Arama sonuçları: *

1. B

Minecraft Pre Durumu

Ben bi yolunu biliyorum para vermeden premium nasıl alındığını
  2. B

Yardım Kulaklık yürütme cihazlarında yok

Bilgisayarıma kulaklığı taktığımda yürütme cihazlarında gözükmüyor ama kulaklığı algılıyor onun yerine kulaklık bluetooth ve diğer cihazlarda gözüküyor.Kulaklığı nasıl yürütme cihazlarına ekleyebilirim
  3. B

Yardım Bilgisayarım kulaklığı diğer cihazlar olarak görüyor/RESİMLİ

Kulaklığımı diğer cihazlar ses aygıtlarına nasıl getireceğim.Ama bilgisayarın arka tarafına kulaklığı takınca algılamıyor markası James Donkey 712
  4. B

300TL Bütçe ile RGB Mouse Önerisi

300 TL değil ama gamepower ursada baya iyi bir model ve rgb si güzel
  5. B

Discordta bot yaptım ama nasıl aktif edileceğini bilmiyorum

Discordta kendime bot yazdım microsoft vs den ama nasıl aktif edileceğini bilmiyorum daha yeniyim bilen varsa söylesin lütfen
  6. B

Yardım Bilgisayarım 1 senedir kullandığım James Donkey 712 kulaklığını bi anda algılamamaya başladı

Kulaklığı 1 senedir kullanıyorum ama bi anda pc kulaklığı algılamamaya başladı bilgisayarcıya götürdük ama adamın bilgisayarında algılıyordu
  7. B

Yardım 250-300 TL EN İYİ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

Cooler master ch321 iyi gibi duruyor galiba bunu alabilirim ama driverı varmı onu bulamadım çünkü
  8. B

Yardım 250-300 TL EN İYİ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

Mikrofonu da kaliteli olursa sevinirim çünkü sürekli arkadaşlarımla oyun oynuyorum
  9. B

Bilgisayarım kulaklığı algılamıyor

Kulaklık dün çalışıyordu ama ve uzun zamandır kullanıyorum zaten
  10. B

Bilgisayarım kulaklığı algılamıyor

Selamlar ben bilgisayarıma kulaklığımı takıyorum bilgisayar kulaklığı algılamıyor ama ışıkları yanıyor, bugün kulaklığı bilgisayarcıya götürdük ama orda kulaklık çalışıyor usb girişindede bir şey yok çünkü aynı usb girişine klavyeyi takınca klavye çalışıyor ama kulaklık çalışmıyor bana yardım...
Top Bottom