Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Öneri F/P Gamepad, controller önerisi

Arkadaşlar Xbox controller almayı düşünüyordum lakin fiyatlar bi anda 2.5 bandına gelince biraz yattı o iş 2000 civarı fiyat performans controller önerebilir misiniz?
  2. Yigkikt

Yardım DFGT Driver üzerinden ayar yapamıyorum..

Arkadaşlar merhabalar. DFGT İle sorunsuz bir şekilde oyunlarımı oynayabiliyorum lakin profil oluşturduğumda profildeki ayarlar yerine yine global settingstekileri kullanıyor. F1 Oyunu için bir profil oluşturdum ve direksiyonun derecesini 360a ayarladım ETS2'de 900 derece oynadıktan sonra F1'e...
  3. Yigkikt

Çözüldü✓ DFGT ETS2 ANİDEN DÖNME SORUNU

Arkadaşlar DFGT Direksiyon belli bir açıya kadar tırla eşzamanlı olarak dönüyor fakat bir noktadan sonra aniden sona kadar kırıyor. Diğer oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum sadece ets2'de sorun var.
  4. Yigkikt

Öneri 2500 Tl Dfgt alınır mı?

Selam arkadaşlar 2500tlye bulunduğum ilde temiz bir dfgt buldum. Ürünü yüz yüze görüşerek test edip alacağım. 2500tl makul bir fiyat mıdır dfgt için? Ve test sırasında nelere dikkat etmem gerek bilgilendirir misiniz?
  5. Yigkikt

Öneri Direksiyon seti tavsiyesi

Arkadaşlar elimde 5 bin tl gibi bir bütçe olacak yakın zamanda 2. Elden FF'si güzel olan h vites bir direksiyon almak istiyorum acaba tavsiye verebilir misiniz. Sıfır ürün aramıyorum bütçemi çok geçiyor.
  6. Yigkikt

Öneri Bluetooth dongle önerisi

Yeni bir gamepad almayı düşünüyorum ayrıyetten kablosuz kulaklığımı vb. kullanmak için anakartımda bluetooth desteği bulunmuyor. F/P dongle önerisi yapar mısınız?
Top Bottom