Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1499 TL

Güle güle kullan iyi mouse
  2. E

❌İndirim Bitti! HP OMEN 27 İNÇ 2K 240HZ Monitör 9.639 TL!!

kısmet olmamış almamışsınız iyi olmuş bence kötü monitor
  3. E

🔥İndirim Qcy Watch GS2 Amoled Siyah Akıllı Saat 799 tl

60 hz diyor yanından geçmiyor iade alsalar hemen geri veririm hiç kullanmadım ev duruyor konu mankeni olarak boşa para verdik yazık
  4. E

🔥İndirim Qcy Watch GS2 Amoled Siyah Akıllı Saat 799 tl

Bence almayın ben aldım o para etmez redmi wacht 5 activa daha iyi ondan alın 20 gün pil gidiyor gayet iyi bir saat ben de oda var bildirimler daha iyi kopma olmuyor stabil çalışıyor QCY amoled evet ama pil az gidiyor mesajlar az geliyor mail gelmiyor görüntü olarak güzel o kadar ucuz diye...
  5. E

1.5k %75 klavye önerisi.

Aula f75 Trendyol var hepsi burada var n11 var 3 taksit amazonda var git oradan al ak820 pro var amazonda vâr n11 var 1737562994 56 dolar 600 TL vergi 100 kargo bedeli zaten 1900 TL 56 dolar 600 TL vergi eee 2500 3000 TL ye Türkiye'den al 3 taksit
  6. E

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Bu problem ben yok genelde 2042 ve War Zone oynuyorum hatta o kadar baskı uyguluyorum ki mouse kırılacak gibi oluyor ama böyle bir sıkıntı yok olursa da bilgi için teşekkürler
  7. E

1.250.000 tl ye golf alınır mı?

Ben alman menteşli araçları binmiyorum işimde olmaz eskiden evet alman dı ama şuan değil artık Almanlar eskisi gibi iyi araç yapmıyorlar şuan en çok arıza yapan araçlar almanların
  8. E

Display port no signal diyor

TV hdmı yokmu sök 2 dk dene
  9. E

Arkadaşım sen biliyorsun ne yaptığını kabloları tek tek sök öyle dene ezbere konuşmak zor ne söylesem bilemedim bir yerde sıkıntı var Fark etmez 1737155193 1 3 24 diye yazması lazim 1737155268 Ramler anarkartin kulanim klavizinda nasıl takılacağı yazar 2 çift ram kulaniyorsaniz 2 ve 4...
  10. E

Arkadaşım ramler 2 tane ise tek tek dene
  11. E

Kablo bozulmuş olabilir HDMI deneyin açılmazsa ramleri kontrol edersiniz sonrası malum ekran kartı power diye gider
  12. E

Çözüldü✓ Hangi Klavyeyi Almalıyım?

Aula f75 sarı siteden ben aldım kapalı kutu geldi bana hitap etmiyor öncede tuma almıştım karne hediyesi aldık ben kendim Asus rog kullanıyorum tavsiye ederim
  13. E

5K Bütçeyle Alınabilecek Telefonlar

redmi 12 s gayet güzel
  14. E

Yardım İşlemci boştayken 60 dereceden düşmüyor

6 derece çok iyi bir rakam 1 derece için bile firmalar neler yapıyor
  15. E

2 fan ucu da 4 pin dir o yüzden fark etmez cpu yük attında ben fanları 100de 100 yapıyorum
  16. E

🔥İndirim Tunçmatik 5’li priz + 2 USB 483₺

https://app.hb.biz/F6tsxTBWBMTJ bunu al gitsin priz miriz gerek tam koruma bende kullanıyorum evdeki herşeyi koruyor tek yapan gereken mono faz mı 3 faz mı 3 fazsa başka modelleri var onlara bakarsın yada regülatör alırsın bana göre tek pc takacaksan regülatör alman daha iyi daima 220 volt...
  17. E

aynı devirde fanlar dönmezse hava akışı stabil olmaz soğutucu perfonmanslı çalışmaz ısı içeride kalır tabi biz ezbere konuşuyoruz mantıken denemen lazım bendce hemen değiştir
  18. E

fanlar 1800 rpm bence yeterli power nedir soğutucu fanları yönleri doğrumu bazen dalgınlıkla yanlış takılabiliyor ben takmıştım üst kısmada 14 cm 2 adet fan tak o zaman sıcaklık daha düşecektir tek ekosoz fanı yeterli gelmiyor 1736897047 2 side cpu takılacak o zaman öndeki yavaş dönerse...
  19. E

Sistem yöneticisine baktın mı arkada program çalışıyor mu cpu yüzde kaçta soğutucu soğutması lazım ama kasa nasıl kaç fan var ekran kartın nedir power nedir bunlar hep etken termal macun orjinal mi?
Top Bottom