Bence almayın ben aldım o para etmez redmi wacht 5 activa daha iyi ondan alın 20 gün pil gidiyor gayet iyi bir saat ben de oda var bildirimler daha iyi kopma olmuyor stabil çalışıyor QCY amoled evet ama pil az gidiyor mesajlar az geliyor mail gelmiyor görüntü olarak güzel o kadar ucuz diye...
Aula f75 Trendyol var hepsi burada var n11 var 3 taksit amazonda var git oradan al ak820 pro var amazonda vâr n11 var
1737562994
56 dolar 600 TL vergi 100 kargo bedeli zaten 1900 TL 56 dolar 600 TL vergi eee 2500 3000 TL ye Türkiye'den al 3 taksit
Bu problem ben yok genelde 2042 ve War Zone oynuyorum hatta o kadar baskı uyguluyorum ki mouse kırılacak gibi oluyor ama böyle bir sıkıntı yok olursa da bilgi için teşekkürler
Ben alman menteşli araçları binmiyorum işimde olmaz eskiden evet alman dı ama şuan değil artık Almanlar eskisi gibi iyi araç yapmıyorlar şuan en çok arıza yapan araçlar almanların
Arkadaşım sen biliyorsun ne yaptığını kabloları tek tek sök öyle dene ezbere konuşmak zor ne söylesem bilemedim bir yerde sıkıntı var
Fark etmez
1737155193
1 3 24 diye yazması lazim
1737155268
Ramler anarkartin kulanim klavizinda nasıl takılacağı yazar 2 çift ram kulaniyorsaniz 2 ve 4...
Aula f75 sarı siteden ben aldım kapalı kutu geldi bana hitap etmiyor öncede tuma almıştım karne hediyesi aldık ben kendim Asus rog kullanıyorum tavsiye ederim
https://app.hb.biz/F6tsxTBWBMTJ
bunu al gitsin priz miriz gerek tam koruma bende kullanıyorum evdeki herşeyi koruyor tek yapan gereken mono faz mı 3 faz mı 3 fazsa başka modelleri var onlara bakarsın yada regülatör alırsın bana göre tek pc takacaksan regülatör alman daha iyi daima 220 volt...
aynı devirde fanlar dönmezse hava akışı stabil olmaz soğutucu perfonmanslı çalışmaz ısı içeride kalır tabi biz ezbere konuşuyoruz mantıken denemen lazım bendce hemen değiştir
fanlar 1800 rpm bence yeterli power nedir soğutucu fanları yönleri doğrumu bazen dalgınlıkla yanlış takılabiliyor ben takmıştım üst kısmada 14 cm 2 adet fan tak o zaman sıcaklık daha düşecektir tek ekosoz fanı yeterli gelmiyor
1736897047
2 side cpu takılacak o zaman öndeki yavaş dönerse...
Sistem yöneticisine baktın mı arkada program çalışıyor mu cpu yüzde kaçta soğutucu soğutması lazım ama kasa nasıl kaç fan var ekran kartın nedir power nedir bunlar hep etken termal macun orjinal mi?