Arama sonuçları: *

1. A

Shadow Of War hangi karekterle başlanmalı ?

teşekkür ederim
  2. A

Shadow Of War hangi karekterle başlanmalı ?

arkadaşlar oyunu yeni indirdim de hangi karekterle oynamam gerekiyor hikayesi değişiyor mu oynadığım karektere göre Talion Eltariel ve Baranor karekterleri var eğer sıralama önemliyse oynamam gereken sıralamayı yazabilirmisiniz teşekkürler
  3. A

Middle-earth Shadow of War oynanılır mı

arkadaşlar oyunu oynıyan var mı önerir misiniz? oyun 100 gb boşuna indirmek istemiyorum
  4. A

Far Cry Primal Alınır mı

ya elden ring almayı planlıyordum ama elden ring indirime çok nadir giriyor sadece büyük indirim dönemlerinde şuan steam de 11 dolar var 24 dolara inerse para atıp alcaktımda bilemedim
  5. A

Far Cry Primal Alınır mı

arkadaşlar oyun steam de 6 dolara inmiş sizce değer mi almaya nasıl oyundur
  6. A

Steam Strateji Oyun İndirimi

Europa Universalis IV 3 dolar çok iyi bir indirime girmiş türe çok hakim değilim alırsam sıkılır mıyım
  7. A

Elden Ring İndirim Tahmini

şuan en büyük indirim tarihi yakın zamanda ilkbahar mı
  8. A

Elden Ring İndirim Tahmini

arkadaşlar oyun 24 dolara iniyor yakın zamanda indirim gelir mi sizce örneğin korku oyunlarına yada başka oyunlara özel indirim geliyor ya bunun belli bir takvimi var mı souls oyunları toplu indirime giriyor mu steam de ilkbahar indirimlerinde sizce indirime girebilir mi
  9. A

Batman Oyunları Hangi Sıralama İle Oynanmalı ?

arkadaşlar hesabımda Batman Arkham Asylum Batman Arkham City Batman Arkham Origins ve Batman Arkham knigth var hangi sıralama ile oynamalıyım hikaye için
  10. A

Windows Defender Yeterli midir

arkadaşlar mod yama indiriyorum ama bilgisayarda defender var sadece yeterli olur mu yoksa ücretsiz önerebileceğiniz program var mı
  11. A

The Elder Scrolls V: Skyrim Hangi Modlar İndirilmeli

arkadaşlar oyun 2.39 dolara inince steamden aldım ama oyun modlu oynanması gerekiyormuş hangi modları indirmem gerekir
  12. A

The Elder Scrolls V: Skyrim Alınır mı

hocam oyunu tam bilmiyorum da elden ring gibi mi
  13. A

The Elder Scrolls V: Skyrim Alınır mı

arkadaşlar steam de oyun 2.39 dolara inmiş alınır mı
  14. A

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

benimde sistem böyle şimdilik
  15. A

Dizi önerileri

hocam onu izledim yazmayı unutmuşum daredevil punisher iron fist luge cage jessica jones defenders hepsini izlemiştim
  16. A

bilgisayarım kaç yıl daha götürür

önerebileceğiniz ramler var mı ve bu elimdeki 8x2 rami kaça vermem gerekir
  17. A

valla gta 6 bilgisayara çıktığı gibi alma hedefim var umarım oyun sıkıntılı çıkmaz
  18. A

arkadaşlar imzamdaki sistem beni kaç yıl daha götürür sizce 1 2 yıl sonra mesela sadece anakart işlemci ram üçlüsünü değiştirsem mantıklı olur mu sistemimin kaç yıl gideri var
  19. A

Dizi önerileri

bakabilirim o diziye ekledim listeme
Top Bottom