az stoklu oluyor böyle ürünler
  12. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! İ3 12100f 1899Tl İndirim İhtiyacı Olan Kaçırmasın

Amazon İ3 12100f 1899tl ihtiyacı olan kaçırmasın. Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B09QG131DT?tag=reflink2-10218_10218-21
  13. bysalihidriscan

Rx 6800 sistem 19.500 alınır mı

Parçalar pek kaliteli değil daha baska seçeneklere bak özellikle ekran kartı F.e çok fazla ısınır bilgin olsun.
  14. bysalihidriscan

Yardım 2K 24 inç yüksek hzli monitör önerir misiniz? Bütçe 10k.

2. Elde temiz güzel monitör ler oluyor bakabilirsin bence.
  15. bysalihidriscan

30K Bütceye R5 7500F RX 7700XT İYİ MİDİR?

Özelleştirme yapmak için sistemin önü baya açık anakart ssd vs
  16. bysalihidriscan

Aynen bu monitör hikayeli oyunlarda farkı anlamazsın zaten 165 fps verecek kartın varmı bilmiyorum tabi. Ama 24 inç olarak başka yok bence çok iyi monitör Monitörüm olmasa alırdım bunu.
  17. bysalihidriscan

Aoc nin 24 inç 2k monitörü var sadece başka 24 olarak 2k yok ona bakabilirsin.
  18. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! PBT Pudding Keycaps 119 Adet 34,38₺+vergi Aliexpress

Bana paslayabilirsin hocam kullanmayacaksan :D
  19. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! HyperX Wrist Rest Klavye TKL Bilek desteği

Geçenlerde böyle bir şey arıyordum konuyu nasıl kaçırdım üzüldüm :(
  20. bysalihidriscan

R5 5600 yük altında 95 derece

Olabilir hocam ama overclock lu bir şekilde sabit 70 derece çalışıyor zaten dediğiniz gibi silikon kalitesi sanırım geçmiş olsun ekran kartınız çok sıcak çalışıyor gibi geldi model nedir?
Top Bottom