Arama sonuçları: *

1. umix

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

bu kampanya icin hesap doğrulaması şart mı ve alt limit var mı 300 tl almak icin son olarak bitti mi su an kampanya.
  2. umix

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

bu paraları almak icin hesap doğrulamak şart mı ve alt limit var mı bilen var mı arkadaslar.
  3. umix

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

bu okuma yazma işlerine neden bu kadar takılıyorsunuz bu kadar takıntıya gerek yok. ram konusuda aynı adam 5200 mhz yerine 5600 alınca kanatlanıp uçarım sanıyor ama bunlar sinek kadar farklar. fiyat iyi ihtiyacı olan alsın msi..
  4. umix

Glorious 3XL Extended Mousepad 1.490 TL yerine Sepette 1.616 TL

kısa günün kârı almayarak para kazandım sağ ol sıcak fırsatlar
  5. umix

Hangi PSU daha iyi arkadaşlar

https://www.n11.com/urun/xpg-kyber-750w-gold-atx-guc-kaynagi-58292304?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel az daha çıkarsan bunu al +80 gold
  6. umix

İtopyanın teklifi mantıklı mı sizce?

Ne demek stoklarda kalmadı? sattıktan sonra kalmadı nedir ya. Şu adamlara oldum olası ısınamadım zaten. reklam için ünlülere sistem toplayın anca.
  7. umix

SPİDERMAN 2 ERTELENDİ Mİ?

Marvel's Spider-Man 2'de 26 dil bulunuyor ama Türkçe yok! oyunda çağ öncesi 1440 senelerinde yaşamış kabilelerin dili bile var ama türkçe yok!!!!! bu oyuna para verene saygım yok, siz ne yapıcağınızı biliyorsunuz çıktığı gün halleder gerekli siteler...
  8. umix

Geliştirdiğim korku oyunu Steam'de desteklerinizi bekliyor.

Bunun reklamını en güzel yapacak kişi Forumun sahibi Abdullah Bey, konuşursan Belki yardımcı olur.
  9. umix

Lenovo 240 hrz monitör

ben bu ürünü 1 hafta kullanıp iade etmiştim. va panel oldugu icin içime sinmemişti ama kullanım ve görüntü fena değildi. tabii ki bir ips olamaz ama dedikleri kadar kötü bir monitör değil.
  10. umix

7800XT Coil Whine Sorunu

o belli olmaz almadan bilemezsin.
  11. umix

Thermalright tf 4 macun kullanılırmı

bu markanın macunları güzel oluyor. zaten adamların soğutucularının kalitesi ortada çok kalitesiz macun koymazlar.
  12. umix

7800XT Coil Whine Sorunu

coil whine tüm marka modellerde var ama amd kartlarında hiç sekmiyor %70 kadarında var. ben senin yerinde olsam iade ederim sorun çıkarıyorlarsa tüketici hakem heyetine giderim.
  13. umix

🔥İndirim Bu fiyata Almayanı dövüyorlar X870E-E Gaming Wifi 22.358

Çok üst düzey sistem toplayanlar için iyi bir seçenek fiyatta fena durmuyor. ama bu forumda 2.000 lira için haftalarca bekleyenler var indirime girsin diye, Buradan pek alacak kişi çıkmaz..
  14. umix

Hangi 4070 super alınmalı ?

hocam o zaman asus rog strix alıp arkana yaslan, tuzludur ama sorunsuz kullanırsın sessiz sakin soğuk. o kadar vermem dersen galax iyidir.
  15. umix

Hangi 4070 super alınmalı ?

sürekli alıp satan biriyseniz net asus msi. gecen hafta 2 kartıda sahibinden satışa cıkardım kötü dedikleri msi ventus 3 güne satıldı aynı modelin galax markalısına teklif bile gelmedi bende esnafa verdim. konuya gelirsek uzun süre kullanırım alım satımla işim yok dersen galax 3/5 derece daha...
  16. umix

RTX 3080 bir sonraki nesle kadar götürür mü?

rx 570 8 gb bile her oyunu orta ve high açıyor , 3080 4 nesil sonrasına bile iş yapar.
  17. umix

Technopat'A girilmiyor

o site zaten ya yavas ya girilmiyor.. bu zamana kadar iyi ayakta kalmış.
  18. umix

❌İndirim Bitti! ModArt Joker rtx 4060 lı sistem 19.000

her oyunu ortalama ayarlar da açan bir sistem. evet işlemci ve anakart iyi sayılmaz kasayıda gözüm tutmadı ama 19 bin yani ne bekliyorsunuz. eğer bu sistem 24-25 k bandında olsaydı linç edilirdi ama bu paralara bundan fazlası olmaz. rx570 8 gb kartlı yedek bir kasam var her oyunu...
  19. umix

Yardım KONUYA YARDIM >>>ASUS TUF GAMİNG 3070 Lhr v2 oc edition Ne kadara almalıyım

8-9 rahat eder. asus tuf serisinin alıcısı çok.
  20. umix

BU SİSTEMİ ALDIM SİZCE DEĞERMİ ?

sistem iyi bence. ssd dediğimiz nedir ki alıp değişirsin 2 k para olunca. ram ve ssd sorun değil, sonradan değişme imkanı olan en kolay ve ucuz parcalar. ayrıca 500 gb her türlü idare eder.
Top Bottom