Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

PUBG New State İnceleme

Arkadaşlar pubg mobile 2. Serisi çıkıyor - Oyun 2051 yılında geçiyor - Silah,bomba, araçlar değişiyor - Telefonları zorlayacagini düşünüyorum - Oynamaya değer mi çıkınca anlayacağız - Şimdiden ön kayıtlar başladı dilerseniz kayıt yaptırın (Play store için var, App store için henüz yok) - Oyunun...
  2. Furkan SıRR

Pubg mobile saçma sapan kitlesi

Maç gireyim diyorum takımlaşma yok, destek yok oyun evt popüler fakat 1.5 yıllık gozlemim bu. Tabi her oyunun kitlesinde illa oluyor bişey. Squad giriyorum herkes farklı yere atlıyor takım ruhu yok takımda biri oldu mu diğerine küfür ediyor cs-go nun Rus versiyonu pubg Mobile Türk versiyonu...
  3. Furkan SıRR

Pubg mobil buz duvarı nasıl yapılır?

Arkadaşlar YouTube dan izliyorum çoğu kişide buz duvarı var. Barikat yapılıyor bı nevi koruma fakat bende çıkmıyor ekrana, sebebi ne olabilir?
  4. Furkan SıRR

Mobile oyun tavsiyesi istiyorum

Battle royale oyunlardan sıkıldım farklı tarz mobile oyun önerisi olan var mı?
  5. Furkan SıRR

Warzone mobile tahmini ne zaman çıkar?

Arkadaşlar duyduğum kadarıyla call of duty warzone mobile platformlara gelecekmiş bu haber ortalama 5 ay önce çıkmış ve 2021 de çıkacağı söyleniyor sizce ne zaman çıkar fikirleriniz nedir?
Top Bottom