Arama sonuçları: *

1. NuriCans

2.El Aldığım G29 Kırık mı?

9000e vitesli G29 buldum.Aldim eve geldim 2-3 saat oynadım.Resimdeki mavi yüzüğün ordan oynama vardı alırken de hafif deri çıkıktı,hem oynamaya bakmak için hem deriyi mavi halkanın içinde geri katmak için mavi halkayı söktüm ve birde ne göreyim direksiyon mavi halkanın altından 2ye...
  2. NuriCans

🔥İndirim Monster Pusat k3 pro 1.499 TL (klavye)

Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor bu fiyat 2 yıl önce de aynıydı fiyatına göre iyi klavye sağlam
  3. NuriCans

ÖLMEDEN ÖNCE OYNANMASI GEREKEN OYUNLAR

Söylenmiştir belki half life serisi
  4. NuriCans

Oyun Oynarken Bilgisayar Aniden Kapanıyor

İşlemci değişimi sonrası bios güncel mi? PSU yükseltme de gerekebilir
  5. NuriCans

4060 Kartı satıp ikinci el kart almak mantıklı mı

4070 veya üstü alın ya da 50 serisi
  6. NuriCans

CS2 SEÇKİN İNDİRİME GİRERMİ ?

Girmiyor aksine artıyor
  7. NuriCans

32GB RAM gerekli mi?

Evet zaten çoğu kişi 16 kullanıyor elbette yeter
  8. NuriCans

32GB RAM gerekli mi?

Şuan 16ram drop yedirmez ama önümüzdeki zamanla yeni oyunlarla birlikte yükseltme yapmamız gerekecek şuan için sorun yok 16da
  9. NuriCans

32GB RAM gerekli mi?

16gb bilgisayar kullanmama izin vermez çünkü Windows en az 2gb falan kullanıyor oyundayken.Uygulama daha fazla tüketemez Mesela 16 ram var uygulama Max 14-14.5gb falan kullanabilir 32 ram varsa kullanım o zaman yükselir sorun yaşamazsınız 16gb ile
  10. NuriCans

32GB RAM gerekli mi?

DDR5 olduğu için çift kanala gerek yok.16GB ram normal kullanıcı için hala yeterli ama çok yakında 32gb gerekecek ve gerekiyor. Örnek:Beamng.Drive oynarken ram kullanımı 14 GB kadar çıkıyor ve bu tüm yeni oyunlarda var bu benim deneyimim en yakın zamanda bende ddr4 32gb yükselteceğim
  11. NuriCans

FACEIT SECURE BOOT HATASI

Msinfo32 kısmında uefi gözüküyor.Ama güvenli önyükleme biosta açık olduğu halde kapalı yazıyor
  12. NuriCans

Escape The Backrooms Ekran yırtılması

Vsync açın bendede oluyordu
  13. NuriCans

FACEIT SECURE BOOT HATASI

FACEIT indirdim SECURE BOOT hatası alıyorum.Bios tan baktım SECURE BOOT zaten enabled.Csm support disabled.Ne yapmam lazım internetten araştırdığım şeyler yapılı biosta ama problem çözülmüyor Anakartım Asrock H610-HVS/M.2 R2.0
  14. NuriCans

Bilgisayarımdaki Virüs Sorununu Nasıl Çözebilirim?

Biraz geç yazdım.Karantinaya aldıktan sonra silin.Problem devam etmiyorsa sıkıntı yok
  15. NuriCans

Sen yine de dene
  16. NuriCans

Malwarebytes ile tarama yap
  17. NuriCans

Düşük boyutlu oyun önerisi

Half life serisi,undertale
  18. NuriCans

YARDIM EKRAN GİDİP GELİYOR

Ramları eski haline çevirip deneyin.Hala oluyorsa kullandığın görüntü kablosunda sorun olabilir,gpu driverlerini silip yükleyin.İlk ramı eski haline döndürüp deneyimle
  19. NuriCans

Cs2 düşük ve değişmeyen fps sorunu

Aynı problem bende var.Aynı işlemci ve 4060 ile ayarları en düşüğe de çeksem en yukarı da alsam FPS aynı ve çok drop oluyor 270 ten 180e falan aniden düşüyor
  20. NuriCans

Colorful RTX 4060 alınır mı?

Hocam ben 4060 kullanıyorum.Sifir 4060 kartlar bu fiyatları haketmiyor.Nvidia istiyorsanız 2.el temiz kartlara bakabilirsiniz
Top Bottom