Arama sonuçları: *

1. E

Skull and bones uygun

aynen kral
  2. E

Görüntü gelmiyor Asus Prime X670p

Merhaba bende Asus x670p anakart mevcut Pc güç geliyor her şey düzgün çalışıyor. Biosa girip baktığımda sıkıntısız ancak bios ekranında klavyeyi yada herhangi bir usb taktığımda bios ekranı gidiyor ve reslediğimde bu sefer hiç görüntü gelmiyor usb portlarıda çalışmıyor.Herşeyi söküp biraz...
  3. RYZEN 5 5600 32RAM SET SATILIK

RYZEN 5 5600 32RAM SET SATILIK

AMD RYZEN 5 5600 KFG (soğutucu kullanılmadı sıfır) G.SKILL Trident Z NEO 2X16 3600MHZ KFG (1AYLIK) MSİ B450 GAMİNG PLUS MAX Xigmatek WindpowerPRO Aktif kullandığım sistem hertürlü teste tabi tutarım.Cihaz yeni bazılarının garantisi devam etmekte kusursuzdur. Fiyat 11000TL Kasa Xigmatek Venom X...
  4. E

Türknet Gigafiber 199TL

İstanbul Üsküdar
  5. E

Türknet Gigafiber 199TL

12 aylık alırsan 199tl
  6. E

Skull and bones uygun

Skull and bones oyunum var kod olarak geldi isteyen varsa dönüş sağlasın uyguna vericem (msi psu hediyesiydi)
  7. E

Türknet Gigafiber 199TL

Hali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
  8. 14700KF TRAY YD

14700KF TRAY YD

HERHANGİ BİR SORUNU KUSURU YOKTUR YD GELDİ 1700 SOKET OLMADIĞINDAN SATIP 5800X3D ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
  9. E

Seçili MSI Ürünlerini Satın Alanlara Skull and Bones Oyun Kodu Hediyesi!

500? 1710247749 https://steamcommunity.com/profiles/76561198165585051/ Eklermisin
  10. E

Seçili MSI Ürünlerini Satın Alanlara Skull and Bones Oyun Kodu Hediyesi!

Arkadaşlar psu aldım gelicek skull and bones oynıcamı düşünmüyorum isteyen varsa fiyatta bişey yaparız
  11. E

2/2 Farklı ram takmak

Valla 2gündür kullanıyorum sekmedi hiç çözemedim bende düşür diye bekledim ama banamısın demiyo EFT gibi zorlu oyunlarda ram kullanımı 22gb kadar çıktı ama yok devam ke.
  12. E

2/2 Farklı ram takmak

Trident Z 2x8 3600mhz cl18 ram takılıydı elimde XPG 2x8 3200mhz cl16 ram vardı taktım görünürde 3200ler 3600 olarak çalışıyo gibi gözüküyo ama ne kadar doğru bilmiyorum.Sağlıklı olurmu sizce önerisi olan varmı?
  13. E

İtopya indirim / Öneri Yardım

sonra git nerden alıyosan al :D 1608811086 Enes gel canım sıkılıyo zaten kimse yok :D
  14. E

Gel altunizade vatana ben sana gösteriyim hepsini :D
  15. E

ips kullanım amacı farklı tn farklı bence oyun oynarken abartı olarak renklere ihtiyacın yok evet güzel gözüküyo ama bi o kadarda kötü karanlık sahnelerde birinde görürken diğerinde hiç bir şey görmüyorsun
  16. E

Git bi incele derim büyük ihtimal sende farkedersin g2u nun o kadar iyi olmadığını :)
  17. E

TN panel kötüdür algısı yaratma bence görüntü olarak baya iyi çünki şahsım olsa TN panel olarak 248QG alırdım baya iyi gözüküyor çünki 1608810455 +1 ama nerden alıyosan al piksel testi yaptır.5 taneden 1inde çıkıyo piksel
  18. E

Vatan bilgisayarda çalışıyorum ve yanımda 249Q hariç hepsi açık tamamen senin beğenimine göre ama dediğim gibi g2u diğer modellere göre daha karanlık bir panel asuslar panel yapısından dolayı daha parlak gözüküyo 24VQ yerine 248QG diğebilirim 248Q görmedim bişey diyemem
  19. E

VG24VQ ile VG248QG arasında çok küçük renkler oynuyor ama 165hz 0,5 olan 248QG öneririm bende
  20. E

tuf olan va panel vg248qg tn ama tn panel olmasına rağmen reng sıcaklığı standart moddayken ikiside tn panel olan daha iyi
Top Bottom