Arama sonuçları: *

1. M

Bu numlock klavye alınır mı ?

Temuda bulamadım 1738004921 Bunlar çok uzun ömürlü olmuyor hocam tercih etmiyorum 1738005007 Setupumda hem oyun hem iş için bunu almam lazım hocam.
  2. M

Turuncu site nedir hocam ? Vergi işide sıkıntılıya, gümrükten geçer mi süreç ne olur sıkıntılı ? İkinci elde bulamadım hiç satan da yok. Alsam mı bilemedim.
  3. M

Bir fikri olan var mı ?
  4. M

Temudan monitör standı alınır mı ?

İkilide çok sorun yaşayan olmuş, ergonomik açıdan, bilginiz var mı çift li alsak tekini söküp başka bir monitör gelince onu takabiliyormuyuz ? 1737984824 Link var mı
  5. M

Bu konu hakkında fikri olan yok mu ?
  6. M

Bu linkteki klavyeyi daha ucuza nereden temin edebilirim wraithte satılmıyor, @freygasm hocamın önerisi ile rainy 75 klavye aldım, beraber kullanacağım, bu numlocku iş için almak istiyorum, nereden temin edebilirim daha uyguna ...
  7. M

Üst seviye premium klavye

Anladım teşekkürler hocam dış tasarımı abartılı geldi gibi bana, rainy yapıştırıyorum.
  8. M

Peki bunların arasında gariban dostu aula f75 için ne diyorsunuz üstad
  9. M

Özellikleri vs aynı mı farkı dış tasarımımı ? Farklı bir özelliği var mı ?
  10. M

Bunu tercih ediyorum mavide aslında güzelmiş. Ama beyaz yakışır diye düşünüyorum switch ben seçmiyorum değil mi stok bunda geliyor zaten ?
  11. M

Tamamdır şimdi tatmin oldum hocam, ya işte gece olur hadi arkadaşlar 2 el cs atalım cılardanım, genellikle hikaye oyunları oynarım, valorant arada olursa olur o tarzda ve hissiyat ve sesde benim için tercih olur o yüzden dediğinizi tercih edeceğim sağolun. 😇
  12. M

Bu arada bunu nasıl bulabilirim ? https://wraithesports.com/products/darmoshark-k3-pro-wired-numeric-keypad
  13. M

Peki seni tuttum kusura bakma son bir soru, manyetikte sadece ses anlamında tatmin etmez diyorsunuz, bu kadar bütçeye çıkmışken manyetik switch tercih edilir mi edilmez mi sizin öneriniz nedir hocam ? 1737931119 Rainy mi almalıyım
  14. M

Teşekkürler dostum, o zaman yapıştırıyorum bunu son bir sorum bar promu alsam standartmı batarya arasında ciddi fark var mı kaç saat götürüyor bilginiz var mı ?
  15. M

sağolun hocam peki bu klavye ile rainy 75 in farkı var mı Ayrıca rainy de rapid trigger vs özellikler mevcutmu ? Yoksa bunu alıp geçicem. Bu tarzlarda daha böyle bilindik markaların yokmu steelseries logitech corsair vs. https://wraithesports.com/products/iqunix-ez63-he-klavye-manyetik-switch
  16. M

Öneri için sağolun, wobkeyde standart ile pro arasında ki faek nedir ? 1737929580 Birde bu klavyede switchleri değişebiliyor muyuz ? 1737929790 Birde bu klavye ile wobkey in arasında dağlar kadar fark var mı ? Merak ediyorum neyi farklı ...
  17. M

Numlock için şöyle bir şey düşündüm bu klavyeden ayrıyeten almayı, https://www.pttavm.com/klavye-numerik-wireless-hadron-hdx2504-siyah-p-1040190759?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.38.4 Şimdi bir sorum olacak ana klavye blutooth ile bağlıyken bu klavye...
  18. M

Merhaba arkadaşlar beyaz bir setup kuruyorum, mouse logitech süperlight 2, kulaklık blackshark v2 pro 2023 beyaz aldım, bir tek klavye kaldı istediğim özellikler, kesinlikle kablosuz + numlock olması şart ve beyaz olması, üst seviye fps oyuncusu değilim, ama fps de iş yaparsa iyi olur...
  19. M

Merhaba arkadaşlar g274qpx monitörüm var 27 inç şuanlık tek monitör kullanıyorum, Temudan sağlam bildiğiniz monitör standı var mı yoksa Amazonda north mu en sağlamı? Sizce ikili monitör tutacağımı alsam yoksa tekli mi ? İkili alırsam tekini çıkartabiliyor muyuz bilgisi olan yazarsa sevinirim...
  20. M

Öneri Numlock klavye önerisi

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-ii-96-nx-snow-switch-turkce-rgb-kablosuz-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u25734 Bu klavye nasıl ?
Top Bottom