Arama sonuçları: *

1. S

329TL! MSI Vigor GK50 Low Profile TR RGB Mekanik Gaming Klavye

329 TL'ye incehesap dan aldım. bu zamana kadar cidden kaliteli klavye kullanmamışım onu anladım. uygun fiyatlı bulunduğunda kaçırılmayacak üründür.
  2. S

Yeni sistem topladım görüntü gelmiyor

Arkadaşlar sağolun dönüştürücü sıkıntılıymış daha doğrusu benim mallığım vga dvi dönüştürücü almışım kafa neredeyse
  3. S

Bütün fanlar çalışıyor anakart üzerinde hata sinyali almıyorum
  4. S

Merhaba arkadaşlar bugün yeni sistem toplayıp kurdum her şeyi tamam doğru taktım görüntü gelmiyor bios pili çıkardım ramı temizleyip taktım yine görüntü yok monitör eski dönüştürücü ile kullanmaya çalışıyorum dönüştürücüyü yeni aldım Msi b450m pro max Ryzen 5 3600x Rx 570 msi Ram 8 gskil Psu...
  5. S

Amd ekran kartına kaç Walt psu lazım

2500 tl bütçem var 5700 xt 2500 tl civarında görmüştüm o yüzden sordum. 5600 xt ile 1660 super gaming x arasında hangisini tercih edersiniz peki?
  6. S

Amd ekran kartına kaç Walt psu lazım

Arkadaşlar sistem topluyorum msi b450m anakart, 8 gb ram kasa ve psu var ama psu 550 w ekran kartı olarak 1660super gaming x düşünüyordum ama bi yandan da İncehesap indirimlerinden 5700 xt flan alabilirim amd ekran kartları çok Walt istiyor 550w psu yeterli olur mu markası zalman.
  7. S

Max 500 en rahat bilgisayar koltuğu

Bilgisayar sandalyelerine bak bence hocam hem rahat hem ucuz.
  8. S

Xpg invader kasa ve zalman wattgiga 550w PSU

Kasayı 500tl ye psu 380 tl ye aldım kargoda. Psu hakkında bi iki kötü yorum gördüm merak ettim.
  9. S

Xpg invader kasa ve zalman wattgiga 550w PSU

Arkadaşlar merhaba, xpg invader kasa ve zalman wattgiga 550w psu kullanan var mı yorumlarınızı bekliyorum.
Top Bottom