Arama sonuçları: *

1. RTX 7090Ti

Hareketli Rap Önerisi

Daha çok trap gibimsi , sözlerin çok önemli olmadığı enerjinin yüksek olduğu şarkılar var mı?
  2. RTX 7090Ti

Tepki Boom Bap Geliyor

Tepki albüm geliyor. Girişteki şarkının teaserı bile bayağı sardı, kesin çok güzel şeyler gelecek. Anladığım kadarıyla Allame sadece prodüksiyon işiyle uğraşmış. Fakat inşallah Allame tekli ve düet vardır albümde :) Ne düşünüyorsunuz?
  3. RTX 7090Ti

Bu şarkının düzgün hali yok mu?

Klip senaryosu olmadan normal hali yok mu bunun? Arada kavga girmesi hoşuma gitmiyor dinleme zevkim kaçıyor :kappa:
  4. RTX 7090Ti

BEGEFENDİ'yi Nasıl Buldunuz?

Berkcan Güven BEGE mahlasıyla 3 gün önce albüm çıkardı. Ne düşünüyorsunuz? Özellikle B.S.G'nin klibi çok iyi olmuş bence. Beğendiğim parçalar: B.S.G, Yıldızlarla Raks, Peşimde Bela
  5. RTX 7090Ti

Kardiyak O Ses Rap'te!

Jüriler her ne kadar RAP konusuna çok hakim kişiler olmasa da bu yarışmaya katılmak (ki ben şampiyon olacağını da düşünüyorum) ona bayağı bir ün kazandıracak. YouTube da bu videoya rastladım ve katıldığını görünce baya mutlu oldum. Şarkının daha ilk 6 saniyesinde Eypio dönüyor :) Söylediği...
  6. RTX 7090Ti

Müzisyen Önerisi: Kardiyak

Kendisi Opera Eğitimi almış, gerçek ismi Doğuş Bilecikligil'dir.Yaptığı müzik Rap dinleyenlere hitap ediyor, rapçi de denebilir. Çok fazla tanıyan olmadığı için böyle bir konu açmak istedim. Belki ilkini görmüş dinlemiş olabilirsiniz, o şarkısı tuttu :)
  7. RTX 7090Ti

Kunteper'e klip geliyor

@kolonya demiştim :)
Top Bottom